Jump to content

Оцени ову тему

LogosAgape

Препоручена порука

пре 31 минута, Милан Ракић рече

`ел би `тела сестро да ме упутиш на тај детаљ и део, пошто генерално избегавам да гледам те Србе на окуп, Инфо и ФБРепортере

Evo, recimo, ovde od nekih 38:30, pa narednih par minuta. Ima jos gde pominje i svoju i o detetovu vidovitost, ali zaista ne mogu sad da trazim. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Лидија Миленковић рече

Evo, recimo, ovde od nekih 38:30, pa narednih par minuta. Ima jos gde pominje i svoju i o detetovu vidovitost, ali zaista ne mogu sad da trazim. 

Хвала сестро.  И ово је превише

Подели на овим сајтовима

Можда детету буде боље, можда и горе, само треба да се упрати.
Ја не бих волео да ова Мила васпитава било које дете, али тумачи снова и гладачи у шоље су половина нашег народа. Само ова Мила нема стида да о томе прича, и зато нико из институција неће стати на њену страну, што је и нормално.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Па добро људи, такви сте какви сте само се питам што видиш трун о оку брата својега а брвно у оку својем не видиш... 

Дадох овде и други случај ако један није по мери коју разумете.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, LogosAgape рече

такви сте какви сте само се питам што видиш трун о оку брата својега а брвно у оку својем не видиш... 

Ma, niko nema iluzija da nema malverzacija.

Prosle godine sam citala o slicnoj situaciji u RS, gde su decu prodali(?) rodjacima i Kanadi. Ocito je da je g-dji Mili veoma stalo do deteta. S druge strane, zaista mi se ne svidja to forsiranje misticizma, paranormalnog i slicnog, ni kod zrelih ljudi, a kamoli kod dece.  Takodje, ima mnoooogo primera gde bioloski roditelji zanemaruju ili pogresno vaspitavaju ili uopste ne vaspitavaju svoju biolosku decu, pa ih niko ne dira. S druge strane, moras priznati da postoje hranitelji koji ne rade svoj posao savesno.

U svom prvom postu na ovoj temi sam navela primer iz svog okruzenja. Devojcica iz primera je sada sada mlada zena,ima 23 godine, vec 5 godina je u braku i ima dvoje dece (hvala Bogu), ali od 13 do 18 godine se udavala 4/5 puta, zalila za tom "hraniteljkom" koja je podvodila, i kod koje je "uzivala", nije morala da ide u skolu, dobijala je lepu odecu, hranu, telefone, a nije morala nista posebno da radi. Otrpi nekog matorca pola sata, i to je to.

Njen brat, dve godine mladji, je zavrsio u popravnom domu. Kad su ga oduzeli od te "hraniteljke", koja ga je slala u kradje, dzeparenja i sl. prihvatio ga je jedan divan covek, ophodio se prema njemu kao prema svom detetu. Nazalost, decko je nastavio sa kradjama, poceo i sa maloletnickim razbojnistvima, provalama, i bez obzira na trud staratelja, i razumevanja sudija (prisustvovala sam jednom od sudjenja) ,  na kraju zavrsio u popravnom domu. Ne znam gde je sada, prekinuo je kontakt sa sestrom i sa svima iz sredine.

Znaci, bar sto se mene tice, ne stavljam se ni na ciju stranu. Drugu nismo imali prilike ni da cujemo.

Iskustvo naucilo da ne prenagljujem u stavovima i da pokusam da ostanem trezvena. 

Nadam se da mozes da razumes da mi nismo sudije, kako mi se cini da sugerises, niti pozivamo na linc,  pokusavamo da budemo razumni i nepristrasni. Takodje mi se cini da ti reagujes srcem, ostrasceno. Takva sam i sama nekad bila, i ponekad veoma pogresno procenjivala. Sada sam opreznija.

Ako ne razumes, zao mi je. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Лидија Миленковић рече

Одгледах одавде, па још 10 ак минута, од 42:46 каже: "....хоћемо ли се ослободити већ једном тих женетина које немају ни љубав, ни ништа, ни децу, мрзе децу (х3), не знају шта је љубав...", па ме интересује зна ли ко на које женетине мисли? Ово "већ једном" ми делује да мисли на неку групу која је активн дужи веременски период...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Лидија Миленковић рече

Ti priča o snu, i da je predosetila da će se desiti nešto loše i spomenula je da rade jogu.Ne vidim da je bilo gde pomenula paranormalne spososbnosti svoje i deteta...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 12/23/2017 at 20:20, Avocado рече

Ne smeju zbog zaštite deteta... ali Mila Alečković sme da kaže koji je to razlog, ali to ne čini... pitam se zbog čega...

Nevini ljudi obično pokušavaju da ospore lažne optužbe... ne pokušavaju da ih prećute i da skrenu priču na fantastične zavere...

Znači nama država u suštini može da otima decu bez ikakvog obrazloženja jer je otkrivanje razloga oduzimanja ugrožavanje bezbednosti deteta?

Po čemu bi obelodanjivanje razloga oduzimanja od hranitelja ugrožavalo dete?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Znači nama država u suštini može da otima decu bez ikakvog obrazloženja jer je otkrivanje razloga oduzimanja ugrožavanje bezbednosti deteta?

Ne. Obrazlozenje mora da postoji. Samo se ne iznosi javno.

Цитат

Po čemu bi obelodanjivanje razloga oduzimanja od hranitelja ugrožavalo dete?

Pa zamisli da je npr. tebe neko seksualno zlostavljao. Da li bi zeleo da cela Srbija zna za to? Pogotovo danas kad zbog interneta te informacije ostaju zauvek dostupne svima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, LogosAgape рече

Па добро људи, такви сте какви сте само се питам што видиш трун о оку брата својега а брвно у оку својем не видиш... 

Дадох овде и други случај ако један није по мери коју разумете.

А какви смо? :)))

Тај други случај који си навео (и о којем смо диванили већ на нашем Форуму) је за разлику од актуелног, био "покривен" да тако кажем разлогом који се може и видети на решењу ЦСР.

Госпођа или другарица Алечковић разлог, нити факсимил решења није показала (или јесте-не видех).

Лично, имам гард према информацијама које долазе са медија типа овог (разноразни ФБРепортери, СрбинИнфои, СрбиНаОкуп и сл...), што не мора да значи да они или приче које приказују нису истинити.

Оно што мени "смета" и изазива подозрење је (не рачунајући досадашњи јавни наступ проф. Алечковић) је сам тон каквим наступа, приче које "уводи" у тему (од толмачења снова, па до светских завера и педофилије организоване од стране моћника... Не кажем да нема тога, покренуо сам ономад тему о сумњи о умешаности породице Клинтон у "светски ланац педофилије"-где наводно код неког чиче који има оток неки где влада разврат са децом учествује иземђу осталих и брачни пар Клинтон), јавна харанга и помињање људи из ЦСР-објављивање фотографија, коментарисање њиховог општег и физичког изгледа, погледа код те "женетеине" и проче... Додатно, мајка-жена-хранитељка која је ето у могућности да сазове и конференцију за новинаре, прича о случају, потресена свиме што се десило итд., али у свему томе што јој се десило, није забољрављено да се Медија центар УНС "украси" и заставама покрета "Отаџбина" испред којег је кандидована на протеклим изборима за Председника Србије...

Све појединачно и опште у мени изазива јаку сумњу, а ево ја сам, поред чињенице и свести да ће свако од нас одговарати на Суду када до њега дође за изговорену реч (па тако и ја и проф. Алечковић); дакле, спреман сам да се испричам јавно ако је све ово истина и дабогда ја био у криву да тако кажем и нека јој врате дете, али да ли ће и она, проф. Алечковић исто то учинити ако се покаже и докаже да је ово нека врста манипулације и сл. Ако овако ствари стоје као што је речено. Немо` само после да буде, јесте тако али донекле, није баш све тако, и сл. изговори из "корпуса правдања" свакојаких.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Џуманџи рече

Одгледах одавде, па још 10 ак минута, од 42:46 каже: "....хоћемо ли се ослободити већ једном тих женетина које немају ни љубав, ни ништа, ни децу, мрзе децу (х3), не знају шта је љубав...", па ме интересује зна ли ко на које женетине мисли? Ово "већ једном" ми делује да мисли на неку групу која је активн дужи веременски период...

пре 34 минута, ana čarnojević рече

znači decu nam vakcinišu pa onda tako vakcinisanu i omamaljenu prodaju. a socijalni radnici dele pare sa farmaceutskom mafijom.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Кратос рече

Ti priča o snu, i da je predosetila da će se desiti nešto loše i spomenula je da rade jogu.Ne vidim da je bilo gde pomenula paranormalne spososbnosti svoje i deteta...

Imas na jutjubu vise klipova, pa ih pazljivo pregledaj i preslusaj. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

А какви смо? :)))

Тај други случај који си навео (и о којем смо диванили већ на нашем Форуму) је за разлику од актуелног, био "покривен" да тако кажем разлогом који се може и видети на решењу ЦСР.

Oni isto kao i gđa Alečković nisu uopšte pričali direktno o razlozima, niti na ovom snimku pokazuju razloge Centra i debatuju o tome, već pokazuju poslednju stranicu rešenja sa drugačijim povodom (da pokažu da se Centar pozvao na "nepostojeći" član zakona... pri čemu je to odgovarajući član ali ranijeg zakona...), a sasvim slučajno se na vrhu te strane vidi deo obrazloženja Centra, pa smo tako saznali zašto im je oduzeto dete.

Kao što već rekoh... tako se obično ne brane nepravedno optuženi ljudi... kad ti neko oduzme dete lažno tvrdeći da isto živi u prljavštini, ti onda pokušavaš da dokažeš da on laže, da to nije tačno i da je stan bio čist i uredan... a ne pričaš o svemu drugom, osim o tome...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ни пса јој не бих поверила!

И какав је то позив на линч социјалних радника?

Прича има пуно рупа са правне стране.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 23.12.2017. at 19:17, LogosAgape рече

Каже се прати новац и биће јасно. Е о томе се ћути, запослени у органима система НЕЋЕ да знају одакле примају плату. НЕЋЕ да знају за друге методе. Оће да приме "поштену" плату макар је из донација педофилских и морално сличних организација.

Ako je neko zaposlen u organima sistema, dakle državna služba, platu prima iz budžeta, a budžet se ne puni donacijama. Ipak ni ja nisam slona da bezuslovno verujem zaposlenima u državnoj službi, iako sam i sama jedan od njih. Ima nas raznih svuda. O ovim konkretnim slučajevima oduzimanje dece znam samo ono što može da se pročita u štampi, a tome se tek ne može verovati. Strašno kako smo se kao društvo srozali.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...