Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hahaha, oni su to mono u monogamiji shvatili kao seks jednom godisnje... Pa valjda zato imamo toliko moralnih gromada po mrezi. Ili po onom kljucu ako ja ne mogu da uzivam ili ki ne umem il mislim da se to ne sme, a zasto mislis da ti to mozes bez posledica. Pa i ako ih nemas ja cu da ti ih pronadjem ?

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2018. at 0:20, Јелена011 рече

Hahaha, oni su to mono u monogamiji shvatili kao seks jednom godisnje... Pa valjda zato imamo toliko moralnih gromada po mrezi. Ili po onom kljucu ako ja ne mogu da uzivam ili ki ne umem il mislim da se to ne sme, a zasto mislis da ti to mozes bez posledica. Pa i ako ih nemas ja cu da ti ih pronadjem ?

Expand  

Sve propovednik do podviznika, duhovnost u Srba danas cveta, monasi opusteno mogu svi na godisnji odmor, mirjani drze stvar pod kontrolom ?

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ma monasi nemaju pojma sve bre novotarci, uzivaju, surfuju netom... Zna se bre, monah pravi i sanja na crkvenoslovenskom i samo uzdise i budno prati sve, sa zebnjom i strahom. Cim je opusten taj je raslabljen 

?

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 10:56, Иван ♪♫ рече

Tvrdis da umesto kod lekara treba ici kod popa. Hajde prvo to revidiraj, pokusaj da nam objasnis, pa onda da pricamo o mojoj neozbiljnosti. Mada, donekle si i u pravu, ako covek ne ide kod lekara trebace mu pop.

Expand  

То ти тврдиш. Прочитај нову тему коју сам отворила. Религија и медицина се зове. Због спамовања ове теме сам је отворила. 

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 12:15, Natasa. рече

A tek što mu ništa ne fali sa nekom sa strane da te malo osveži posle 100 godina braka :)).

Vidim svi se vole, sve pršti od iskrene monogamije :smeh1:.

Šalim se malo...mada praksa pokazuje da sam u pravu.

Expand  

Нажалост. Слажем се са тобом. Проблем данашњице је низак морал и никаква савест. Због тога рекох да је секс умногоме бољи само са особом која се воли. Чак и вишеструко кориснији. 

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2018. at 22:21, Rudolfinja рече

Проблем данашњице је низак морал и никаква савест.

Expand  

To nije problem današnjice, već ljudske prirode.

On 22. 4. 2018. at 22:21, Rudolfinja рече

секс умногоме бољи само са особом која се воли. Чак и вишеструко кориснији. 

Expand  

Slažem se, ako se dvoje nađu, zavole za ceo život i održe brak, nema većeg blagoslova. Koliko takvih ljudi znaš?

Подели на овим сајтовима

On 21. 4. 2018. at 6:41, ana čarnojević рече
Expand  

Зар смо на овој теми причали о боји коже, нешто сам заборавио... Није лијепа,, а и вуче на камењарку :).

Подели на овим сајтовима

4cc66561444ce18299635daf.jpg

• Волим 1

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

On 22. 4. 2018. at 22:16, Rudolfinja рече

То ти тврдиш. Прочитај нову тему коју сам отворила. Религија и медицина се зове. Због спамовања ове теме сам је отворила. 

Expand  

Rekla si: bolje kod svestenika, nego kod psihologa/psihijatra, jer psiholog moze da ti preporuci prostitutku. Nerealno je i jedno i drugo. Pogledacu temu.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Креирај ново...