Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 6 минута, Sofija_ рече Nemam strah od Boga, ja Boga volim Bog je jedini covekoljubac, treba se bojati svojih slabosti(i boriti protiv njih) i onog loseg u nama a ne Boga. А како се борити? Ево ја сам стјупидан скроз, затуцан, дрзак, безобразан, слобода понашања ми је једнака анархији, а успут од бичевања околине услед моје врхунске будалаштине је скроз несхваћен узрок бичевања и лудим од позитиве! Како? П.С. Куцај Србски да те разумем :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Заспао... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 6 минута, АлександраВ рече нема шансе да пишем опет ma , ajde Aleks...nismo imali svi sreću da to pročitamo...može ukratko.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 2 минута, aстрофизичaр рече Заспао... pa gde sad da zaspiš kad se tema razvija.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 2 минута, JESSY рече ma , ajde Aleks...nismo imali svi sreću da to pročitamo...može ukratko.... Нисам више форумашица, сада сам виберашица, овде сам у пролазу Sofija_, AnaLaz and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 9 минута, Гајић рече П.С. Куцај Србски да те разумем :-) пре 9 минута, Гајић рече ја сам стјупидан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Управо сада, АлександраВ рече Нисам више форумашица, сада сам виберашица, овде сам у пролазу АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 4 минута, Sofija_ рече Јесам и зато пијем раџу, а само глупе и луде неко воли ;-) Мудре никако! Мораш на поправни лукавче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 4 минута, Гајић рече само глупе и луде неко воли ;-) Мудре никако! Voli Bog nas sve ne brini АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Управо сада, Sofija_ рече Voli Bog nas sve ne brini То Ти не верујем, докажи ми Србски и Српски, али докажи ми ;-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Ево укратко, са телефона, куцаћу пола сата Страх Божији се огледа у поштовању заповести, односно у њиховом непоштовању расте наш страх од Бога. Страх Божији се преплиће са љубављу, као Стари и Нови Завет, једно без другог не иде. Страх Божији не значи да ми треба да изгледамо скрхано, да улазимо у цркве и манастире са болном и тужном фацом, сиви и без радости (то је заправо била почетна тема на виберу), нити нашим таквим скрханим изгледом призивамо и утврђујемо себе у страху Божијем, него такав наш изглед може бити последица наших осећања да смо нешти забрљали, као што рече Ана, али не можемо се ми наместити у позу за тај страх. Љубав и страх, руку под руку, јер волим и испуњавам заповести и плашим се да њиховим неиспуњавањем удаљавам од себе Љубав, а то не желим јер волим, а када волим Бога, том љубављу изгоним из себе сваки страх од овога света, од људи, демона, зла, смрти. Жика, Sofija_ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 58 минута, Гајић рече 10 склекова, Ццццц... Ти баш 'оћеш да цркнем пре времена АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Šta da pišem kad ga osećam samo pri molitvi a tad prelazi u radost.Послато са E6653 користећи Pouke.org мобилну апликацију Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 пре 14 часа, aстрофизичaр рече Ја се радујем кад улазим у цркву и манастир а не сагињем главу... А ти? Негде су баш улазна врата ниска, па мораш, али нешто нисам приметио да сагињем главу. Како да певаш ако се не радујеш? Опустиш се временом. AnaLaz, АлександраВ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 пре 15 часа, Гајић рече А како се борити? Postom,molitvom,pokajanjem,ici redovno u crkvu,ciniti dobra dela, prastati bliznjem,itd. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука