Ведран* Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 4 часа, Кратос рече kako bi Otac njega kao svoj Logosa mogao da poznaje kad ovaj nema svest uopšte da je Logos Očev? Јеси ти некад видео на пример дете ометено у развоју, за које би могли да кажемо да није свесно НЕКИХ ствари? Да ли детињи Отац престаје да познаје Сина и да има однос са њим? Којешта! Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 17 минута, Vedran рече Личност је поседује, али свест није својство личности. На пример, ти и кад ниси свестан шта причаш и даље си личност. Ako postoji više svesti to je šizofrenija. Postoji različitost volja, ali jedna je svest. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Nemojte se zanositi i postidite se Prevečnog Bogomladenca. Nemojte Mu oduzimati svest o Svojoj prevečnosti i svest o Svom neprekidnom jedinstvu sa Ocem. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече пре 25 минута, Vedran рече Личност је поседује, али свест није својство личности. На пример, ти и кад ниси свестан шта причаш и даље си личност. Ako postoji više svesti to je šizofrenija. Postoji različitost volja, ali jedna je svest. Ја сам задивљен твојој способности да из непостојећих премиса изводиш неповезане закључке. Како се то зове? Али управо си дао пример за моју горњу тврдњу. И после овога си личност. Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Ali ne možeš reći da je Bogomladenac bio kao ometen u razvoju, te da tako nije bio svestan Svoje prevečnosti i neprestanog odnosa sa Ocem. Ведран* and Тања1 је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 3 часа, Milan Nikolic рече Треба сагледати појам трансцендентне Божанске суштине. Буди Бог с нама! Zoran Đurović, Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 5 минута, Milan Nikolic рече Ali ne možeš reći da je Bogomladenac bio kao ometen u razvoju, te da tako nije bio svestan Svoje prevečnosti i neprestanog odnosa sa Ocem. Срам те било! Немој да си безобразан! Јер или си то, кад овако импутираш, или сам имаш неку ометеност, што мислим да ипак није случај. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Управо сада, Milan Nikolic рече ВиГдовита Зорко, да ли би ми дао извор? - Надам се да сам ти дочарао прошли пут шта значи извор? - Јер, жалим ти ум сумрачен, Гр прича сасвим супротно, не као ти и Аеције и Евномије. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 3 минута, Vedran рече Срам те било! Немој да си безобразан! Јер или си то, кад овако импутираш, или сам имаш неку ометеност, што мислим да ипак није случај. пре 37 минута, Vedran рече Јеси ти некад видео на пример дете ометено у развоју, за које би могли да кажемо да није свесно НЕКИХ ствари? Да ли детињи Отац престаје да познаје Сина и да има однос са њим? Којешта! Zar nisi ovde uporedio nedostatk svesti kod Sina o Ocu na primeru deteta ometenog u razvoju? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече I šta bi bio taj pojam božanske prirode? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 1 минут, Vedran рече Немој да си безобразан! Јер или си то, кад овако импутираш, или сам имаш неку ометеност, што мислим да ипак није случај. Не, Зорка је само психопата, а ја се разумем у дијагностику. Дуго сам исповедао људе, а ове сам слао терапеутима јер то не може без лекова. Никада нисам омануо у дијагнози. Овај човек има класичну, уџбеничку, структуру психопате. Зато се не вреди узбуђивати око њега. Треба се клонити, као што Ис се клонио онодобних психопата који су хтели да га мало насекирају, каменују и сл. Volim_Sina_Bozjeg, kopitar and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 3 часа, Bokisd рече Pa, postojala je jedna jeres u proslosti, koja je tvrdila da se u Ipostasi ( Licnosti ) Hristovoj 'akumilara' i postoje sve licnosti ljudi Ја сам тебе рачунао до сада само као приглупог и неодговорног. Ти си овде смуљао све и свашта. Наведи ми овај цитат (речи које сам издвојио из твог текста). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 8 минута, Zoran Đurović рече ВиГдовита Зорко, да ли би ми дао извор? - Надам се да сам ти дочарао прошли пут шта значи извор? - Јер, жалим ти ум сумрачен, Гр прича сасвим супротно, не као ти и Аеције и Евномије. Svi traže pare za tako nešto. Nisam ja kriv. Ali neće nam izvor pobeći. Zar kod vas u Rimu nema biblioteka? Kopajte sami. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука