Гости Guest Гајић Написано Јануар 21, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Управо сада, Trifke рече Dobro si to pimetio i gacolog je negde na pocetku kritikovao Tasu. Polako preuzimas moj posao dezurnog 007. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 1 hour ago, Бранко Авдагић рече Муслимани су највише и страдали у рату. У Републици Српској је остала само једна џамија! Колико су наших цркава порушили муслимани? Аввини ученици вам испрали мозак! Ovo za oca Zorana Đurovića, ako na njega mislite, je veoma jadan komentar. To što izgovarate su notorne laži, čak vas i saff.ba demantuje: http://saff.ba/u-rs-u-je-od-600-dzamija-prezivjelo-samo-dvije-a-u-herceg-bosni-samo-jedna/ Uglavnom, za jednog istoričara puno licitirate! Što bi u Bosni rekli, bujrum: https://www.scribd.com/doc/81716194/Duhovni-Genocid-1991-1995 Trifke, obi-wan and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 1 сат, Trifke рече Ne verujem da je istoricar jer da je znao bi kako se citiraju istoriski izvori. Mislim da voli da se lazno predstavlja ili je trol. Slažem se, Ili gura glavu poput noja u pijesak, tj. štokholmski sindrom ili je trol. Phoebe, obi-wan and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Mislim da je Avdagić mislio na Justinove učenike, vladike koje nam navodno ispiraju mozak. Ko bi rekao da će biti ovoliki haos, da se ovako govori za ove vladike. Sa nekima ne vredi ni razgovarati. Ja bih samo zamerio vl.Atanasiju što se preterano srdi na Vučića i sadašnju vlast. Mislim da nam takav međusoban sukob nimalo nije potreban. "Tamo daleko" and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3009944/ambasador-francuske-prijatelji-govore-istinu.html ''Francuska je prijatelj Srbije, a među prijateljima se govori istina. Dakle, mislim da predsednik i Vlada Srbije znaju, a znam da srpski narod takođe zna, da neće biti integracije Srbije u EU bez sporazuma o Kosovu, izjavio je u intervjuu "Fonetu" francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni''. Између осталог, изјави наш ''пријатељ''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Ја не знам како ови европљани не виде реалност. Азија је толико у успону да ће ускоро, за небитно колико деценија, ЕУ тражити да буде примљена у Евроазијску Унију, али тек када реши питање Косова у саставу Србије. Лазар Нешић and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Не желим никога провоцирати, али хвала Богу да је постојао хашки трибунал. Милиони докумената су остали и ево посла за праве историчаре. Студије имам завршене, али не бавим се професионално тим послом већ гастрономијом. А овде присутне чланове и читаоце подсећам да су као пристојни грађани дужни поштовати судске пресуде, па тако и оне хашког трибунала где се наводе силни злочини почињени, нажалост, и са наше српске стране. Чињеница је да су Српска православна црква, као и остале традиционалне верске заједнице на овим просторима, млако реаговале на зверства која су се чинила. Покојни патријарх Павле је више пута реаговао, па чак и контроверзни Артемије за дешавања на Косову и Метохији, али поменута два епископа Атанасије и Амфилохије су били дно дна за време рата када је у питању петљање у политику. Били су пречесто у друштву осуђених ратних злочинаца попут Караџића, Младића и осталих крволока за које су имали само хвалоспеве. Хвала Богу на Наташи Кандић, Александру Бирвишу и осталима који су глас савести незалуђеног дела српског народа. А ви сви знајте, да се не треба никоме клањати сем Богу живоме, а нарочито не смртним и грешним људима, па били они епископи, председници или било ко већ шта! Trifke, Лазар Нешић, Вилер Текс and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Погледајте линк са којег скида ове силне преводе. Биће вам јасно. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Заборавићу на трен да сам женско, Авдагићу "Tamo daleko", Лазар Нешић, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Предлажем уредништву да уради интервју са госпођом Наташом Кандић или са неким из Фонда за хуманитарно право: http://www.hlc-rdc.org/ Треба се отрести тог баласта мржње и залуђености из 90-их, а поменута госпођа Кандић и остали су прави лек за поменуте бољке. Са неким поступцима госпође Кандић се не слажем (нпр. присуство на седници на којем је проглашена независност тзв. Републике Косово), али и великани греше! Неки тамо, Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Баш ми треба Кандићка или Пешићка Луди смо за њима. Лазар Нешић, Trifke and Неки тамо је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Драгана Милошевић рече Баш ми треба Кандићка или Пешићка Луди смо за њима. Тако се о великанима прича? Срам те било! Драго ми је да си поменула Весну Пешић. Заборавио сам поменути и покојног адвоката Срђа Поповића. Свака им част на борби. Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 9 минута, Драгана Милошевић рече Погледајте линк са којег скида ове силне преводе. Биће вам јасно. Преузимам преводе од хрватских протестаната. И шта онда? У чему је проблем? Они су се далеко људскије показали у задњем рату према свима од нпр. Римокатоличе цркве у Хрватској и других традиционалних верских заједница. Што је истина - истина. Сви поменути ставови ме не спречавају да чувам свето православље или да будем српски патриота. Косово и Метохију сматрам за окупиране српске територије и не подржавам излазак на икакве изборе доле или на признавање власти шиптарске иреденте! Светиње и народ треба одоздо повући и протерати окупатора а иредентистима одузети држављанство. Опет се и овде јавља митрополит Амфилохије који је умешан у позив наше Цркве доле да се учествује на изборима... Лазар Нешић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 39 минута, ana čarnojević рече kandicka velikan sto bi reko Djordje Cvarkov Kandičová je jak Generál Laudon! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Ову ситуацију само Зајрон може спасити. "Tamo daleko", коЖељ њацИ and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука