Милан Ракић Написано Мај 30, 2018 Пријави Подели Написано Мај 30, 2018 У суботу, 26. маја 2018. године, Омладина „бошњачких“ џемата Беч први пут је одржала Омладински ифтар на отвореноме, којем је, на позив омладинаца, присуствовао и Његово Преосвештенство Епископ аустријско-швајцарски Господин Андреј. Пројекат је покренут од стране џемата града Беча, који делује у оквиру Исламске заједнице „Бошњака“ Аустрије, а реализован је уз финансијску и моралну подршку, не само ИЗБА, већ и меџлиса Исламске заједнице у Аустрији, „бошњачких“ џемата и приватних спонзора. Ифтару су присуствовали представници политичких партија Републике Аустрије, омладина из џемата Капфенберг, те џемата Грац, исламског центра у Грацу и многи други. У име градоначелника Беча, присутнима се обратио г. Омер Ал Рањи, као и референт за омладину ИЗБА г. Митхат Мујовић. Ово је први велики пројекат исламске омладине, а организатори се надају да ће у будуће бити реализовано још оваквих догађаја, ако Бог да (ин ша Алах). Позив ИЗБА српском Епископу представља руку пријатељства и показује жељу за унапређењем добрих односа. View full Странице Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 30, 2018 Пријави Подели Написано Мај 30, 2018 пре 2 часа, Милан Ракић рече Позив ИЗБА српском Епископу представља руку пријатељства и показује жељу за унапређењем добрих односа. Лепо прочитати овакву вест. Поготово ову цитирану. Милан Ракић, ines and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 ...pa i oni su ljudi, evo ja baš radim s njima...doduše ovi moji su iz muslimanskog dela Bosne, ali to ti je to, šta, ljudi su ko i mi... Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Епископ Андреј и Бошњаци за свака похвала, али онај који је писао ово саопштење није за похвала. Зашто су Бошњаци и бошњачки у знаке навода? Ако неко их ставља у знаке навода, не значи да не постоју... ПС: Чудан ифтар, још сија сунце. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 пре 17 минута, Orthophill рече Бошњаци и бошњачки у знаке навода? To je kao da se pozdravis s nekim, izljubis dva-tri puta, i na kraju ga lupis medju noge. Svakako, krivica nije njegova nego onoga koji mu vodi sajt, sto i ne cudi, jer tamo glavnu rec vode ultra nacional-etnofiletisti. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 Ja to nisam ni primetio, a nije da niste u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Мај 31, 2018 Пријави Подели Написано Мај 31, 2018 ne postoje nikakvi bosnjaci nego samo muslimani a mogu da se podele na srbe i na hrvate islamske veroispovesti pa kako im volja ,,dal ce da budu cvijece kome cvece nikad nisu bili il ce da budu braca Srbima od kojih su najvise i potekli !!! ja jesam srpski nacionalista al nikog ne mrzim i postujem razlicitost i postujem svakog nacionalistu u bilo kom narodu jer to su jedini iskreni ljudi a svi ostali koji su za neke vestacke suzivote to su izdajnici i jednih i drugih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука