о.Бане Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 https://b-m.facebook.com/crkvenagarderoba/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Ја ово не разумем. Било је тога по Русији и мислим да нема баш неког смисла. Vladan :::. and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Е сад ја не разумем баш коментар. Шта нема смисла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Црквена гардероба. Она која је пристојна та је црквена. Има овде на форуму тема о женској "православној" одећи у Русији. Као што рецимо не капирам славарник, сточић на коме стоји свећа и вода за освећење. Па може било који. Не разумем поенту "црквених" ствари. пс: Врит се нека реклама за славарник на радију као посебан производ. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 @о.Бане lepa i pristojna tema,kao što bi i sveštenik trebao biti pristojan. Meni lično crna boja smeta, više bi se opredelio za naranđastu ili neku drugu veselu boju, jer bi time manje naglašavali čoveka a uzveličali bi Hristovo Vaskrsenje i radost Carstva. Bitna mi je sveštenička garderoba i po kroju i po bojama. Стеван Миловановић and о.Бане је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Углавом бих се сложио. Идеја је била да се по благослову нашег епископа уради пар производа који би у нашој епархији допринели некој врсти једнообразности свештеника. Показало се као врло корисно и опште прихваћено,тако да су и друге епархије почеле да нарацују производе. Сложићете се да није баш пристојно и оку пријатно кад видите свештеника зими да преко мантије носи кожну јакну или избледелу црну Вијетнамку и сл. Војвода7 and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @о.Бане lepa i pristojna tema,kao što bi i sveštenik trebao biti pristojan. Meni lično crna boja smeta, više bi se opredelio za naranđastu ili neku drugu veselu boju, jer bi time manje naglašavali čoveka a uzveličali bi Hristovo Vaskrsenje i radost Carstva. Bitna mi je sveštenička garderoba i po kroju i po bojama. Добру си ми идеју дао. За пролеће спремамо колекцију наранџастих боја. Volim_Sina_Bozjeg and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 @о.Бане A то. Мислим свештеници нек се "униформишу", не смета ако желе. Ал опет то је лични избор ко ће се како обући, више ми је то срцу драже. Реко свако се зна упристојити. Него сам мислио на то народ треба да се не знам како "униформише" за одлазак у Цркву. То ми је већ тешко схватити. о.Бане је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече @о.Бане A то. Мислим свештеници нек се "униформишу", не смета ако желе. Ал опет то је лични избор ко ће се како обући, више ми је то срцу драже. Реко свако се зна упристојити. Него сам мислио на то народ треба да се не знам како "униформише" за одлазак у Цркву. То ми је већ тешко за схаватити. Ма не то... Свештеницима је ово првенствено намењено. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 20 минута, о.Бане рече Сложићете се да није баш пристојно и оку пријатно кад видите свештеника зими да преко мантије носи кожну јакну или избледелу црну Вијетнамку и сл. Sta je problem u crnoj koznoj jakni ili izbledeloj vijetnamki? Svesetnik u crkvi u koju ja idem nosi Crnu koznu jaknu preko mantije,i to na sluzbi zimus, kad nije sluzio nego za pevnicom, nisam videla nista neprijatno ili nepristojno u tome... I drzao besedu tako obucen posle, svi smo ga slusali u tisini isto ko da mu je oreol oko glave, ne verujem da je ikoga zanimala jakna... Вилер Текс, Paradoksologija and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 20 минута, о.Бане рече Добру си ми идеју дао. За пролеће спремамо колекцију наранџастих боја. Kombinuj narandžastu da svetlijom sivom, nećeš verovati kako je ta kombinacija savršena. о.Бане је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 26 минута, Лапис Лазули рече Sta je problem u crnoj koznoj jakni ili izbledeloj vijetnamki? Svesetnik u crkvi u koju ja idem nosi Crnu koznu jaknu preko mantije,i to na sluzbi zimus, kad nije sluzio nego za pevnicom, nisam videla nista neprijatno ili nepristojno u tome... I drzao besedu tako obucen posle, svi smo ga slusali u tisini isto ko da mu je oreol oko glave, ne verujem da je ikoga zanimala jakna... Супер... Ипак се о укусима не расправља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 8 минута, о.Бане рече Супер... Ипак се о укусима не расправља. Што би рекли, договорите са сами. Мени је лично то потпуно не битно. Човек носи шта воли. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 10 минута, о.Бане рече Супер... Ипак се о укусима не расправља. Ok ako je do ukusa, ja reko jakne su gresna odeca Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука