Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јеси ли видео онај примерак оригиналног издања што је поставио отац Иван пре неки дан?

Прелеп је, посебно према овим нашим издањима.

Тренутно читам  ''Мир и радост у духу светом-поуке,беседе,разговори,'' оца Тадеја Витовничког.

Каже отац...''Сваки човек је незаменљив.Сваки човек има свој задатак и само он може тај задатак да изврши.''

Jesam i jeste jako bi voleo da to izdanje imam u rukama :)

Kad kazes prema nasim izdanjima? jel postoji jos neko izdanje osim "informatike"?

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Kad kazes prema nasim izdanjima? jel postoji jos neko izdanje osim "informatike"?

Чек да видим. Аха, и моје је ''информатика''.

Мислим да је имало још неко издање. Нисам сигурна.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ево да поделим своје мишљење о неколико књига које тренутно читам :

мало сувопарно богословско штиво али  феноменално ,, Еклисиологија св, апостола Павла''  од  јрм. Атанасија Јевтића то је  иначе његова докторска дисертација ,
даље ,,Историјски пресек тумачења Старога Завјета ''  од стране митрополита Амфилохија , цела ( сажета ) историја егзегезе мисли , од старог Израиља до егзегезе у 20. веку , просто  омамљујуће
затим Христо Јанарас : ,, Слобода морала '' , дело православног теолога и философа , вреди прочитати .

Житије светих за март  , подстиче дух ревности .

,, Капија философа '' написана од стране Роберта Цимера.

Дејвид Гемел ,, Легенда '' епско-фанстастична- херојска сага .

и за крај песме Јована Дучића ,, заплака душа за лепотом ''  ...   са сада толико :)

And Abraham said unto Zed:
This is my son, sir. We were playing a game, alright? It's called... "Burny Burny Cut Cut"!

Подели на овим сајтовима

Углавном пише о својој дијети и како му је то променило живот. По мало о свом животу, филозофији, концентрацији... Нема скоро ништа дословно о тенису. Има доста глутен-фри рецепата ако те интересује... :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ништа посебно. Јогу користи као физичку вежбу за опуштање и разгибавање, као и скоро сви спортисти. 15-так минута дневно користи да смири ум, обрати пажњу какве мисли му долазе, како му тело реагује и то анализира. Ништа "религиозно" колико сам могао да видим.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kaze da je postao instruktor za prizivanje demona. :D

To,to... Rekoh da pitam jel ima neka preporuka za neki budisticki manastir i kod kog oca bude da se obratimo za razgovor,da nas ispovedi :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

picture-001.jpg

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...