A.Luz Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Avvo sta kazesh na ovome? Ep.Maksim,slusaj 26 minutu Поуке.орг инфо and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 He Maksim.. joj. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
A.Luz Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Hahahha i ovaj predaje Patrologiju???? Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 16 минута, A.Luz рече Hahahha i ovaj predaje Patrologiju???? Možda je takav samo pred kamerama.:))) Vidi i od 24 min. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 1 hour ago, Bokisd рече Ne znam, ali, sta je predznanje, ako nije, ....znanje, o buducim stvarima ? Или, другим речима, Јустин сере као грлица! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 То ви радите по свима. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 1 hour ago, A.Luz рече Avvo sta kazesh na ovome? Ep.Maksim,slusaj 26 minutu Немој ме... За мене је овај Максим Неисповједалац (то је моје приватно мишљење, али је он званични епископ СПЦ, тако да равна суверено својом епархијом, као што сви треба да се причешћују и живе као хришћани у тој епархији). На 27 негира Павла. Јер Ис је постао грех за нас, а не да је узео само неку апстрактну природу. Но, овде расправљати је бесмислено. Касније тоне још дубље. Око предодређеног оваплоћења. Но, ја нисам Артемије па да пишем на основу оваквих интервјуа, него на основу научних текстова. Ја и Максим смо различити светови, али тек кад имам јасан текст пред собом, онда могу да дам одговорни суд о томе. Овако, из базичног осећаја за ствари, али и познајући човека и његову спрему (школованост), сасвим мирно кажем да ја немам ништа заједничко са њиме. Не познајем га. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 24 минута, Milan Nikolic рече То ви радите по свима. Не по свима, него достојнима. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 49 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Vidi i od 24 min. Брт., боље да не видех... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 16 минута, Zoran Đurović рече На 27 негира Павла. Јер Ис је постао грех за нас, а не да је узео само неку апстрактну природу. Но, овде расправљати је бесмислено. Касније тоне још дубље. Око предодређеног оваплоћења. Da li mislis na ono iz Rimlj. 8, 3 ? Sta je vladika rekao pogresno u vezi toga, da je Isus prirmio nasu ljudsku prirodu i telo, osim greha ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 1 hour ago, Zoran Đurović рече Немој ме... За мене је овај Максим Неисповједалац (то је моје приватно мишљење, али је он званични епископ СПЦ, тако да равна суверено својом епархијом, као што сви треба да се причешћују и живе као хришћани у тој епархији). На 27 негира Павла. Јер Ис је постао грех за нас, а не да је узео само неку апстрактну природу. Но, овде расправљати је бесмислено. Касније тоне још дубље. Око предодређеног оваплоћења. Но, ја нисам Артемије па да пишем на основу оваквих интервјуа, него на основу научних текстова. Ја и Максим смо различити светови, али тек кад имам јасан текст пред собом, онда могу да дам одговорни суд о томе. Овако, из базичног осећаја за ствари, али и познајући човека и његову спрему (школованост), сасвим мирно кажем да ја немам ништа заједничко са њиме. Не познајем га. Што би рекао Бокисд, да се нашалим Немојте замерати Максиму. Можда му се нешто привремено помутило од менторовања оне дисертације о "богословској Тројици". П.С. нисам још ни одслушао интервју. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 3 часа, Milan Nikolic рече Ведран је Виловски. Права екипа. Барем си постао духовит, кад већ не и разуман. Али и то је извесни напредак. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Управо сада, Ведран* рече Барем си постао духовит, кад већ не и разуман. Али и то је извесни напредак. Pa da tebi je duhovit, ti se izvuče sa parama. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 2 часа, Bokisd рече Ne znam, ali, sta je predznanje, ako nije, ....znanje, o buducim stvarima ? Потпуно логично - зна Бог шта Га чека! Љољ! Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука