Jump to content

Senzacionalno! "Dostojni Srbije", novi pokret u borbi za oslobođenje!

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

пре 20 минута, Muramasa рече

Da planiram da ostanem u Srbiji, sad bih već počeo da okupljam ekipu za osnivanje neke desničarske organizacije.

Ostani u ime budućnosti ove zemlje :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Зосима рече

Ни ја не капирам одакле вам те квалификације,кад реално немате појма о коме је реч...

Драган Петровић је легенда независне јутјуб продукције,јер га само тамо можете видети и чути,а лично сам одгледао све његове снимке...

Информације ради четири факултета, два доктората,спрема и трећи,60-ак научних радова,десетину књига итд итд...

Додуше био је на почетку члан снс,али је убрзо збрисао ,кад је видео ским има посла...

Ima u jednom dosta starom broju Sveta kompjutera opis neke igre, koji pocinje otprilike ovako: "...u ovoj igri ste u ulozi komandosa (stvarno originalno, nema sta, kako li su samo dosetili momci iz MicroProse-a??)"... e nastup ovo troje ti je bas to - "u poplavi pseudopatriotizma mi smo resili da postavimo jedan sasvim novi pocetak: pseudopatriotizam!"

:smeh1:

E sad... s obzirom da taj covek ima toliko doktorata, fakulteta i izdatih radova onda to znaci jedno od ovo troje: ili prave pozoriste radi pozorista da skrenu paznju sa nekog, ili prave pozoriste radi para koje su im potrebne (a kome nisu?), ili oba ta zajedno. A ako se bas ispostavi da su stvarno posteni u toj nekoj nameri, tek je to zabrinjavajuce, jer ispada da visestruki doktor nauka ne zna da smisli nista bolje od "dostojni Srbije", koje i na prvo slusanje zvuci beskrajno malokrvno i pateticno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ако је то овај др Драган Петровић кога нешто можемо питати на нашем форуму, у пар порука смо се разјаснили... Пар елементарних грешака у корацима који се никако не очекују од једног доктора наука су ме потпуно одвратили од мишљења да човек зна куда иде.

Милан Ракић зна о чему причам, пратио је наш "дијалог"...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јанко рече

Ако је то овај др Драган Петровић кога нешто можемо питати на нашем форуму, у пар порука смо се разјаснили... Пар елементарних грешака у корацима који се никако не очекују од једног доктора наука су ме потпуно одвратили од мишљења да човек зна куда иде.

Милан Ракић зна о чему причам, пратио је наш "дијалог"...

Јесте. Имали смо, тј. још увек имамо тему са њим као гостом нашег Форума.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Miljan123 рече

Vucic je bar nesto pozitivno uradio! 

На пример?  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Miljan123 рече

Vucic je bar nesto pozitivno uradio! 

A ko nije bar nešto pozitivno uradio?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...