kopitar Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pitao me pre neki dan, da nisu ključevi kod mene možda, ... ???? Postoje rezervni , ništa se ne prepušta slučaju. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 минута, Zoran Đurović рече Alle ore 22.43 di oggi è stata avvertita una scossa di terremoto M 3.7 a Colonna (RM), ipocentro 9 km: il sisma è stato avvertito nettamnte in tutta la capitale e in diverse province circostanti. Dio è arrabbiato.. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 11 минута, Juanito рече Ето, одлично. То може да се преведе као силовито, ал никако као насилно. Баш би било потпуно погрешно. S tim što sam ja, sad se sećam samog početka čitave rasprave, tu reč koristila samo potencijalno za nekog zamišljenog Gospoda koji bi - potpuno slobodan od silovitosti prirode - ipak pribegao tome... a u blagosti svojoj, verujem da je namerno tu prirodu nadišao, inače bih Njega i mogla nazvati nasilnim da nije, ukoliko je izbor postojao, kao što mi taj izbor u tim prirodnim momentima nemamo. Ja ne znam da li ti mene uopšte razumeš. kopitar, Zoran Đurović, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 9 минута, Paradoksologija рече S tim što sam ja, sad se sećam samog početka čitave rasprave, tu reč koristila samo potencijalno za nekog zamišljenog Gospoda koji bi - potpuno slobodan od silovitosti prirode - ipak pribegao tome... a u blagosti svojoj, verujem da je namerno tu prirodu nadišao, inače bih Njega i mogla nazvati nasilnim da nije, ukoliko je izbor postojao, kao što mi taj izbor u tim prirodnim momentima nemamo. Ja ne znam da li ti mene uopšte razumeš. Lepo. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Lepo. Лепо је и што си нам се ти врнуо! Vladan :::., Жика and ikrasil је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Лепо је и што си нам се ти врнуо! Morao sam posle one tvoje teme o zbivanju u crnoj gori. Zoran Đurović and ronin је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Morao sam posle one tvoje teme o zbivanju u crnoj gori. Ja tu temu i dalje ne razumem u potpunosti, a kad bih rekla zbog čega sam ja lično jedino imala probleme s Amfilohijevim javnim nastupima, to bi tek bilo sablažnjivo na kub, pa ćutim... Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Paradoksologija рече Ja tu temu i dalje ne razumem u potpunosti, a kad bih rekla zbog čega sam ja lično jedino imala probleme s Amfilohijevim javnim nastupima, to bi tek bilo sablažnjivo na kub, pa ćutim... Ništa bolje infomisan nisam ali sam hteo da Zoran ne bude sam. (Iako nije) Pratio sam na fb. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Avo, jel ste dobro, zivo, zdravo? Nemojte da se potresate vise, da nas ne strecate. Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 1 сат, Zoran Đurović рече Наводио сам негде Гр Богослова, не знам да ли си испратио, где објашњава зашто је по Постању жена потчињена мужу: То је зато, одговара он, што је мушкарац писао Библију! А ко би звоцао повазда, да је другачије Zoran Đurović and Жика је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 16 часа, dragisa рече vladan prebacio na zorana zoran prebacio na xy teme znači nemate odgovor oko "preplitanja" a ujedno i "kontinuiteta" odnosno zašto devstvenost ostaje nenarušena пре 14 часа, dragisa рече Било би добро да ме тагујеш када пишеш о мени. Ја сам те на Зорана пребацио што се тиче Благовести и двери а остало ти је објашњено. После видим да си одговор(е) нашао код св. Симеона, то је одлично, мање посла за све нас. А и мени "хвала" што нисам џаба исцимао @Лазар Нешић-а да преведе текст Лазар Нешић, Paradoksologija and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 24, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 8 минута, Vladan :::. рече А и мени "хвала" што нисам џаба исцимао @Лазар Нешић-а да преведе текст Давно је он то превео. Он је стари перверзњак! Vladan :::., Paradoksologija and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 11 минута, Zoran Đurović рече Давно је он то превео. Он је стари перверзњак! А па онда да га замолимо да постави још неку (вансерисјку) химну... Лазар Нешић and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 34 минута, Vladan :::. рече а остало ти је објашњено. jes baš je objašnjeno ni vama samima nije jasno a kamo li drugome da objasnite vi samo imate trip ideju, kada vas neko konkretno pita kako hiimen ostaje samo se ogradite već je objašnjeno ili kako Đ kaže: пре 15 часа, Zoran Đurović рече Ствар је објашњења колико ми је могуће Lulaby је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јун 24, 2019 Пријави Подели Написано Јун 24, 2019 пре 11 минута, ana čarnojević рече izaci ce knjiga uskoro, ako je ne zabrane pre toga. vidis da je lik kao Drqagisa morao da farba u tri boje neutralne delove, da se zabasure socnid etalji. prosto me stra sta je jos Nesic smislio ti mlada damo da dođeš na upoznavanje ....pa da čitamo Simeona Жика, ana čarnojević and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука