Jump to content

Страх Божји, лице и наличје...

Препоручена порука

пре 1 минут, Гајић рече

Ма треба неки квантни надритеолог да дојде и да вас васпита, алкоси ниједни како вас стид није да народ саблажњавате?

Зато би било боље да је клуб затворен... Оће народ да се "саблазни" кад види које количине шљиве теку овде. :smeh1:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, aстрофизичaр рече

Јел због страха?

verovatno...

kod mene ga dosta ima, ali se trudim da ga pravilno usmerim...da ljubav bude jača od straha....jer to i jeste...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, aстрофизичaр рече

Нико неће да пише о страху. Јел због страха?

Ја написах на вајберчету... Мрзи ме да опет пишем... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, AnaLaz рече

које количине шљиве теку овде.

sve je to zbog straha....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

verovatno...

kod mene ga dosta ima, ali se trudim da ga pravilno usmerim...da ljubav bude jača od straha....jer to i jeste...

Да није тако никада не бисмо ни пришли Чаши Спасења. 

Подели на овим сајтовима

čini mi se da je kod svih nas prisutan neadekvatan strah...mislim da su krajnosti u pitanju...ili preterujemo i na taj nacin ulazimo u prelest ili ga skoro i nemamo, što je opet rđav znak... 

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја волим да се фолирам, глумим умиљење да ми се сви диве как сам скрушен и диван, уствари сам лаажооовчинааа, куку.
Е сада ми заиста треба ракија!
!

Подели на овим сајтовима

nijedan strah, pa ni božiji, nije dobar...odvlači nas od suštine...usmerava u pogrešnom pravcu...gubimo uši i oči srca...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 14 минута, AnaLaz рече

Ја написах на вајберчету... Мрзи ме да опет пишем... 

Ево те ленчуго ниједна, и ти нас као волиш, 10 склекова, Ћенерале на заповест?

Ана написа код куће ово:
"Мишљења сам да човек који воли Бога има и страх од Њега. Али не онај страх да ће га Бог убити на месту ако је нешто лоше урадио. Већ више онако као онај страх детета од тога шта ће му мама или тата рећи ако добије лошу оцену нпр. Неће га родитељ убити, можда га изгрдити али за његово добро. А како ко стоји у цркви, у то не бих улазила. И ја осећам радост, али некад уз њу и борбу са мислима, па ко зна како изгледам. Или кад (покушавам да) се помолим. Не верујем да се баш кезим, како би неко могао да види моје осећање. Може човек да осећа радост у срцу, а да је озбиљног лица. Често покушавамо да концентришемо."

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, JESSY рече

nijedan strah, pa ni božiji, nije dobar...odvlači nas od suštine...usmerava u pogrešnom pravcu...gubimo uši i oči srca...

То је кристално јасно ономе ко хоће да види...

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, aстрофизичaр рече

То је кристално јасно ономе ко хоће да види...

da bi i ostali videli, potrebna je edukacija...a i otvorenost samog čoveka da sazna, da uči, da otkriva...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, aстрофизичaр рече

Па и послушање...

da...to je već korak napred...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, aстрофизичaр рече

Нико неће да пише о страху. Јел због страха?

Написах роман у три тома на виберу, нема шансе да пишем опет :tongue:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...