Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, PredragVId рече Вулгарна си и непријатна. Pa šta? Grdiće me Rapsa? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Милан Ракић рече Ja taman mislila da zamolim za smirivanje strasti, a glavni admin uzeo kokice... Жика, Милан Ракић, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 3 часа, PredragVId рече Отворени и јавни сатанизам Да ли је могуће да нешто овако постоји у сред Србије и да то нико не санкционише? Зна ли неко више о овом човеку, отвореном сатанисти са Новог Београда из блока 71 који се представља под псеудонимом "Alexandar Thorn"? У питању је сајт https://alexanthorn.okultopedija.com/linkovi.htm а ово су његови подаци са сајта мобилни телефон, адреса на Новом Београду и др. https://alexanthorn.okultopedija.com/kontakt.htm фотографије, очигледно сатанистичке https://alexanthorn.okultopedija.com/galerija.htm биографија https://alexanthorn.okultopedija.com/alexanthorn.htm чак у оквиру сајта функционише и сатанистички радио https://alexanthorn.okultopedija.com/psyradio.htm Упозорење: Ко је слабијег духовног здравља боље нека не улази на линкове!! Мислим да им уопште не треба давати он лине простора и трошити време на такве ствари. Они то управо и хоће, траже простор на вебу како би се рекламирали за регртутовање нових следбеника. Оваквим темама они добијају рекламу какву су и пожелели. Тренутно живимо у доба интернета и комуникација и те ствари су доступне на пар кликова од нас и баш због тога морамо да их игноришемо и да им не дајемо простора за саморекламирање. Ми смо секуларна држава и они се држе тога и сигурни су са те стране у оквиру закона су што им је најбитније. У средњем веку се то решавало на свима познат начин, наравно и сада постоји решење а то је склонити их са интернета обарати им сајтове онако културно јер је и хаковање врста преступа. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Ja taman mislila da zamolim za smirivanje strasti, a glavni admin uzeo kokice... Шта фали, ово дође к`о масленица. ионако се ближи пост Trifke је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ja taman mislila da zamolim za smirivanje strasti, a glavni admin uzeo kokice... Kojih strasti čoveče, lepo učestvujemo i došla mama da brani dete. Ja se ne molim Bogu, pazi Boga ti. Trifke је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Нарвно ако му неко дирне жену има да пљуште минуси сем тако... Већ објасних... Blago vama... a kako se ja ne sjetih, pa da angažujem djecu moju, niko mi ne bi smio protivurječiti Šala mala, naravno. I ja dok sam bila sa dragim ovdje, branili smo se skupa, pa je to vidio @Nebojš.a, i tako mu odgovorio da mi je dragi udario zabran da ga branim. Naravno, tu su postojale i druge taktike i tehnike, ali... da vas ne odajem. Trifke је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Управо сада, Mali Marko рече Мислим да им уопште не треба давати он лине простора и трошити време на такве ствари. Они то управо и хоће, траже простор на вебу како би се рекламирали за регртутовање нових следбеника. Оваквим темама они добијају рекламу какву су и пожелели. S tim što ovo nisu ni "oni", ovo je izgleda jedna budala u jednom davnom periodu života... A skroz si u pravu da je davanje medijskog prostora budalama sasvim bespredmetno. Natasa., Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече Шта фали, ово дође к`о масленица. ионако се ближи пост A sta ako su sa puterom? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече Шта фали, ово дође к`о масленица. ионако се ближи пост Da guglam ili ćeš živopisnije od interneta da mi objasniš šta je to? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 32 минута, Рапсоди рече Нарвно ако му неко дирне жену има да пљуште минуси сем тако... Већ објасних... Ma sve OK, samo malo bezveze kad neko lupi minus na tvrdnju da je odrastao čovek... Милан Ракић, Trifke and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Ayla рече kako se ja ne sjetih, pa da angažujem djecu moju, niko mi ne bi smio protivurječiti Trifke, Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече S tim što ovo nisu ni "oni", ovo je izgleda jedna budala u jednom davnom periodu života... A skroz si u pravu da je davanje medijskog prostora budalama sasvim bespredmetno. И изгледа да је Панарет у праву. Тај лик је изгледа умро. А сад сам баш звао онај телефон да проверим јел` жив и добијем поруку од телекома да изабрани број није више у функцији Trifke је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Natasa. рече "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ma sve OK, samo malo bezveze kad neko lupi minus na tvrdnju da je odrastao čovek... I još ispadnem da se ne molim Bogu, pazi molim te. Njemu stvarno treba neko kao ona. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 2 минута, Paradoksologija рече S tim što ovo nisu ni "oni", ovo je izgleda jedna budala u jednom davnom periodu života... A skroz si u pravu da je davanje medijskog prostora budalama sasvim bespredmetno. Без обзира дал су он или они треба их сасећи у корену,одакле знаш да та лабилна личност није на овом сајту и смеје нам се како му дижемо рејтинг и водимо расправе ? Ја идем можда и толико далеко да би им обарао сајтове али закон каже другачије и то се не сме. Ayla , Рапсоди and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука