Jump to content

Зоран Ђуровић: Ухватите Вука!

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Zoran Đurović рече

Шаљем им ујутро... 

Нема ништа од објављивања...

Бојим се и да питам на кога си мислио  кад си рекао:

пре 4 часа, Zoran Đurović рече

Не треба Блиц in primis да се стиди ових срамних натписа, који у некој од демократских западних земаља никада се не би могли појавити, а када би се појавили, сами аутори би завршили у затвору, јер се не могу писати бљувотине на нечији рачун без да је исти био суђен – а овде немамо никаквог процеса који је покренут против ВВ – него треба да се стиде људи из сама СПЦ, који су изгубили сваки морални компас, па су инструисали новинаре Блица.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Нифада рече

Misliš dekan?

Čini mi se da videh pored Ksenije još jednu profesorku na listi redovnih profesora,mislim da predaje neki strani jezik.Ksenija? Može,što da ne  :aplauz:

Mada nesto sumnjam da bi nju to uopste zanimalo, a da je vrsna - jeste, nema sta, skidam kapu i klanjam se do zemlje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Овде је проблем што се навија за деструктивну по СПЦ струју. Политика је: што црње, то боље!

У томе је поента - Црква је мета, можда сада више него под комунизмом.

А, људи из Цркве, почев од патријарха и старијих владика (којима се може мало прогледати кроз прсте јер су из другог медијског времена и "миљеа"), преко цијелог Сабора, па професора БФ, па свештеника који би требало да имају бар рефлекс еснафског очувања, одговорни су што нема црквене јавности о којој је @Нифада лијепо говорила.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, obi-wan рече

Mada nesto sumnjam da bi nju to uopste zanimalo, a da je vrsna - jeste, nema sta, skidam kapu i klanjam se do zemlje...

Samo sam napomenula u okviru teme,da bi bilo lepo videti npr.prof.Kseniju Končarević na čelu PBF:I zbog još uvek prisutnih predrasuda koje neki imaju prema PBF,a i predrasuda od nekih drugih,pri tom ne mislim  a priori da  bilo ko od potencijalnih kandidata ne bi bio dobar na mestu dekana.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Нифада рече

Misliš dekan?

Čini mi se da videh pored Ksenije još jednu profesorku na listi redovnih profesora,mislim da predaje neki strani jezik.Ksenija? Može,što da ne  :aplauz:

Ксенџа и Ана Вујовић су у статусу хонорараног професора. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Ксенџа и Ана Вујовић су у статусу хонорараног професора. 

На списку редовних професора на сајту ПБФ се налазе њих две,добро,али не знам да ли би било другачије и да нису у статусу хонорарног,само онако разматрамо.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Нифада рече

На списку редовних професора на сајту ПБФ се налазе њих две,добро,али не знам да ли би било другачије и да нису у статусу хонорарног,само онако разматрамо.

Наравно. Лично бих и саам "гласао" за Ксенију, али мислим да тај статус хонорарни бива што редовну професуру има на Филолошком. Као и Ана на Учитељском и Радић и Ломпар на Философском. Капирам то стање нешто слично као и код проф. Миодрага што беше, који је генерације појаца извео, а све време беше у статусу предавача-наставника

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Поуке.орг инфо рече

Бојим се и да питам на кога си мислио  кад си рекао:

Алаха ти, немој да ме вучеш за језик!;) Знам ко су пТичице, али не могу и да докажем, као што сам то урадио када сам писао о махинацијама на сопствени рачун, јер сам за то имао њихова документа. Зато ме и нису тужили суду због "увреде части", коју, како се видело из докумената, немају, него су покушали да ме одрукају код Патријарха Вартоломеја, не би ли ми се одузело право писања, али им се покушај изјаловио јер мој Митрополит није рођен јуче. Зато ће Ава бити присутан на Поукама у све дане живота њиховог!:))  

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Милан Ракић рече

Sumnjam da će da objave. Ipak, evo mejla redakcije iz impressuma [email protected] odnosno internet izdanja [email protected]

Poslao. Da vidim šta će "slobodni" medij da odgovori. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...