Jump to content

Штрумпфета

Члан
  • Број садржаја

    159
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Штрумпфета

  • Рођендан 04/19/1982

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Београд

Скорашњи посетиоци профила

4028 посетилаца

Штрумпфета's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

80

Форумска репутација

  1. Nadam se da je smanjem "veliki vođa" naučio penzioner pameti: bolje je izaći na izbore nego uopšte ne glasati. Mada sad kreću nova obećanja, a koliko ih ova vlast drži do svoje reči uverili smo se. Možda mu penzioneri opet poklone svoj glas. Ovo podsećam jer većina penzionera u mojoj okolini nije ni izlazila na izbore, a kad je bilo -10% samo su kukali.
  2. @@Muramasa, Као веома активном спортисти препоручила бих ти ово: и ово Не знам јеси ли пробао, али многи спортисти су задоволјни корисници.
  3. Zamolila bih Vas da nam malo pojasnite kako se zaštititi od sunca. Postoji bezbroj krema za pre i posle, ali mene zanima kako se dobija hemijski zaštitni faktor. Da li se zaista pravi mlevenjem metala u nano nano cestice? I znaci li to da nanošenjem što višeg faktora zastite da postajemo oklopnici? Čim udjemo u vodu to se razlije i ja redovno izgorim. Razmišljam da pređem na preparate sa prirodnim zastitnim faktorom...
  4. To i ja kazem. Na svome imaanju bih gajila kozice, imala bih svoju bastu, ma sve sto volim. Ali niko nema hrabrosti da ode prvi pa da povuce nogu[emoji1] Ja bar ne bih otisla dok zestoko ne zagusti, a ni kod drugih ljudi od kojih sam cula da ovo zele ne vidim bas neku volju da se odreknu zivota u gradu.
  5. Ko treba da služi opelo na sahrani preminulog (ili kasnije pomen)? Postoji li neko pravilo da to mora biti sveštenik iz kapele na groblju gde se obavlja sahrana ili parohijski svestenik? Ili možda neko svesteno lice koje služi u crkvi koja nije parohijska. Zanima me kako je to organizovano u Beogadu i da li je uopšte organizovano. Molim da mi odgovorite ili napišete svoje mišljenje.
  6. То би много значило. С обзиром на то да децу условљавају да се облаче пристојно што подразумева да се не облаче спортски, да не носе тренерке и томе сл. Нико се не пита да ли данас у доба кризе родитељска примања могу да обезбеде тражену одећу своме детету.
  7. Не мора да значи да ће бити потебно, али вреди се осигурати. Пошто сам близу Саве, а њене притоке бујају и тек ће стићи до БГ-а данас ћу свратити у набавку. Купићу: воду за пиће, свеће-у случају да нема струје, батерије (за транзистор, лампу...) конзервирану храну, грисине, тост хлеб, чипс...неко воће. За интернет и мобилни врло мало је потребно да се искључе па да се ми посаветујемо на време. Боље да чекамо спремни. Деца ће тражити нешто да једу... Шта још предлажете како да се припремимо за ванредне ситуације?
  8. Да се закључа! Чињеница је да теме које се тичу секса и мушко-женских односа у време поста бујају. Јер забрањено воће је најслађе... Али није фер да о свему пишемо у теми која је отворена због Милоша и Бранкице. Њих двоје су млади, лепи и талентовани људи. Колко је само улога одиграо Милош, а и Бранкица и томе нико не пише. Да ли сте гледали: "Кад љубав закасни" ?
  9. POGLEDAJTE STA SVE PRICA I RADI PAPAGAJ AJNSTAJN! https://www.youtube.com/embed/nbrTOcUnjNY
×
×
  • Креирај ново...