Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 46 минута, Vedran рече

Јеси ти некад видео на пример дете ометено у развоју, за које би могли да кажемо да није свесно НЕКИХ ствари? Да ли детињи Отац престаје да познаје Сина и да има однос са њим? Којешта! confused1

Primer ti je neadekvatan da ne kažem glup.Ličnost je relaciona kategorija,kako može Sin da voli Oca kad nije svestan da mu je Otac,kada ga ne prepoznaje kao Oca?Pričamo o Bogu a ne o deci ometenoj u razvoju zaboga miloga.confused1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Milan Nikolic рече

Svo traže pare za tako nešto. Nisam ja kriv. Ali neće nam izvor pobeći.

Zar kod vas u Rimu nema biblioteka? Kopajte sami. :)

"По,,ао сам се данас, и то поштено. Прејео сам се био неких кобасица, али ми поможе св. Мина К.....зи и нисам имао опструкцију црева". - Милан Николић, Догматски списи, Београд 2032, стр. тражите сами, а књига има 3.000 страна.

Измењено од Поуке.орг инфо
Стављене тачкице на речи за које сматрамо да су непримерне нашем сајту. Амин-тим
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Milan Nikolic рече
пре 21 минута, Vedran рече

Срам те било!

Немој да си безобразан! Јер или си то, кад овако импутираш, или сам имаш неку ометеност, што мислим да ипак није случај.

пре 55 минута, Vedran рече

Јеси ти некад видео на пример дете ометено у развоју, за које би могли да кажемо да није свесно НЕКИХ ствари? Да ли детињи Отац престаје да познаје Сина и да има однос са њим? Којешта! confused1

Zar nisi ovde uporedio nedostatk svesti kod Sina o Ocu na primeru deteta ometenog u razvoju?

Ти си код мене са овим прешао црту толеранције. Пре неки дан си био јако неваспитан у своме првом обраћању мени иако са тобом ни реч нисам разменио. Чак и после тога сам се уздржавао да не будем груб према теби наспрам мноштва твојих колосалних глупости и застрањивања. Од сада нећу више бити пажљив када реагујем.

А ово не одговарам теби него ради оних који читају па могу прочитавши твоју гнусну лаж и клевету да погрешно схвате. 

Пример са ометеним у развоју сведочи о томе да ЧАК и у таквим случајевима тврдња Милана Николића да је "Отац не може да познаје Логоса ако Логос није свестан Оца" је велика глупост јер чак и такав, људски пример, показује да однос Оца и Сина није условљен нивоом свести. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Vedran рече

Пример са ометеним у развоју сведочи о томе да ЧАК и у таквим случајевима тврдња Милана Николића да је "Отац не може да познаје Логоса ако Логос није свестан Оца" је велика глупост јер чак и такав, људски пример, показује да однос Оца и Сина није условљен нивоом свести. 

Ја не стигох, јер сам био отсутан, да наведем исти пример. Овај психопата би убијао ладно ометене у развоју или несвесне, или инвалиде са немогућношћу употребе мозга, јер они нису особе према њему. Не причам на празно да имамо посла са психопатом... 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vedran рече

показује да однос Оца и Сина није условљен нивоом свести. 

Da samo što si ti izbrko i babe žabe mi pričamo o svesti Sina i njegovom poznavanju Oca a On ga prepoznaje od večnosti ako recimo 12 godina nije prepoznavao(tad je valjda ušao u Hram i otkrio ko mu je Otac) a od pre postanja sveta jeste imaš prekinut odnos dve Ličnosti od kojih je jedna svesna a druga pak nije svesna one druge i na taj način si ubio Boga kao Svetu Trojicu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

kako može Sin da voli Oca kad nije svestan da mu je Otac,kada ga ne prepoznaje kao Oca?

Лупаш попут премудре Зорке. Имаш ли ти децу? Или си некад барем био у близини деце?Да ли беба не воли своју мајку све до тренутка док не постане свесна да је мајка, мајка? Милостиви Боже! Како ви лупетате, то је невероватно. 

пре 14 минута, Кратос рече

Pričamo o Bogu a ne o deci ometenoj u razvoju zaboga miloga.confused1

Са вама се не може причати о Богу јер ви не разумете ни земаљске ствари. А то сведочи и овај пример. Ја покушах да вам приведем пример који, помислих у свом оптимизму, да ће ваш ум лакше схватити, али узалуд, јер ви не схватате шта вам се пред очима дешава. А о Богу би причали! 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Da samo što si ti izbrko i babe žabe mi pričamo o svesti Sina i njegovom poznavanju Oca a On ga prepoznaje od večnosti ako recimo 12 godina nije prepoznavao(tad je valjda ušao u Hram i otkrio ko mu je Otac) a od pre postanja sveta jeste imaš prekinut odnos dve Ličnosti od kojih je jedna svesna a druga pak nije svesna one druge i na taj način si ubio Boga kao Svetu Trojicu.

Ниси ти ништа схватио од онога што сам ја рекао. :(

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vedran рече

Да ли беба не воли своју мајку све до тренутка док не постане свесна да је мајка, мајка?

Lupaš glupost,beba nema pojma ni za sebe a kamoli ko joj je otac el majka i što najvažnije ne postoji ličnosni odnos jer beba ni nema ličnost.

пре 2 минута, Vedran рече

а вама се не може причати о Богу јер ви не разумете ни земаљске ствари. А то сведочи и овај пример. Ја покушах да вам приведем пример који, помислих у свом оптимизму, да ће ваш ум лакше схватити, али узалуд, јер ви не схватате шта вам се пред очима дешава. А о Богу би причали! 

Nemioj više leba ti sa ovakvim genijanim poređenjima.:ok:

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vedran рече

Ti sam navodiš neku laž u navodnicima, ne zameramo ti zbog toga. Rekao si da Sin ne poznaje Oca, jer je kao dete ometeno u razvoju.

U redu, Otac poznaje Sina. Ali kako može da Sin ne poznaje Oca? Znaš li o čemu govoriš?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vedran рече

Са вама се не може причати о Богу јер ви не разумете ни земаљске ствари.

Смејем се, а плакао бих. Ови манијаци би да Богом господаре! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Ниси ти ништа схватио од онога што сам ја рекао. :(

Ne interesuje me tvoj retardirani primer ja pričam o otelotvorenom Bogu Sinu i Njegovom neprekidnom odnosu sa Ocem.Od večnosti istom odnosu ili se pak to nešto malo u Svetoj Trojici menja pa su čas sve tri Ličnosti sve svesne jedne druga ili pak imamo neke prekide u svesti pa u večnosti se znadijaše pa kad se svrši vreme i posla Bog Sina svog Sin pade u neosvest i pogubi svoj odnos koji ima sa Ocem od večnosti?Es ti svestan da je to metak u čelo Bogu ka večnoj zajednici Oca,Sina i Svetoga Duha?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Ја не стигох, јер сам био отсутан, да наведем исти пример. Овај психопата би убијао ладно ометене у развоју или несвесне, или инвалиде са немогућношћу употребе мозга, јер они нису особе према њему. Не причам на празно да имамо посла са психопатом...

'Ajde možete i bolje. Pozovite karabinjere. :)

Nego, gde ste išli po knjige, šta ima novo? Da li su na grčkom?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vedran рече

али узалуд, јер ви не схватате шта вам се пред очима дешава. А о Богу би причали! 

Ti nam objasni kako je Bogomladenac kao ometen u razvoju i nije svestan Oca nebeskog. Baš lepo pričaš o Bogu. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

beba ni nema ličnost.

Да, да - "Бебе су безличне небулозне масе ћелија које се могу убијати до тренутка када не постану свесне."

Ти си у својој антипротивности пролупао на скроз! 

А и не видиш да сам себи противуречиш. Тврдиш да је Христос био свестан још од утробе, и да има личност и однос са Оцем, а сада бебе немају личност. Према томе Христос није био као остали људи, и остале безличне бебе. 

confused1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...