Jump to content

Мама <> Супруга

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Рапсоди рече

Добро је приметио отац Арсеније Јовановић на једном предавању, да женама не ваља дати болесну слободу, није им на корист. 

Šta mu znači "bolesna sloboda"?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Šta mu znači "bolesna sloboda"?

Наћићу ти цело предавање, па послушај...сад журим и одјављујем се. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Како где. Али само сам код нас доживео да чујем од девојке од 25 година да отац њене другарице ”није прави мушкарац” јер ”прави мушкарац никада не би могао да кува и чисти”. 

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Nikad nigde ni izdaleka ovo nisam čula od osobe ženskog pola. Di je nađe, leba ti?

Ја не знам жену која другачије мисли, мушкарци који обављају кућанске послове нису привлачни женама, једино можда да им буду другарице

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Рапсоди рече

Наћићу ти цело предавање, па послушај...сад журим и одјављујем се. 

Ma batali. Meni je sloboda prirodno dato pravo, a pop nek' se moli :0212_rolleyes:...da ne kažem nešto drugo.

Čuj ti njega...šta sam ja? Zatvorenik pa mi treba nešto zabranjivati i davati slobodu? 

Подели на овим сајтовима

Стварно не капирам...Моја свекрва је мученица, ал то носи ко јунак и никоме не да да каже супротно. Али ја то ВИДИМ, и сама сам јој велика подршка...а и она је мени била кад је требало. Ко шта има да ми поставља мерила...сама ћу, ако памети имам.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Ја не знам жену која другачије мисли, мушкарци који обављају кућанске послове нису привлачни женама, једино можда да им буду другарице

Ах, зато сам ја с овако ружном женом уместо да, као они што никада не би обављали кућне послове... радим нешто друго сам, тј. с патријархалном Десанком. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Рапсоди рече

Добро је приметио отац Арсеније Јовановић на једном предавању, да женама не ваља дати болесну слободу, није им на корист. 

Женама нема шта ко да даје. Оне данас, фала Богу, имају сву слободу коју желе, баш као што је Бог наменио људским бићима. А разни арсенији могу само да пуцају од муке и просипају жуч до миле воље. 

Подели на овим сајтовима

Dino u nekom trenutku dobio inspiraciju da napise pesmu, na koji nacin i kakvu, nebitno, Zdravko dobio novu pesmu koju treba samo da otpeva i dobije vise materijala za svoje koncerte, i to je to...nista tu vise nema da se trazi....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

Dino u nekom trenutku dobio inspiraciju da napise pesmu, na koji nacin i kakvu, nebitno, Zdravko dobio novu pesmu koju treba samo da otpeva i dobije vise materijala za svoje koncerte, i to je to...nista tu vise nema da se trazi....:)

Ето. Ми исписали седам страна, а највероватније је баш овако. Мудра Џеси. :D

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Natasa. рече

Je l to izbačeno danas iz upotrebe?

Naravno...više ćerke nemaju zahtjevne mame. Mažene su i pažene, i ne haju da li će njihov budući suprug imati mamu. 
Zato danas majke spremaju sinove malo bolje, da umiju skuvat i oprat...valjaće im.

Vidjećemo šta je bolje...vrijeme će pokazati.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Naravno...više ćerke nemaju zahtjevne mame. Mažene su i pažene, i ne haju da li će njihov budući suprug imati mamu. 
Zato danas majke spremaju sinove malo bolje, da umiju skuvat i oprat...valjaće im.

Vidjećemo šta je bolje...vrijeme će pokazati.

Mislim da nije u redu reći svom ženskom detetu tako nešto ako pogreši. Totalno je ponižavajuće.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Мудра Џеси.

uh, jos cu da se pogordim...:pcelica:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Mislim da nije u redu reći svom ženskom detetu tako nešto ako pogreši. Totalno je ponižavajuće.

Ne zaboravi da živimo na brdovitom Balkanu...i te majke su se trudile da nas pripreme za ono što nas čeka. Moje su rasle kao princeze, i svaka bajka je imala srećan kraj, i ubijedila sam ih da dobro uvijek pobjeđuje, a da će njihov trud biti nagrađen... samo cvijeće i proljeće...
Bojim se da ih nisam dobro pripremila za arenu, jer za sada sam ja gladijator koji ih brani od svega, i dalje...jer njih ne naučih surovom životu.
Možda nije ni tako dobro....evo, pitam se.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, JESSY рече

Baš vala. Današnja pop kultura degradira ženu kao biće, a ne neki Čoooola i Diiino :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...