Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Кроз тамнички прозор - Поруке српском народу из логора Дахау

По други-трећи пут читам ово дјело Светог Николаја Велимировића. Моја апсолутна препорука!

Подели на овим сајтовима

Момо Капор - Исповести

каква је књига...?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Велики је Бог.

Старац Клеопа.

тренутно је читам по други пут..... likefaceeeeeeee

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

"Несвети а свети"

Умива душу.....

ко је написао и где може да се купи....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Вилијем Пол Јанг, Раскршћа            (писац ''Колибе'')

raskrsca-vilijem_pol_jang_v.jpg

још једна књига пуна љубави....кроз бол проналажење Господа , преобраћење и на крају спасење....још једна победа Господа.... 

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

16335boskojovicic.jpg

0011.jpg

Ове књиге др.Бошка Јовичића, које тренутно читам, имам утисак да погађају суштину данашњег проблема у односима религијозности и менталног здравља.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

каква је књига...?

Одлична, читам је по други пут. За мене је он исто што је био Иво Андрић (или Меша Селимовић) али у данашње вријеме.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

још једна књига пуна љубави....кроз бол проналажење Господа , преобраћење и на крају спасење....још једна победа Господа.... 

Прије неки дан сам је купио и почео да читам. Могу рећи да ме је благо разочарала. После "Колибе" сам очекивао много више од њега. Можда гријешим, можда сам и превише очекивао али није испунила моја очекивања, мада сам тек стигао до пола књиге. Наравно, књига није лоша далеко од тога, само кажем да сам више очекивао после "Колибе".

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Trenutno citam forum ZRU...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Моја кума је радила интервју са писцем, његова животна прича је баш потресна

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

само кажем да сам више очекивао после "Колибе"

Da budem iskrena, meni ni Koliba nije ništa posebno... Čovek jednostavno ne piše dobro.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Прије неки дан сам је купио и почео да читам. Могу рећи да ме је благо разочарала. После "Колибе" сам очекивао много више од њега. Можда гријешим, можда сам и превише очекивао али није испунила моја очекивања, мада сам тек стигао до пола књиге. Наравно, књига није лоша далеко од тога, само кажем да сам више очекивао после "Колибе".

знаш шта Лазаре, ја сам одмах у старту и претпоставила да после Колибе не може више ниједна његова књига да буде иста, или боља....не знам како да се изразим...и моје мишљење је било као твоје што се тиче првог дела књиге, али видећеш да је суштина у другом делу.....и на крају , кад сам је прочитала, схватила сам да је то - то....не знам, мени лично се допада....и у једној и у другој књизи проналазим себе.....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...