Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Водом и духом"   о.А.Шмеман

Такође, одлична књига!

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Читам "Мормонску књигу".... 0705_read

Ако је тако оче, обрати пажњу на онај део где пише како су индијанци постали "ружни, косооки и спљоштених носева због непослушности Богу..."

isus-sinai isus-sinai :cheesy2: 4chsmu1

То је једна од бољих "пикантерија" афористичне Мормонове књиге. Узгред, до сада још нисам од мормона чуо сувисло објаснење зашто је књига "Мормонова" а "анђео" који се јавиио Џозефу Смиту се представио као "Морони" (као Морони је књигу ваљда добио од Мормона, анђела старијег ранга)...

89898989898989 291291291 229229229

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Читам "Мормонску књигу".... 0705_read

Ако је тако оче, обрати пажњу на онај део где пише како су индијанци постали "ружни, косооки и спљоштених носева због непослушности Богу..."

isus-sinai isus-sinai :cheesy2: 4chsmu1

То је једна од бољих "пикантерија" афористичне Мормонове књиге. Узгред, до сада још нисам од мормона чуо сувисло објаснење зашто је књига "Мормонова" а "анђео" који се јавиио Џозефу Смиту се представио као "Морони" (као Морони је књигу ваљда добио од Мормона, анђела старијег ранга)...

89898989898989 291291291 229229229

да има мало расизма код њих...и према црнцима.

Подели на овим сајтовима

"У служби Богу и народу"

Протојереј ставрофор хаџи Благоје М.Крупниковић (+)

319.gif 4chsmu1 smej.gif

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...