Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Оће да кажеш и њу је морао да вуче са собом, са све оним досадним кучићима... :smeh1:

Hocu da kazem to je njegov izbor da je "vuce" sa kucicima i sad sa decom ... 

Vidi i Bajaga je bio narkic ali to je sitnica u odnosu na veganstvo gdje Djokovic    :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Много брзо пишете.. не могу да испратим. Постављам дупло. :smeh1:

Nije ovo nista. Pre neku godinu, na temi o evoluciji, ja odgovaram na post sa 27. strane, ovi vec stigli na 35.-tu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo sta kaze Bajaga sta biva posle godinu dana braka:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Vidi i Bajaga je bio narkic ali to je sitnica u odnosu na veganstvo gdje Djokovic

Ne znam...vala, bolje muž narkić nego žena veganka :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Pusti te klinačke fetiše, to nije život. Zamisli imaš 45 godina, posao, dvoje pubertetlija i ženu koja krešti za gluposti kad se vratiš kući. 

Beži...i ne okreći se sine...OSTAAAVIII JEEE...:smeh1:

Upropastismo coveka, a taman je mislio da ima vikinski brak... :smeh1:

• Оплаках :)) 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Nije ovo nista. Pre neku godinu, na temi o evoluciji, ja odgovaram na post sa 27. strane, ovi vec stigli na 35.-tu...

чекајте још пар дана кад крену геј теме :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Trifke рече

Tema je Bajaga!  

Ovo ofarbano samo zakaci na svaku trecu poruku, i nista ne brini...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Mrtva trka...

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

Imao sam prilike da vidim kako to izgleda kada je muz narkic a i kako to izgleda kada je zena sektasica i veganka. Cini mi se da je lakse prevazici narkomana! ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Imao sam prilike da vidim kako to izgleda kada je muz narkic a i kako to izgleda kada je zena sektasica i veganka. Cini mi se da je lakse prevazici narkomana! ;) 

Ma da bre, kakvi crni vegani, kao da imaš sektu u kući.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

SKOL :smeh1:

Nisam upucen. Sta to znaci? 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Dobro, ali ovde bez sale - ja znam zenu ciji je bivsi muz bio narkoman, i - nije nimalo nista roze ni za zezanje. Sve drugo je mnogo bolje od toga...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...