aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Ево покренуо сам прву тему! obi-wan, Sanja Т., БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Тако је, брееееее! JESSY and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 7 минута, aстрофизичaр рече Ево покренуо сам прву тему! Ти ово озбиљно? Па ја не знам где је лево бре! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 1 минут, Гајић рече Ти ово озбиљно? Па ја не знам где је лево бре! И ја се сналазим!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 10 минута, aстрофизичaр рече Ево покренуо сам прву тему! Ајде први напиши штогод... Какво је твоје схватање... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 4 минута, БанеЛ рече Тако је, брееееее! Ја се радујем кад улазим у цркву и манастир а не сагињем главу... А ти? AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 1 минут, aстрофизичaр рече Ја се радујем кад улазим у цркву и манастир а не сагињем главу... А ти? Па лако је теби када не удараш о довратак главом :-( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Где су остали ? Ијаооој...овде имамо aстрофизичaр, Anjuska and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Попих раџе и јави ми се : "То ти је оно када мислиш да можеш летети, па летиш, сломиш ногу, онда руку, кукова, па када сломиш врат, схватиш да си човек, па би скочио са моста, али се бојиш онда Бога, па све тако док се не спустиш на земљу, је л да?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Bu! Evo i mene AnaLaz and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 пре 2 минута, Драгана Милошевић рече Bu! Evo i mene Нема бу. Пиши о страху Божјем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 @Гајић то је то AnaLaz and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 bravo za temu... AnaLaz, aстрофизичaр and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 11, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Ма треба неки квантни надритеолог да дојде и да вас васпита, алкоси ниједни како вас стид није да народ саблажњавате? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 Нико неће да пише о страху. Јел због страха? AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука