Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Ниси фер, уосталом као и грешни Милоје. Ти би да се разглаба само кад је теби занимљиво. Али суочи се са аргументом. Зар није последица ваше теорије, то да мора преегзистирати и сам пакао? Nije, preegzistira samo Oboženo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Али суочи се са аргументом. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Зар није последица ваше теорије, то да мора преегзистирати и сам пакао? А ђе се налази пакао? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Кад си докон, што ми не одговори на питање? И ти и Бокисд чим дођемо до нечег конкретнијек забијете главу у песак или зврљите у плафон фућкајући? Приведох вам аргументе и поставих вам питања. А ви се бавите смишљањима нових небулоза. Толико је мојих неодговорених питања, да нема смисла да ми нешто спочитаваш. Постави их поново ако те нешто јако занима. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Толико је мојих неодговорених питања, да нема смисла да ми нешто спочитаваш. Па на глупа питања се не може одговорити. Моја питања нису таква. пре 3 минута, Milan Nikolic рече Постави их поново ако те нешто јако занима. Еве ти On 14/01/2018 at 7:14, Ведран* рече Онда ми одговори на питање мало јасније. Шта постаје беспочетно и нестворено? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече А ђе се налази пакао? То реците ви, који верујете да преегзистирате. Зар нема пакла тамо где сте већ свршени и спашени, по вери вашој? Да нису можда сви спашени? Да ли вам је зато Ориген омиљени? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 13 минута, Milan Nikolic рече То реците ви, који верујете да преегзистирате. Зар нема пакла тамо где сте већ свршени и спашени, по вери вашој? Видиш ли колико си неразуман? Па ти си поменуо пакао, не ми. И како ми онда да ти објаснимо нешто што си ти поменуо? Јесте да имам куглу али је и она разумна, па не може ни да сагледа дубину твоје неразумности. И немој после да се чудиш што сам ти рекао да су ти питања глупа. пре 13 минута, Milan Nikolic рече Да нису можда сви спашени? Нису сви. Ти доказујеш да нису. Кад већ не верујеш Писму и Светима. Јер такав антипротиван Богу и Светима не можеш ући у заједницу с њима. Ти да се, неким случајем, дочепаш раја, би гурнуо Павла са катедре и попео се да проповедаш гаћологију. А пошто у рају не могу да ти одсеку језик, онда те не би ни примали, док год си такав. пре 13 минута, Milan Nikolic рече Да ли вам је зато Ориген омиљени? Видиш ли колико си пажљив у читању? Оригена нико није ковао у звезде па да би ти могао да помислиш да је некоме омиљен. Уосталом, споменут је пар пута, и то не од свих, а ти кажеш да је НАМА (ђутуре) ОМИЉЕНИ. Функционално си неписмен. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Није фер да врдаш сада у касне сате, ми одавде идемо на спавање, док ти ко зна шта сада планираш. Само реци шта мислиш или како верујеш, да ли пакао преегзистира? Ваљда си довољно компетентан, знаш ту и тамо да преведеш нешто, добар дечко, чувени и верни Виловски. Или да чекамо госна Артемија па шта каже, амин. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Није фер да врдаш сада у касне сате, ми одавде идемо на спавање, док ти ко зна шта сада планираш. Само реци шта мислиш или како верујеш, да ли пакао преегзистира? Ваљда си довољно компетентан, знаш ту и тамо да преведеш нешто, добар дечко, чувени и верни Виловски. Или да чекамо госна Артемија па шта каже, амин. Kao da pitaš, da li djavdjav postoji pre denice. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Није фер да врдаш сада у касне сате, ми одавде идемо на спавање, док ти ко зна шта сада планираш. Планирам да вам се усањавам. пре 1 минут, Milan Nikolic рече Само реци шта мислиш или како верујеш, да ли пакао преегзистира? Па реци ми онда где је пакао јер не знам на шта мислиш. пре 2 минута, Milan Nikolic рече добар дечко, чувени и верни Виловски. Или да чекамо госна Артемија па шта каже, амин. Јес вала! Мени док Артемије не каже шта мислим, ја ни не знам шта мислим. А како си паметан! Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao da pitaš, da li djavdjav postoji pre denice. Врло си близу одговора. Немој се стидети да ћеш погрешити, ту је Број Један да те исправи. А имаш и Вилењака. Знамо за ваше учење о вечности пре времена, у којој имамо све што сте заређали, па се питам да ли у пакету има и пакла? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 1 минут, Milan Nikolic рече ваше учење о вечности пре времена наше учење! Овај прсо начисто! Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 4 минута, Milan Nikolic рече Врло си близу одговора. Немој се стидети да ћеш погрешити, ту је Број Један да те исправи. А имаш и Вилењака. Знамо за ваше учење о вечности пре времена, у којој имамо све што сте заређали, па се питам да ли у пакету има и пакла? O Bože kako si tup, pa ja se igram sa tobom, opšte ne tragam za tvojim pitanjem, nego ti razlažem tvoje gluposti. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 пре 7 минута, Ведран* рече Па реци ми онда где је пакао јер не знам на шта мислиш. Али ти рече да знаш где је Есхатон вас спашених, толико спектакуларних излива созерцања сте имали (ваљда из наручја Очевог). Ето, само питам да ли је у тој преегзистенцији негде и пакао? Шта мене питаш где је тај пакао? Ако тиме хоћеш рећи да га нема тамо негде, шта онда, да ли је то ортаклук вас и Оригена? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Kao kad bi ti rekao da je nerođenost Božja suština i od toga pravio pitanje. I ja sad treba da tragam za tvojim pitanjima na osnovu tvoje bulazne izmišljotine. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука