Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

link=topic=589.msg314980#msg314980 date=1291766079]

У књизи (књиги, како је исправно) описано је житије, чуда и неки његови текстови.

ima li njegovih reči... citata

Има колко ти душа иште...

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Smisao Ljubavi - Solovjov, Владимир

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

čitam hajduk Stanka posle možda 20 godina... i ne znam koliko puta sam se zaplakao...  eheeeej

fenomenalna knjiga...  amin-nas srcee :bla: confused

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=589.msg314958#msg314958 date=1291765178]

Додуше, не читам тренутно, читам стално... кад завршим... опет из почетка  amin-nas

u kom je fazonu sv.Jovan šangajski

Мислиш на књигу...  0409_feel , јел да извинеш њега лично несам познавао... stadaradim

Моја Слава  1405_love

Подели на овим сајтовима

На препоруку брата Александра тренутно читам Старац Порфирије подвижник љубави прозорљиви чудотворац 0102_laugh

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

предивна књига предивног старца пуног љубави Христове...ко није прочитао, обавезно да прочита :drugarstvo:

постоје две књиге и треба прочитати обе... bighugbighug

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

bighugbighug bighugbighug bighugbighug :drugarstvo:

jes da je off al evo i snimka starca, moje 2 od 3 omiljene pravoslavne knjige... treća je dogmatske teme

GERONTAS PORFYRIOS

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Само сам разлистао 1314_womens Иван Иљин - Појуће Срце

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...