Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 мени је ово забавније од волова, слонова, мазда, мерцедеса и Хере! Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече мени је ово забавније од волова, слонова, мазда, мерцедеса и Хере! Nije mi lako obećala mi žena posetu noćas, pravim se mačo Матусал and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 1 hour ago, Матусал рече А тек кад свети буду судили свету...... Суде му, овде и сада, зато свет и постоји? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Moraću da koristim rečnik o.Konana. Idiote! Kako 'oces. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nije mi lako obećala mi žena posetu noćas, pravim se mačo мислиш мачор? Zoran Đurović, Матусал and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 40 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Palama čini mi se da govori. nije tačno da je sama suština Boga bespočetna i beskonačna, no su to i nestvorene energije kojima smo mi po blagodat=priroda pričesnici, te smo tim energijama bespočetni i beskrajni kao one same u svojoj suštini. Ali, postoji problem ? Da bili bespocetni moramo biti po prirodi pricasnoci onoga sto je bespocetno. Ne moze po blagodati. Ako smo mi po prirodi ( kako kazes ), tim energijama bespocetni i beskrajni, ....a, energije Bozije su neodvojive od sustine, one izlaze iz Bozije sustine,....sta smo onda mi ljudi , ako smo tim energijama bespocetni ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 11 минута, Bokisd рече Kako 'oces. Dakle pre nego što te krstim nagradno pitanje. Da li je suština Božjih nestvorenih energija kojima je stvarao svet i kojima drži svet u postojanju VREME ili je Vreme OBIČNO stvorenje kao Što su recimo anđeli Božji koji su stvoreni pre vremena? ( vidi nekoliko svetih otaca koji govore da su anđeli stvoreni pre vremena) Dakle da li je Bog potrošio VREME u stvaranju VREMENA? Ako jeste potrošio VREME onda je VREME suština stvaralačkih nestvorenih energija, onda VREME ide uz NESTVORENE ENERGIJE, onda VREME jeste u svojoj suštini DELATNOST NESTVORENIH ENERGIJA, ODNOSNO NESTVORENE ENERGIJE NE MOGU DELOVATI BEZ VREMENA. Kako ćeš se sada pomiriti sa tim da si Obožen VAN SVAKOG VREMENA i da nestvorene energije čiji ćeš nadam se biti pričesnik deluju na tebe te te uspinju ka bespočetnom Ocu večno bez dejstva ikakvog VREMENA? Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 9 минута, Bokisd рече Ali, postoji problem ? Da bili bespocetni moramo biti po prirodi pricasnoci onoga sto je bespocetno. Ne moze po blagodati. Ako smo mi po prirodi ( kako kazes ), tim energijama bespocetni i beskrajni, ....a, energije Bozije su neodvojive od sustine, one izlaze iz Bozije sustine,....sta smo onda mi ljudi , ako smo tim energijama bespocetni ? Ćudno je to što ti skineš Palamine trijade i ne pročitaš ih a ja sa troje dece stignem makar malo da prelistam šta svetitelj govori a ti si mi omogućio download.... Šta radiš ti u toku dana, misliš samo na stomak i wc? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Dakle pre nego što te krstim nagradno pitanje. Da li je suština Božjih nestvorenih energija kojima je stvarao svet i kojima drži svet u postojanju VREME ili je Vreme OBIČNO stvorenje kao đto su recimo anđeli Božji koji su stvoreni pre vremena? ( vidi nekoliko svetih otaca koji govore da su anđeli stvoreni pre vremena) Dakle da li je Bog potrošio VREME u stvaranju VREMENA? Ako jeste potrošio VREME onda je VREME suština stvaralačkih nestvorenih energija, onda VREME ide uz NESTVORENE ENERGIJE, onda VREME jeste u svojoj suštini DELATNOST NESTVORENIH ENERGIJA, ODNOSNO NESTVORENE ENERGIJE NE MOGU DELOVATI BEZ VREMENA. Kako ćeš se sada pomiriti sa tim da si Obožen VAN SVAKOG VREMENA i da nestvorene energije čiji ćeš nadam se biti pričesnik deluju na tebe te te uspinju ka bespočetnom Ocu večno bez dejstva ikakvog VREMENA? Pa, vec sam rekao, da su andjeli stvoreni pre vremena. Ali, da li shvatas situaciju ? Bio je trenutak, kada andjeli nisu postojali , pre vremena? Ajd, sad, da odredimo kako je to bilo i kako nasim ljudskim recnikom i logikom, mozemo objasniti takvu u situaciji, ...da je bilo vreme, kada nije bilo andjela i to pre vremena, ...kada ne postoji vreme , ni prostor ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Pa, vec sam rekao, da su andjeli stvoreni pre vremena. Ali, da li shvatas situaciju ? Bio je trenutak, kada andjeli nisu postojali , pre vremena? Ajd, sad, da odredimo kako je to bilo i kako nasim ljudskim recnikom i logikom, mozemo objasniti takvu u situaciji, ...da je bilo vreme, kada nije bilo andjela i to pre vremena, ...kada ne postoji vreme , ni prostor ? Spavaš li mirno Boksidov andjeo čuvar? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 2 минута, Bokisd рече Bio je trenutak, kada andjeli nisu postojali , pre vremena? Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Avocado је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ćudno je to što ti skineš Palamine trijade i ne pročitaš ih a ja sa troje dece stignem makar malo da prelistam šta svetitelj govori a ti si mi omogućio download.... Šta radiš ti u toku dana, misliš samo na stomak i wc? Radim nesto. ( zauzet sam ). Sad sam na brzinu pogledao. Kaze Majendorf u komentaru 39.,....'stvorenja nikada ne mogu postati nestvorena, iako mogu imati udela u prirodi nestvorenoga Boga'.... Zar ovo nije sasvim jasno ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 9 минута, Ведран* рече Pa, jel su andjeli stvoreni pre vremena i prostora , Vedrane ? Ako su stvoreni , znaci , nisu postojali. I, onda, stvoreni su pre vremena i prostora ? Kao da postoji vreme i pre vremena i prostora , iako znamo, da je to nemoguce ( da postoji protok vremena ) ? Jednostavno, tajne Bozijeg stvaranja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 6 минута, Bokisd рече Pa, jel su andjeli stvoreni pre vremena i prostora , Vedrane ? Ako su stvoreni , znaci , nisu postojali. I, onda, stvoreni su pre vremena i prostora ? Kao da postoji vreme i pre vremena i prostora , iako znamo, da je to nemoguce ( da postoji protok vremena ) ? Jednostavno, tajne Bozijeg stvaranja. Ја ти се не разумем у те тајне стварања. Само, нако, велим. Оно "био је транутак...пре времена" ми изазива фућкање на ону песму тајм афтер тајм од Синди Лопер. само заменим оно "тајм афтер тајм" са "тајм бифор тајм" Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 пре 7 минута, Bokisd рече Radim nesto. ( zauzet sam ). Sad sam na brzinu pogledao. Kaze Majendorf u komentaru 39.,....'stvorenja nikada ne mogu postati nestvorena, iako mogu imati udela u prirodi nestvorenoga Boga'.... Zar ovo nije savim jasno ? Боки, брате! Ти тражиш оправдање за неверје. Не тражи оправдања себе кроз пажљиво од тебе биран контекст тобом офарбаним текстом, а у контексту пројаве тебе као стуба очигледности! Зар је тако тешко веровати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука