Jump to content

Albanci vozilima blokirali Srbima prilaz crkvi i posedali u dvorište, KPS NE MOŽE DA IH RASTERA

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Sofija_ рече

Siptari se trude, da na sve nacine onesposobe povratak Srba na svoja ognjista, izmedju ostalog unistavajuci srpska groblja i spomenike, kakav je to narod?

Kome smetaju mrtvi koji su 2m ispod zemlje?

Нажалост је тако. Какав су народ, успели су показати у више наврата кроз историју, углавном у негативном контексту. На ту тему би се свашта могло додати, али би се бан фасовао.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

• Одговори 247
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Natasa. рече

Nisu to samo leševi dva metra ispod zemlje, već nečiji preci.

Tako je! I nasi preci su tamo kosti ostavili.Svi mi imamo pretke koji su kosti ostavili na Kosovu, na Solunskom frontu, i ostalim teritorijama koje su Srbi samo oslobadjali

пре 6 минута, Natasa. рече

vraćaće se potomci da se sećaju.

ma ne da se secaju, vec da se vrate na ognjiste, mrtve sahranjujes tamo gde zivis da bi mogao da ih obilazis,sto znaci da su Srbi sa Kosova mucki proterani(uz dozvolu i aminovanje zapada i domacih izdajnika), a to je otimacina i unistavanje svega sto je srpsko

Подели на овим сајтовима

Шиптари (Албанци) су, ако ништа друго, показали како се сложно држи и залаже за сопствени циљ. Мени је грђа чињеница у шта се ми као народ претворисмо. Несложни смо, неосетљиви, равнодушни, незаинтресовани за муку сопственог народа и отаџбине коју су преци крвљу натопили. И никако да се дозовемо памети...

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

јер сам читала да је Гујон носио неку велику помоћ.

Hrana vise ne moze,Arno je jedini koji jos nosi, a i on je poceo nekom da smeta, pa su mu pretili smrcu.

Evo ga

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Sofija_ рече

Da dodam, ni u Srbiju(iz EU) ne moze vise da prodje sleper humanitarne pomoci sa hranom. Nesto sitno moze, ali velike kolicine ne.

Мислим да је ту проблем што иначе храна не може да прође без неких провера и санитарних дозвола (тј може да се провуче, ако је не провере). Али опет није ми јасно да не постоје неке олакшавајуће околности за хуманитарне организације.. Стварно безвезе.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Мислим да је ту проблем што иначе храна не може да прође без неких провера и санитарних дозвола (тј може да се провуче, ако је не провере). Али опет није ми јасно да не постоје неке олакшавајуће околности за хуманитарне организације.. Стварно безвезе.

Зато што Шиптари желе да нам се затре сваки траг на Косову и Метохији. Немојмо се заваравати.

Ово је прави пример који можемо наћи у црквеној литератури о томе како су безбожници нападали на хришћане. Такође и ово са иградњом пута тик уз манастир Дечани.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Lady Godiva рече

Али опет није ми јасно да не постоје неке олакшавајуће околности за хуманитарне организације.. Стварно безвезе.

i nama to nije bilo jasno jer smo uvek imali probleme, pogotovo kad je islo na Kosovo, a mnogo se i kralo(krene pun sleper, i dok dodje na odrediste bude poluprazan) zato je prota isao svaki put i isporucivao licno) secam se jedne(od mnogih) tuzne price sa Kosova, kad je isao u enklave i sad uz pratnju Unprofora, pitao glavnog ima li jos Srba u okolini da on zna, da im treba pomoc, on kaze ima ali oni zive u brdima, i povede ih taj unproforac nekim kozjim stazama i kad su dosli, ne sto je kuca trosna i sto se raspada, vec po starcima muve hodaju(koliko su zapusteni),kazu danima nisu jeli, a placu, srecni sto vide ljude koji su ih se setili, to nikad necu zaboraviti, taj video cesto sanjam, mi smo svi plakali kad smo gledali...to je bilo pre 10 godina, tuga...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Sofija_ рече

Siptari su najveca i najgora pogan sto postoji na Zemlji. Ocigledno Bog dopusta ovo stradanje i patnju, da bi se Srbi trgli i ujedinili, i vratili ono sto nam pripada.

Na zemaljskoj planeti mira biti nece, dok Srbi ne oslobode Kosovo i Metohiju, niti ce Srbi imati mira i blagoslova. Omrknuce siptari, ni jedan osvanuti nece.

Dok sam bio u urednistvu nisam nikog nijednom banovao, jer sam smatrao da ipak sve moze i blagim nacinom. Prvi put sad vidim komentar ovakve vrste, i veruj mi, da sam u urednistvu i dalje, za ovo bih te banovao bez pardona i razmisljanja. Jesi li uopste svesna sta si napisala??!

A ovo za "zemaljsku planetu, mir i Srbe" bolje i da ne komentarisem.

...

Fun fact: studirao sam dole 2+ godine, koliko da se zna da ne pricam napamet.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Dok sam bio u urednistvu nisam nikog nijednom banovao, jer sam smatrao da ipak sve moze i blagim nacinom. Prvi put sad vidim komentar ovakve vrste, i veruj mi, da sam u urednistvu i dalje, za ovo bih te banovao bez pardona i razmisljanja. Jesi li uopste svesna sta si napisala??!

Da. Svesna sam. Pogresila sam samo sto nisam napisala da su to siptari koji su cinili zlocine nad Srbima. Kakav moze biti covek koji zivom coveku, na zivo vadi srce?

To nije covek, vec monstrum. Istina mora da se zna, a ne da se precutkuje, i da se kao noj glava zabija u pesak. Od zlocinca coveka ne mozes napraviti. Ja barem ne znam nijednog siptara zlocinca, da je odgovarao za svoja nedela i da se pokajao. A kako ce, kad mnogi niti su ganjani niti uhvaceni, niti procesuirani.

Kakav moze biti covek, koji upadne u kucu staraca i dok oni drhte i strahuju u drugoj sobi, znajuci da su siptari usli u kucu, ovi im cupaju RADIJATORE iz zida. To nije covek. Ma ima mnogo primera.. e za takva nedela postoji ta rec.

Svaka cast dobrim i postenima ako ih ima.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Вилер Текс рече

Зато што Шиптари желе да нам се затре сваки траг на Косову и Метохији. Немојмо се заваравати.

Причам о царинским прописима Републике Србије. Не знам о чему ти причаш.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

Da. Svesna sam. Pogresila sam samo sto nisam napisala da su to siptari koji su cinili zlocine nad Srbima.

A to je... sitnica?? Pa kako ti se bas to omace... Ili je to ipak ono sto Hristos kaze - "cega je srce puno, to se na usta izliva"?

Nego, `el mogu malo da ti pricam malo kakvi su neki od Srba sa KiM koje sam u vreme studija sretao? Reci "slina" je pohvala za takve. Tako da, vidis... ima olosa na sve strane, a ima i obicnih i normalnih ljudi, koji su zeljni obicnog i normalnog zivota. Da ne pricamo da je cca 25% Albanaca pravoslavno...

@Urednistvo

Zasto taj njen skaredni komentar nije propisno obelezen ili uklonjen? Nadam se da necete da ga ostavite da stoji onako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

Da. Svesna sam. Pogresila sam samo sto nisam napisala da su to siptari koji su cinili zlocine nad Srbima. Kakav moze biti covek koji zivom coveku, na zivo vadi srce?

Ти као да ниси свесна да су и Срби чинили зверства. Значи ли то да су сви Срби злочинци? Не постоји добар и лош народ, погани и часни народи.. само појединци. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

blago tebi, imao si mogucnost da pomazes nasima dole

Imao sam, a onda su me/nas "nasi" isterali odozdo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...