Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

kaže engleski pisac d.h.lorens... ljudi ne shvataju da je bolje 6 puta pročitati istu knjigu koja je kao dragulj ili slika na platnu u koju svaki put dublje uranjamo nego pročitati 6 knjiga

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mogu ti reci da ovo do sada sto sam procitao mi se svidja. Dobio sam ga na preporuku od mog direktora koji je veliki hriscanin/mislilac/filozof/ sa kojim svakodnevno vodim razgovore na razne teme religija. Zintrigirala me je prica oko Kur'ana i tog, navodno, originala na ruskom jeziku. Kad iscitam recicu cu vise za sada je dobro crvenilo

Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Mogu ti reci da ovo do sada sto sam procitao mi se svidja. Dobio sam ga na preporuku od mog direktora koji je veliki hriscanin/mislilac/filozof/ sa kojim svakodnevno vodim razgovore na razne teme religija. Zintrigirala me je prica oko Kur'ana i tog, navodno, originala na ruskom jeziku. Kad iscitam recicu cu vise za sada je dobro crvenilo

Чек, ово око руског језика нисам разумео....?

Јел се то тврди да је  Ку'ран настао на ком језику или сам погрешно разумео ?!

Подели на овим сајтовима

Ajd sad da ti ne kvarim uzitak, ali prica je (valjda) oko toga da je neki hriscanin Muhamedov prijatelj napisao Kura'an jer je ovaj bio nepismen i da mu je ovaj napisao to na ruskom i da je stoga original na ruskom... Bem li ga nisam jos procitao crvenilo

Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama!

Подели на овим сајтовима

kaže engleski pisac d.h.lorens... ljudi ne shvataju da je bolje 6 puta pročitati istu knjigu koja je kao dragulj ili slika na platnu u koju svaki put dublje uranjamo nego pročitati 6 knjiga

That`s right! crvenilo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Ajd sad da ti ne kvarim uzitak, ali prica je (valjda) oko toga da je neki hriscanin Muhamedov prijatelj napisao Kura'an jer je ovaj bio nepismen i da mu je ovaj napisao to na ruskom i da je stoga original na ruskom... Bem li ga nisam jos procitao :huh:

Баш чудна не прича... slavabogu

Хај обавезно напиши који коментар после читања ....ко зна шта ће бити накрају. joooj

Подели на овим сајтовима

Sveti Jovan Jakov Hozevit-zitije, besede, pouke...izdanje obraza svetackog

Cudesna knjiga.

Ima i dodatak ''Starina Georgije lazar'' veoma interesantan zivot je proziveo, i na veoma zanimljim nacin se predao potpuno Hristu, iako je bio ozenjen, a nije na primer zamonasen, plus jos nekoliko prica o njegovim ucenicima, kao sto je Joanikije Moroj koji je obnovio posle par decenija zapustosenosti manastir Sihastriju..

www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti

http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric

Подели на овим сајтовима

Светила вере - Житија и чуда светитеља, фасцинантна књига.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...