Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Drugi udar bi trebao da bude slabiji ali ipak ti idi van zgrade. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Надам се да није био јак потрес? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Захваљујући увертири преживеше људи у Норћи. После их је рокнуо жестоки. Нисам баш најмирнији. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Звекнуо нас сада земљотрес! Буквално, не зајебавам се. Моји ће да сиђу испод зграде. Ne bojte se..sramota da se popovi boje.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, Paradoksologija рече Ja sam doktorirala književnost, ne medicinu. Blejk, Šekspir, Jejts, Džojs, Eliot, Konrad, ne PubMed Добро, нек буде и песнички силовито, ал тешко да може насилно. Питај разне људе шта мисле кад чују “насилни порођај” или “насилно губљење невиности”, па види да ли ће било ко то схватити икако другачије осим да је НЕКО применио силу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Isusovo magare рече Ne bojte se..sramota da se popovi boje.. Поп има 3 деце... Paradoksologija, Лазар Нешић, Volim_Sina_Bozjeg and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Поп има 3 деце... Ojoj..ma ja mislila da ste u zgradi sa papom i ostalom ekipom..sorry.. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 минута, Juanito рече Добро, нек буде и песнички силовито, ал тешко да може насилно. Питај разне људе шта мисле кад чују “насилни порођај” или “насилно губљење невиности”, па види да ли ће било ко то схватити икако другачије осим да је НЕКО применио силу. Meni je drugi rezultat na guglu 'The violent birth of neutron stars'... kopitar је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Isusovo magare рече Ojoj..ma ja mislila da ste u zgradi sa papom i ostalom ekipom..sorry.. Нисам, а ову зграду правио битанга. kopitar and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Поп има 3 деце... Sad sam se molio za vas i ode mi molitva za ceo Rim. kopitar, Isusovo magare, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, ronin рече Надам се да није био јак потрес? Neće tamo je nasljednik Petrov. Zoran Đurović, Isusovo magare and ronin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Управо сада, Paradoksologija рече Meni je drugi rezultat na guglu ' The violent birth of neutron stars'... Ето, одлично. То може да се преведе као силовито, ал никако као насилно. Баш би било потпуно погрешно. Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Sad sam se molio za vas i ode mi molitva za ceo Rim. 18 км од Рима био земљотрес. Сазнаћемо детаље. ronin, Volim_Sina_Bozjeg and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 23, 2019 Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 пре 5 минута, kopitar рече Neće tamo je nasljednik Petrov. Pitao me pre neki dan, da nisu ključevi kod mene možda, ... ???? Zoran Đurović, ronin and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 23, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2019 Alle ore 22.43 di oggi è stata avvertita una scossa di terremoto M 3.7 a Colonna (RM), ipocentro 9 km: il sisma è stato avvertito nettamnte in tutta la capitale e in diverse province circostanti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука