Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 5. 2018. at 13:49, Аурор рече

I ja isto podržavam nezavisnost Kosova.

Expand  

Ја смо зезам Војводу. Нема шта ја ту да не/признајем кад у животу нисам ни била на КиМ.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:46, Lady Godiva рече

грађани људи са посебним потребама

Expand  

Pa ono...ne precenjuj građane, nisi ti parametar. Uglavnom jesu ovce, inače razne Zadruge, Farme i Parovi ne bi uspeli. Ne bi se vrteli isti likovi u poslednjih 30 godina. 

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:51, Вилер Текс рече

Прави панкери не признају независност Косова :)

Expand  

Нисам панкер.

On 13. 5. 2018. at 13:55, Natasa. рече

Pa ono...ne precenjuj građane, nisi ti parametar. Uglavnom jesu ovce, inače razne Zadruge, Farme i Parovi ne bi uspeli. Ne bi se vrteli isti likovi u poslednjih 30 godina. 

Expand  

Њихово је право да гледају шта желе. Нећу ја да их вучем за рукав да иду у позориште, да читају или шта већ..

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:58, Lady Godiva рече

Њихово је право да гледају шта желе. Нећу ја да их вучем за рукав да иду у позориште, да читају или шта већ..

Expand  

Pravo-da. Ali i takvi se pitaju, podjednako sa tobom, a u većini su. To je zabrinjavajuće.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:44, Аурор рече

Ako će u Srbiji da bude više slobode i civilizacije kad si ti tu, preuzimaj odmah, podržavam 100%.

Expand  

Pitam za tvoj stan... (jer bojim se da se za Srbiju ne pitaš samo ti)

Jel mogu da ga otmem ako ću da ga unapredim.?

Управо сада, Аурор рече

I ovo je mitologija. Populacija Indije se utrostručila od kada su oni došli.

Expand  

Odakle ti tako blesava ideja? Jel od Stevice? :D

Управо сада, Аурор рече

Doneli su im medicinu, vakcine, sanitaciju itd, a što je najvažnije - sprečili su različite verske, jezičke i klasne grupe da se poubijaju međusobno. Posle kad su išli korak po korak ka nezavisnosti, nisu se ni tome ozbiljno protivili... Čist benevolentni apsolutizam.

Expand  

Mrzi me da objašnjavam, pa ću samo da postavim link bez detaljnije provere podataka jer vi to isto i onako stalno radite:

Exactly how many people did the Britishers massacre and how much wealth did they plunder during their 200-year reign in India?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:01, Natasa. рече

Pravo-da. Ali i takvi se pitaju, podjednako sa tobom, a u većini su. To je zabrinjavajuće.

Expand  

То је поента. Нисмо ми индивидуе веЋ живимо са другим људима. Наше је да се бранимо ( себе од себе, себе од других, друге од себе,ближње од себе и других) и да не дозволимо помахниталим људима да нам уређују живот. Уопште да се противимо злу.

@Lady Godiva

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:01, Natasa. рече

Expand  

Јесте, али није доброј нашој мајци, држави стало да има грађане који мисле својом главом. Да јесте, не би нам школе биле овако бубалачке. Када би држава бранила људе од лошег утицаја, не би укинула ни ријалитије, ни Информер, ни Миробуља... само и нам блокнули Кесића, твитер.. и тако те расаднике издајника и неморала.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 14:04, Avocado рече

Pitam za tvoj stan... (jer bojim se da se za Srbiju ne pitaš samo ti)

Jel mogu da ga otmem ako ću da ga unapredim.?

Expand  

Pa ovi su poštovali privatnu svojinu više nego bilo ko drugi :)

Više nego SNS, SPS, DS...  Loša analogija.

Подели на овим сајтовима

On 13. 5. 2018. at 13:48, Lady Godiva рече

Признајем независност Косова. Признајем независност Косова. Признајем независност Косова.

Иди пријави ме полицији. 

Expand  

Ти си један мали провокатор... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...