Jump to content

Upoznao ju je u autobusu i 36 godina voli samo nju: Ovo je Bajagina supruga kojoj je posvetio sve svoje pesme! (Foto)

Оцени ову тему

Trifke

Препоручена порука

пре 1 минут, Muramasa рече

Mene je jedna devojka u gimnaziji, za koju mnogi kažu da krešti, oduševila kada je bila redar i došla kod nas u učionicu i digla dreku zbog sunđera.

Time will show up!  

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Mene je jedna devojka u gimnaziji, za koju mnogi kažu da krešti, oduševila kada je bila redar i došla kod nas u učionicu i digla dreku zbog sunđera.

Идеализујеш љубав из школице. Није све тако бело. :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

боље и дрека вика него шарене пилуле :smeh1:

https://www.youtube.com/watch?v=gBfnpJf_W6g

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Страшно је како се вегунка и секташица односи према Нолету. Ако жене то не виде као страшно, жалосно је. Мењајте се док није касно. Ако мушкарци то не виде, повисите критеријуме. Тамо негде постоје жене које не хистеришу, не звоцају, не иживљавају се и не понижавају мужеве. Боље да будете сами него са оваквом роспијом.

Подели на овим сајтовима

Evo sta Bajaga propoveda o kraju:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Pusti te klinačke fetiše, to nije život. Zamisli imaš 45 godina, posao, dvoje pubertetlija i ženu koja krešti za gluposti kad se vratiš kući. 

Beži...i ne okreći se sine...OSTAAAVIII JEEE...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Pusti te klinačke fetiše, to nije život. Zamisli imaš 45 godina, posao, dvoje pubertetlija i ženu koja krešti za gluposti kad se vratiš kući. 

Beži...i ne okreći se sine...OSTAAAVIII JEEE...:smeh1:

A da ne pricamo da mu mozda i posao ne ide bas dobro a da je sef krelac i dodje kuci a ono sirena. :D

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Не знамо ми да ли му је помогла или супротно од тога...

Ali si siguran u sve ostale licne procene po pitanju njihovog odnosa i braka   :smeh1: 

Zaboravljas da je bila pored njega dok je stvarao karijeru i peo se ka tronu. E kad se popeo malo se covek umorio, prezasitio. To mi je mnogo logicnije nego prica da jednog takvog diva slomi zenica poput nje ... Mislim, smesno i neozbiljno krajnje. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

A da ne pricamo da mu mozda i posao ne ide bas dobro a da je sef krelac i dodje kuci a ono sirena. :D

U 45oj je valjda on šef, inače ode na harikiri :smeh1:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Ali si siguran u sve ostale licne procene po pitanju njihovog odnosa i braka   :smeh1: 

Zaboravljas da je bila pored njega dok je stvarao karijeru i peo se ka tronu. E kad se popeo malo se covek umorio, prezasitio. To mi je mnogo logicnije nego prica da jednog takvog diva slomi zenica poput nje ... Mislim, smesno i neozbiljno krajnje. 

Mozda smesno i neozbiljno ali istinito i to ne samo kod njega nego i kod mnogih drugih koje znam. Tema je Bajaga!  

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Таша рече

Оће да кажеш и њу је морао да вуче са собом, са све оним досадним кучићима... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

U 45oj je valjda on šef, inače ode na harikiri :smeh1:

I to oce u holivud filmovima! :cheesy3:

• Хахаха 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Muramasa рече

Tako to bude u pocetku, i njeno krestanje te odusevljava. Kasnije se stvari malo... promene... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...