Jump to content

Naši dislike-ri ili hate-ri...:(

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, Phoebe рече

Opa! Kakve su ti misli, takav ti je život :)))

Биће да је то

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Phoebe рече

Izgleda se umorio.

Pobedili smo. :ani_biggrin:

ne raduj se prerano...:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Evo, @JESSY, o ovom sam pričala. Đorđe klasičan poltron, samo nama lupa palac dole, a Milanu ne sme, i Drašku

Lako dići ruku na žensko :)))

Подели на овим сајтовима

smanjuje nam broj, necu vise  da rizikujem.:1319_womens:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Биће да је то

Interesantno tebi nesme da da dislike! ;)  Sta ti je vlast! 

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

iskreno sam iznenadjena koliko se ovde u opste prica o dislajkovima i koliko ljudi na to reaguju mozda i burnije nego da je  ngativan komentar. Sto se mene tice da mi sad svi od reda dislajkuju sve postove sumnjam da bi u opste obratila paznju, za mene to znaci da se nekoj osobi nije svidelo napisano,postavljeno, ni u snu to ne mogu da dozivim licno da mi to nesto kao zasmeta. Isto tako je i kada sama kliknem dislajk, ne svidja mi se post nista apsolutno licno. A jos bi me vise zacudilo da sad neko narocito zeli da sazna zasto se bas meni eto bas nije svideo neki post mozes misliti coveka koga ni ne znam, tamo negde na internetu, a pride o razicitim talasnim duzinama i razlici u izrazavanju medju ljudima generalno(sa naglaskom na virtuelnoj stvarnosti koja je sama po sebi specificna, lisena gestikulacije i tona) da i ne govorim,koje su tu sve opcije da se nesto razume/nerazume na pravi polu pravi polu krivi ili krivi nacin. Tako da ono , brate, opcija ko i svaka druga, lajkujte,  dislajkujte i td. ljudi jer ste tako u mogucnostima :)))

Ps. Cak i dislajk stalkeri mi ne bi smetali, Boze moj pa i ludaci moraju da zive ???

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Broken рече

Stavio sam ti ja dislike ali sam ga brzo obrisao...ali bilo mi je lepo, priznajem.

:ani_biggrin:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

па шта, трапава је седмица... 12:smeha:

Veruem ti, i meni isto, trapavija ne moz` da bude... 12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...