Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

С чим су ово снимали? Можда Nokia 3310?:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Jel bi imala nešto protiv da neko upadne na tribinu Zavetnika i napravi haos?

Naravno da bih. Zene u crnom su placene od zapada da pljulju po Srbima i da ih optuzuju za sve i vsja. Zavetnici su Srbi rodoljubi, a rodoljub ne pljuje po svom rodu.

Ova omladina na klipu je pokazala da se ne slazu sa politikom ovih izdajica i nekrsta, i svaka im cast.

Na zalost, danas, u okupiranoj Srbiji, izgleda da svi imaju veca prava od samog Srbina, koji je morao saviti svoja napacena i stradalna ledja EU demoNkratiji.

I kakva crna demokratija, to je sistematsko unistavanje srpskog naroda.Ali, nece proci...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Dakle upadanje na tribine je ok kada to tebi odgovara, a nije kada govori neko ko se tebi sviđa?

Ја мислио да није ОК, али сте ме нешто поколебали у задње време...

FB_IMG_1501376495508.jpg

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Dakle upadanje na tribine je ok kada to tebi odgovara,

ma ne meni, tribine takvih kao sto su zene u crnom uopste ne bi trebale biti dozvoljene, da su pravi rodoljubi na vlasti, to se nikad ne bi desilo.

u svakoj zemlji koja stiti identitet i interese svoje zemlje, to se nikad ne bi desilo! Pa evo, ni ovde u NL jedna takva organizacija ne bi dobila dozvolu da prica protiv holandskog naroda i da ga pljuje. To samo govori kolko je Srbija okupirana.

Pazi, ja sad da oformim jednu grupu i da krenem da pljujem po Holandjanima kako su oni bili varvari,zlocinci,robovlasnici itd i da ucim njihovu decu o tome,u njihovoj zemlji, ma zaglavila bih zatvor najmanje 10 godina!!!

Подели на овим сајтовима

Ili npr. da autohtoni Holandjani oforme organizaciju i da pocnu da istrazuju o odgovornosti njihovih trupa koje su bile prisutne u Srebrenici itd. i kako nisu zastitili Srpski narod dok su ih muslimani klali po selima itd, i da krenu da drze tribine o tome, ma nema sanse!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

I ti bi volela da državi čiji je predsednik potpisao Briselski sporazum daš moć da arbitrarno ućutkuje bilo koga, pogotovo što je već imao tu moć devedesetih i znamo kako je koristio? Šta misliš, da je izdajnik ne bi upotrebio da ućutka tebe?

Ja odlicno poznajem holandski zakon, i znam koja su moja prva, i kao njihovog gradjanina i kao stranca, zato sam i napisala ono gore.

To sto rade zene u crnom, to ovde ne bi proslo, i jos mnogo toga ne bi proslo.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Sofija_ рече

Na zalost, danas, u okupiranoj Srbiji, izgleda da svi imaju veca prava od samog Srbina, koji je morao saviti svoja napacena i stradalna ledja EU demoNkratiji.

Па зар нису ове жене "саме Српкиње"? Сви грађани имају једнака права, без обзира да ли се њихове ставови некоме свиђају или не. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...