Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 3 часа, Zoran Đurović рече пре 4 часа, Кратос рече Ti kiptiš od gordosti i ako bi ovo bilo tačno u potpunosti na način kako ga ti shvataš kod tebe je Bog debelo promašio u pedagogiji jer ti hrani sujeti sa pričom da si odozgo. Ваљда ће Ведран ово искористити за блаженства на мене? Наиме, целу службу су ми студенти и други већ спевали, тако да имам тропар, кондак и славу, а ово нека иде у блаженства. Ја то могу само кад ми буде дао одозго. Кад ми се јави. А ти Попе ни Типик не познајеш? Стихови на блаженства су из канона, а ако има већ читаваа служба шта ја да пишем? Биће да ми се зато и не јавља одозго. Ти знаш да се за непонавање Типика губе пароије у неким епархијама чак и након 18 година беспрекорне службе? Trifke, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 1 hour ago, Bokisd рече "This was explained before. The Evangelist notes three things here. First, how Christ came, the doors were shut. As Augustine says, this was done miraculously, ( kroz zatvorena vrata ) by the same power which enabled him to walk on the water." Toma Akvinski Оклен овај превод и овај закључак? Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 13 минута, Bokisd рече Ajd ovako. Ako je otvorio vrata, onda propade i oceva teorija o pojavljivanju iz neke dimenziji. Ili, bilo koje drugo njegovo cudesno pojavljivanje. Jer, samo nedelju dana kasnije, kada je bio i Toma, opet se kaze da je soba bila zakljucana ( ali, ovog puta bez navodjenja da je od straha od Judejaca ). Sta, imao je Isus dupli kljuc. Razbires ? Kako apostoli misle da je duh ? Kako su se uplasili i zadrhtali ? itd. A, ovamo, neka prica oko tvoje besmislene retorike. Svasta. Ma, ne mogu vise, uzimam time out. Ma uhvatila me napast da zezam..nemoj se ljutiti..sorry,neću više. Ведран*, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Нисам теолог, Св. Максима Исповедника сам читала само у деловима давно. Да ли сам сањала нераскидивост везе сопства (душе?) са телом, посебно код светитеља, непостојање сопства без тела, и параболу о "железу у ватри" за васкрсле у Есхатону? Сад сам мало збуњена неким помињањима Максима. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 2 часа, Zoran Đurović рече Била је дрчна као млада, зато сада постаде зла баба. Ја имам теорију, емпиријски потврђену, да су добри људи у старости још бољи, а лоши још гори. Године служе као амплификатор. А раније сам мислио да су сви стари људи добри, слатки и симпатични. Trifke, Zoran Đurović and Тања1 је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Ја имам теорију, емпиријски потврђену, да су добри људи у старости још бољи, а лоши још гори. Године служе као амплификатор. А раније сам мислио да су сви стари људи добри, слатки и симпатични. Има Гете у Фаусту на ту тему пар стихова: Старост нас не подетињи, израз је лош: Старост нас затиче к'о праву децу још! Фолирамо се у зрелом добу да смо зрели и фини, као деца и стари смо оно што јесмо. Zoran Đurović, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 Odrastanje je najveća zabluda. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 1 hour ago, Ведран* рече Па Крег ти управо то не говори. Почео је да постоји али не у свом "првом" моменту. Pre bih preveo kao: Ima početak ali nije počeo da postoji... nezgodno za prevod... ali bitno da se razumemo... 1 hour ago, Ведран* рече Иначе Крег је паметан чојек. Ја мислим да сам ово раније баш код њега чуо, али тада нисам обраћао пажњу. Хвала АВАкадо Paradoksologija, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 47 минута, Ведран* рече Ух! А који ме ђаво нагна да прочитам ово! Иако сам оне претходне за сад прескочио! Malo tamjana neće škodit. Тања1, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 сат, Bokisd рече Posle vaskrsenja se pojavio u zatvorenoj sobi, ( da li kroz vrata iii drugacije ) nebitno. Сад си се померио са своје позиције да је кроз врата. Само код тебе је то постојано, као што с потпуним правом отац Зоран рече, ко магарећи прдац. Јер у истој поруци опет ипак гураш "кроз" врата. Треба да стекнеш образ да не врдаш овако тамо овамо. Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 сат, Zoran Đurović рече Ведран ако хоће, нека му. Не може, не може. А и да може, не хоће. Али не може. Тања1, Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 27, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 18 минута, Milan Nikolic рече Odrastanje je najveća zabluda. Код вас и у Вас је све заблуда осим Вас самих, а ускоро ће и то у димензију фатаморгане која ето није својеврсно чудо физике, но је воља и истина ваша! Па ћете и њу разоваплотити у еоне и у бескрај замишљене ништице! Зар је то лакше, но трпети без тражења пречица и једноставно веровати? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 сат, Trifke рече Da taj. Ponovio sam nekoliko putam. Crvenkapa je samo iskomentraisala da mi projektujemo stvari a Boksit samo lajkovao a Kratos izbegao . Ostaje mi samo Inkvizitor i Svetlana. Умрћеш чекајући смислен коментар. Zoran Đurović, Trifke and Тања1 је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 пре 1 сат, Trifke рече Ja smem da se kladim da ako bi stavili citat od nekog oca koji bi doslovno rekao isto sto i Ava Zoran da bi talibani rekli da projektujemo ili bi ga ladno zobisli. Evo ja ulazem pare na ovu opkladu! Ma ljudi ovo je Talibanski Matrix definitivno! А ја дајем најбоље ципеле да када би ставили да је то написао о. Зоран да би се они обрушили на текст ко стотину муња. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2017 1 hour ago, Bokisd рече Ma, ne mogu vise, uzimam time out. Славите Бога небескога, јер је добар. Алилуја! Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука