Матусал Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 21 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Objasni mu brate da je to prirodna pojava, kao grmljavina ponekad a da savest deluje tako da se neko ne plaši nista, neko se plaši malo a neko se plaši mnogo. Pucketanje namestaja se dešava cini mi se zbog temperature toplo hladno, tako nešto. Ima racionalno objašnjenje u svakom slučaju. Једном приликом када нисам могао да спавам, узех стапове за пецање и отидох на једну брану да пецам и чамим у миру. Пошто је почела киша ставих штапове поред кола и уђох да куњам пошто је било око три ујутро. Одједном зачух неке сабласне звукове сличне завијању као у хорор филмовима тако да сам се престравио и почео да се молим и пошто није престајало већ петнаестак минута ја сам се све више погружавао у себе и сабирао пажњу. И тада схватих, ветар који је дувао је прелазио преко струна од штапова и производио те звукове...... Ivan Marković, Paradoksologija, Zoran Đurović and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Твојим католицима сам свештао просторе узнемираване злим духовима, после су нестали сви феномени. Ma toga sam se naslušala i nauživala tih zloduhića po sobi i u snu..Đavla sanjam odkad sam se valjda rodila,moj brat mi je znao reći ajde ti si mala isplašena,ovi malo veći kršćani su mi znali reći da Đavo progoni samo velike svece i da si ne umišljam da sam ja tako dobra.. Svećenika sam jednom prilikom pitala može li me ogrebati,doslovno,fizički..rekao mi je da može ako mu Bog dopusti..ali ja se držim VSB,mislim da je to psiha.. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Матусал and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 5 минута, kopitar рече Radi se o dušama iz čistilišta koje se čiste jer su u puno pušile u prošlom životu pa stoga razbijaju pepeljare da pokažu ljudima da je pušenje štetno. Ма јок, рече ако ме изгоните допустите ми да уђем у пепељару и одмах се распрши пепељара и стровали са стола .... Trifke, kopitar, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 5 минута, Isusovo magare рече Ma toga sam se naslušala i nauživala tih zloduhića po sobi i u snu..Đavla sanjam odkad sam se valjda rodila,moj brat mi je znao reći ajde ti si mala isplašena,ovi malo veći kršćani su mi znali reći da Đavo progoni samo velike svece i da si ne umišljam da sam ja tako dobra.. Svećenika sam jednom prilikom pitala može li me ogrebati,doslovno,fizički..rekao mi je da može ako mu Bog dopusti..ali ja se držim VSB,mislim da je to psiha.. Nisam bio izričit. Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Pitanje o.Zoranu (kad smo vec zapeli za zloduhe)pošto smatram da je on pametan čovjek.. Što mislite o karizmatskom pokretu?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 10 минута, Матусал рече ја сам се све више погружавао у себе и сабирао пажњу. Благо теби. Ја бих се сав сабрао ван себе. kopitar, Zoran Đurović, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Управо сада, Ведран* рече Благо теби. Ја бих се сав сабрао ван себе. Nema toga ako hoces da preživis, zivot ti je kao i molitva,onako kako se sabiras u molitvi tako moraš i u takvim ili slicnim situacijama. Pogotovo kad je opasno ili barem misliš da jeste dok ne lociras. Матусал, Zoran Đurović, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Имали смо и овде искуства са пуцањем ствари. Сећате се? Кад сам Ивану спевао тропар пукао цели форум. Zoran Đurović, Paradoksologija, Матусал and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 10 часа, Bokisd рече Створења Знаш ли, Боксит, да Писмо тврди како нема Бога!? Да, у Пс. 14, 1. Лепо пише: нема Бога! Али додаје: Рече безумник у срцу своме. Тако ти цитираш Мајендорфа вређајући нам интелигенцију. «Цитираш»: 'Створења никада не могу постати нестворена, иако могу имати удела у природи нествореног Бога' (Majendorf) Iako mozemo imati udela u prirodi nestvorenoga Boga, ...ne mozemo postati nestvoreni, nikada. Ne mozemo, je tvrdnja. Kako ne mozemo postati nestvoreni, iako imamo udela u prirodi nestvorenoga Boga? Pa, valjda zbog toga sto smo i stvoreni, imamo svoj pocetak bica i postojanja. Kako onda mozemo u jednom trenutku postati nestvoreni? У твом безумљу се не заустављаш па велиш како Мајендорф исправља Максима и Паламу! Земљо, отвори се! Мајендорф наводи да Палама цитира Максима: «Ambig., PG ХСI, 1144C. Запазите фразу "беспочетан и нестворен пo благодати": пo људском разуму, контрадикторни термини! Створења никада не могу посташи нестворена, иако могу имати удела у природи нествореног Бога». Морам да пређем на бојице: пo људском разуму (бокситском) контрадикторни термини су постати "беспочетан и нестворен пo благодати"! По људским категоријама, то је бесмислено рећи. Јер, како иде по тој логици, једном кад си створен, не можеш бити нестворен! Међутим, то је људски резон, а резон Максима и Паламе је светитељски, и он стоји, иако је у супротности са увреженим. То ти објашњава Мајендорф, зашто је то контрадикторно, али је став Максима, Паламе, мене и других многих овде, супротан логици, овде имамо нееуклидску геометрију. Нигде Мајендорф не исправља Максима и Паламу! Ти си тај који си против Максима и Паламе, а овде би у једној безумној интерпретацији покушао да ставиш Мајендорфа на твоју страну! Овде је приведено мноштво отачких текстова који говоре о стварању у вечности (и тада нема никаквог „пре“). Богомудра Сарага нестаде из расправе, а тражила од мене да јој тачно наведем текст, „да би га она проверила“, и кад га доби, завеза! Тако сте, аматер моји, сатрти од Аве и других свијетлих јунака ође, а ако себи желите добра, ви загрејте столицу, ознојте ваше ноблес гузе и ишчитавајте приведене вам текстове не би ли нешто и укапирали. Џуманџи, Матусал, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 20 минута, Матусал рече И тада схватих, ветар који је дувао је прелазио преко струна од штапова и производио те звукове...... Dobro je da nisi uzeo štapove i počeo bježati ..a zavijanje sve jače. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Isusovo magare and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 5 минута, Zoran Đurović рече ви загрејте столицу, ознојте ваше ноблес гузе и ишчитавајте приведене вам текстове не би ли нешто и укапирали. Треба њихове ноблес г. послати све заједно с остатком њих право у Бабину гузицу. И тамо организовати комуну за функционално описмењавање. И немој случајно да би ме неко прозвао да сам вулгаран! Бабина гузица је острво. Volim_Sina_Bozjeg, kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Ако ми баш не верујете можете и магаре да питате, она сигурно зна за то острво. Или Копитара. https://goo.gl/maps/g2YAUbDNDVk kopitar, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 42 минута, Ведран* рече Треба њихове ноблес г. послати све заједно с остатком њих право у Бабину гузицу. И тамо организовати комуну за функционално описмењавање. И немој случајно да би ме неко прозвао да сам вулгаран! Бабина гузица је острво. Sram te bilo!!! kopitar and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 1 hour ago, Ведран* рече Ако ми баш не верујете можете и магаре да питате, она сигурно зна за то острво. Или Копитара. https://goo.gl/maps/g2YAUbDNDVk Da da ima jako prostih naziva mjesta i otočića.. Odmah blizu Babine Guzice ima mjesto Grudnjak i Gačice.. A Špičkovinu neću ni spominjat.. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 пре 8 минута, Isusovo magare рече Da da ima jako prostih naziva mjesta i otočića.. Odmah blizu Babine Guzice ima mjesto Grudnjak i Gačice.. A Špičkovinu neću ni spominjat.. У ЦГ имаш Курило: https://sr.wikipedia.org/wiki/Курило А и Дупило! https://sr.wikipedia.org/wiki/Дупило Isusovo magare, Ведран* and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука