Jump to content

Мама <> Супруга

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Сања Т. рече

Ој @Војвода7- о дај мишљење, а не минус :)

пре 24 минута, Juanito рече

Имаш идеологију која каже да ти не треба ништа да радиш по кући, него да имаш роба чија је природна дужност и улога да ринта за тебе.

Колико се сјећам, минус сам дао само Хуану. Ово болдовано је феминистичка будалаштина, мука ми је од тога. Жене и мушкарци су различити, немају иста  интересовања, жене више занима такав рад...рад по кући, док мушкарце занима да обизбеједе све потребно за породицу...да се брину о њој.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

Колико се сјећам, минус сам дао само Хуану. Ово болдовано је феминистичка будалаштина, мука ми је од тога. Жене и мушкарци су различити, немају иста  интересовања, жене више занима такав рад...рад по кући, док мушкарце занима да обизбеједе све потребно за породицу...да се брину о њој.

Због минуса Хуану сам и написала :)

...а, је ли...? Кад је тако, зашто је ( маму) онда велича, за сасвим уобичајену радњу? И зашто је потребно да и она ( жена...) буде таква, јер каже ти никад нећеш бити као она ( мама) ...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Војвода7 рече

жене више занима такав рад...рад по кући, док мушкарце занима да обизбеједе све потребно за породицу...да се брину о њој.

Па сам онда бата, а не сека. :(

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Па сам онда бата, а не сека. :(

Не, него ниси још налетела на правог мушкарца који ће у теби да пробуди страст за усисивачем, пеглом и сунђером!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Сања Т. рече

Чола  направи песму са следећим текстом: 

Ti nikad neces biti kao moja mati
sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja
sve, al' nikada po svom

Ti nikad neces znati ljubav dati
kao sto je ona ocu mom
dala sve sto imala je
sve da sacuva dom

Ref.
Ne vjerujem ja u kipove
ni takve k'o ti tipove
kad ti jednom srce slome
ne vjerujes nikome

Ti nikad neces znati ljubav dati
kao sto je ona ocu mom
dala sve sto imala je
sve da sacuva dom

Ево и спот: 

https://youtu.be/Gxj_G6ExBTE 

Шта ви мислите о тексту?

Naleteo na neku modernu emancipovanu qravu,i Ćola je čoek,mož da pogreši!!!

Samo je jedna majka!!!:sunce: 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Сања Т. рече

Због минуса Хуану сам и написала :)

...а, је ли...? Кад је тако, зашто је ( маму) онда велича, за сасвим уобичајену радњу? И зашто је потребно да и она ( жена...) буде таква, јер каже ти никад нећеш бити као она ( мама) ...

Зашто не величати и ''уобичајену радњу'', зар то није знак љубави према мајци или уопште према било коме, заправо ако некога волиш било која његова радња ти не може бити уобичајена. У пјесми се велича мајка због свега што је учинила да сачува брак, није то само рад по кући...''sve, al' nikada po svom'', '' dala sve sto imala je
sve da sacuva dom '', мајка је вољела оца више него саму себе, тако ми се чини. А ова друга жена која се спомиње, мислим да он мисли да она не може да воли на такав начин, дакле не мислим да је ријеч о ''уобичајеној радњи'' него о великој љубави коју та жена не може пружити као што је његова мајка пружала свом мужу.

Подели на овим сајтовима

Kolko ja kapiram žene su ljubomorne na majke od muževa i dobijaju komplekse jer je keva uvek bolja od njih.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Камењарку

Polupanu goveđim sistemom vrednosti :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Кратос рече

Kolko ja kapiram žene su ljubomorne na majke od muževa i dobijaju komplekse jer je keva uvek bolja od njih.:smeh1:

Јок боља...само има више искуства и радних навика, које треба да пренесе на младенку- стрпљиво и са љубављу ;)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Војвода7 рече

А ова друга жена која се спомиње, мислим да он мисли да она не може да воли на такав начин,

Одакле му ово мишљење? Како то може да зна?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Јок боља...само има више искуства и радних навика, које треба да пренесе на младенку- стрпљиво и са љубављу ;)

Mladenka mora da bude strpljiva i poslušna,željna da uči....;)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Сања Т. рече

младенку

пре 2 минута, Кратос рече

Mladenka

Вама се баш гледају чешки клипови и на овој теми? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Вама се баш гледају чешки клипови и на овој теми? 

Nemam ništa protiv ako su čehinje na njima.:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...