Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Na serveru SCRIBD ima dosta lepih knjiga iz pravoslavlja i uopšte knjiga.

Nekad čitam a i samo čitam.

Kako se mogu downloadovati te knjige bez plaćanja?

Ne funkcioniše više trik sa "print", ako je neko to koristio.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Brate ja probala pa vidjela da ne može. Moraš ili platiti ili uploadovati nešto svoje da bi mogao skinuti. Ja sam ovu knjigu praktično stranicu po stranicu kopirala sa copy/paste u word. Imala oko 100 strana, pa ako te ne mrzi navali  1405_love, ali lakše je ako imaš neku e-knjigu da postaviš pa da skineš nešto. Baš je bzv što nije free  klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ne želim da se predam....

Mora da postoji neki način...nije se ta zaštita rodila koju ja nisam oborio. (naravno uz savete googla)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ajd kad oboriš javi da i ja oborim koji put  1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Na serveru SCRIBD ima dosta lepih knjiga iz pravoslavlja i uopšte knjiga.

Nekad čitam a i samo čitam.

Kako se mogu downloadovati te knjige bez plaćanja?

Ne funkcioniše više trik sa "print", ako je neko to koristio.

за сваку скинуту једну постави  :(
Подели на овим сајтовима

"КРВНИК ЉУБАВИ" и остале психотерапеутске новеле -Ирвин Д. Јалом

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Од И. Јалома је много добра књига " Кад је Ниче плакао".

Čuo, čak i na naslovnoj stranici ove knjige piše da je Jalom autor bestselera "Kad je Niče plakao", tako da....to mi je sledeći cilj.. 0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Књига је предивно написана, поставља Ничеа на психијатријски лежај, и показује како се испод "тврдог" и јаког Надчовека крије уствари један уплашен човек који стидљиво тражи помоћ.

Ма, предивна једна књига, читала сам је више пута, некако има катарзично дејство.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Zelela bih da preporucim  knjigu Endi Endrjuz-a"Putnikov dar".Upravo sam je procitala i ostavila je snazan utisak na mene.To je prica  gde glavni junak u svojim 40-tim godinama gubi dugogodisnji veoma placen posao,prilazeci kroz veoma tezak zivotni period doseze dno kada ne moze da plati osiguranje za operaciju svoga deteta kome je zivot ugrozen.Toliko nisko pada da ne zeli da pritisne kocnicu na svom automobilu,vec nehajno dozvoljava da sleti u provaliju i dozivljava tesku saopbracajnu nesrecu.U periodu kome on putuje kroz vreme i susrece neke poznate istorijske licnosti koje mu saopstavaju velikih 7 tajni kako da savlada sebe i svoj nzivot ucini smislenim i uspesnim.Prva tajna koja vodi ka uspehu je:[glow=red,2,300]NIKAD NE  SVALJUJ ODGOVORNOST NA DRUGE.PRIHVATI SOPSTVENU ODGOVORNOST[/glow] ....Ostale tajne saznacete kada budete procitali knjigu.Toplo je preporucujem.

Подели на овим сајтовима

Има ли неко књигу "Најбољи васпитач" или има неки линк, ако постоји у електронском облику, или можда зна где се књига може купити, поручити...?

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

Архиепископ Аверкије Џорданвилски-Света ревност, пазарио на сајму, супер за нас који пребивамо у последњим временима..

www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti

http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric

Подели на овим сајтовима

Има ли неко књигу "Најбољи васпитач" или има неки линк, ако постоји у електронском облику, или можда зна где се књига може купити, поручити...?

http://www.delfi.rs/ka1un7651/delfi_knjige_najbolji_vaspitac.html

http://mikroknjiga.rs/store/prikaz.php?ref=978-86-84799-34-2

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Емир Кустурица-Смрт је непровјерена гласина

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...