Ведран* Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 12 минута, Milan Nikolic рече Ништа нисам научио ни у школи ни у кући, па сад види какав ти је одговор. Али сигурно ме не занимају виђења из желуца. Него, говорили сте да је Логос био у телу пре постања света, а опет, да је исти тај Логос добио тело од Богородице. Зато питам, да ли преегзистенција о којој говорите подразумева и постојање Богородице пре постања света? Побркао си лончиће, и погубио се у времену. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 6, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Значи Авва ти безвезе куца овде? Лепо ти је кад икад написао, а ти сада објасни како се то Господ Исус Христос два пута рађа од Оца? Ти желиш Бога да развалиш Разумом, а то је карта у једном смеру за психијатрију! Исус Христос је Син Божји, у телу је рођен и веруј, а остало ће ти се само казати! Преиспитивање Промисла и Премудрости је готдост- на лепом српском то значи неверје, а низ истог има само 298 плодова по Петру Дамаскину! Пази на себе! Бог ти добра и Разума дао, од Срца то говорим и мислим! Ово је страшно и тужно гледати, а од муке се зајебавамо, не би ли се преиспитао! Код мене у Босни кажу: "у Памет дјете!" пре 15 минута, Milan Nikolic рече Ништа нисам научио ни у школи ни у кући, па сад види какав ти је одговор. Али сигурно ме не занимају виђења из желуца. Него, говорили сте да је Логос био у телу пре постања света, а опет, да је исти тај Логос добио тело од Богородице. Зато питам, да ли преегзистенција о којој говорите подразумева и постојање Богородице пре постања света? Дакле? Веруј! Не испитуј! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 6, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 4 часа, Ведран* рече Само сам ово прочитао. Па се придружујем честиткама за надолазећи празник Божић (а за "Бадњи дан" не знам који је то посебни празник? ). Нека гори идол криви Слава Теби Боже Живи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 @Гајић ... Зар треба веровати да Логос никада није био без тела, ни у превечном постојању? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 6, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 8 минута, Milan Nikolic рече @Гајић ... Зар треба веровати да Логос никада није био без тела, ни у превечном постојању? Кроз Кога је све створено? Даље имаш све неверовато квалитетно написано-сажвакано, да лечи душу! Не тражи рупе спрам себе, већ буди човек са човеком, поштуј и прочитај без филтера! Свети Оци нису причали о таквом неповерењу које ти имаш! Издвој два дана, иде Божић, прочитај постећи од себе самог, као што и Господ заповеди, те се напослетку радуј Благој Вести! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 8 часа, Гајић рече Брате, хајде Ти код Мухамеда у чколу, јер у овој не видиш ама баш ништа исто као ни он напаћени! Kud ćeš na Badnjak kod Muhameda Bog te urazumio! kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Koja je suština naglaska da je Isus Hristos od Bogorodice primio telo? Ja mislim upravo Hristoloska, da se ne sumnja kako se rodio kao i potpuni čovek a ne trijadoloska u smislu promene u Sinu Božjem. kopitar, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 6, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 2 часа, Isusovo magare рече Kud ćeš na Badnjak kod Muhameda Bog te urazumio! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Sad nadalje treba uzeti Maksima Ispovednika o stvaranju Bozjim promislom koji ne poznaje vreme ( promisao). Dakle delo stvaranja je moralo biti momentum odnosno ne mozemo mu uvesti kategoriju vremena. Vreme je stvoreno kroz Sina,Sin je Ipostasno nadnacalan tom vremenu, zato je moguće da Sin bude Prvi i Poslednji u Carstvu Božjem, gde vise vreme kao kategorija ne postoji i gde je sva tvar preko Coveka, Obozena. Tvar, pa i vreme se po tome ima kretati ka Tvorcu, Svetlu od Svetlosti,Sinu kroz koga je sve stvoreno a ne pre i posle Sina, jer se onda tvar ne krece nego pretpostoji mirno i ravno kao da je suština Božja. kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Koja je suština naglaska da je Isus Hristos od Bogorodice primio telo? Ja mislim upravo Hristoloska, da se ne sumnja kako se rodio kao i potpuni čovek a ne trijadoloska u smislu promene u Sinu Božjem. ajd idem ja pametovat.. Znači koliko shvatih Bog Otac(Djed) je oduvijek,Isus(Sin Božji)oduvijek..Duh Sveti oduvijek..čovjek stvoren na sliku i priliku božju..znači u svemu sličan osim u grijehu..pa ja zakljucih da je moguće da je Bog od tijela tj.od krvi i mesa i vena i unutarnjih organa sa rukama i nogama oduvijek.Eto ja mislim da je moguce.Ali bas koga briga sta ja mislim. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече ajd idem ja pametovat.. Znači koliko shvatih Bog Otac(Djed) je oduvijek,Isus(Sin Božji)oduvijek..Duh Sveti oduvijek..čovjek stvoren na sliku i priliku božju..znači u svemu sličan osim u grijehu..pa ja zakljucih da je moguće da je Bog od tijela tj.od krvi i mesa i vena i unutarnjih organa sa rukama i nogama oduvijek.Eto ja mislim da je moguce.Ali bas koga briga sta ja mislim. Ako pod Bog podrazumevas Bogoceka onda, da. Zoran Đurović, Isusovo magare and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Bitno mi je naglasiti, da se sve stvoreno, krece prema Stvoritelju a ne obratno. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ako pod Bog podrazumevas Bogoceka onda, da. Pa logično čemu potpitanje..ako je od krvi i mesa i kostiju..??!! Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Pa logično čemu potpitanje..ako je od krvi i mesa i kostiju..??!! Imaš ovde svakakvih pa razjašnjenja nisu naodmet zbog drugih. Bolje jasno pogrešiti nego nejasno biti u pravu. Isusovo magare, kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 6, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 8 часа, Isusovo magare рече Kud ćeš na Badnjak kod Muhameda Bog te urazumio! P.S. Иначе, ми Срби тог рођака бацамо на ломачу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука