Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Marko Mikic Sve ogovore koji n podrazumevaju međusobni odnos Svete Trojice u Njihovom prožimanju ,dopunjavanju, i slobodi sopstvene Ličnosti molim vas da izbegnemo. Tu zasigurno znam da nije Tajna. Свиђа ми се · Одговорите · 31 минут Управљање Zeljko Djurdjic a i užasni su nam rezultati bez tagovanja :T Воли · Одговорите · 1 · 30 минута Управљање Marko Mikic Tek smo počli ako budeš u malom neveran bićš i u velikom Свиђа ми се · Одговорите · 29 минута Управљање Marko Mikic Ja za početak mislim da je potpuna sloboda svak Ličnosti Trojice ta koja dovodi do Tajne. Свиђа ми се · Одговорите · 28 минута Управљање Marko Mikic Pa tako recimo Sin ima slobodu da se ovaploti bez da pita Oca za dopuštenje naprimer..... Свиђа ми се · Одговорите · 27 минута Управљање Marko Mikic Takođe Sveti Duh ishodi od Oca bez dopuštnja po slobodi sopstvenijoj. Свиђа ми се · Одговорите · 27 минута Управљање Marko Mikic Tako Sin ima slobodu da prepozna Oca u Petru a ne bi imao slobodu prepoznati Oca u Petru recimo da je sa dopuštenjem otišao Petru Свиђа ми се · Одговорите · 24 минута Управљање Marko Mikic Svo Sveto Pismo govori o prpoznavanju i veri, Sin prepoznaje Oca, Sveti Duh na Krštenju prepoznaje Sina i Sin i Sveti Duh u bilo kakvom međusobnom kontaktu ikonomije se prepoznaju a ne vć unapred znaju itd.... Svo Sveto Pismo j preplteno i verom pa se tako Sin može sakriti od Oca tamo gde je siguran da Ga Otac nće pronaći ali da toliko veruje u veličinu Oca da će ga Otac pronaći. Свиђа ми се · Одговорите · 16 минута Управљање Marko Mikic To bi bilo i vaskrsenje Sina Čovečjeg. Свиђа ми се · Одговорите · 16 минута Управљање Marko Mikic Eto ja vam dadoh Tajnu i očistih dušu svoju. Свиђа ми се · Одговорите · 15 минута Управљање Marko Mikic Božanski Logose,Sine Bozji ja kad cinim dela Tvoja,meni se desnica ruka pretvara za djvdjavovee u najotrovniju zmiju u zmiju gospodara svih zmija,jadan je to rod kad tako vidi desnicu koja hleb deci u tom momentu covekoljublja daruju. Njihov vid nije istii kao nas mi vidimo i prepoznajemo coveka a oni zmiju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Bog je postao čovek.To ti je tajna nad tajnama,skrivana od Postanja sveta. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 47 минута, Кратос рече Bog je postao čovek.To ti je tajna nad tajnama,skrivana od Postanja sveta. I šta je taj čovek posle uradio? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече I šta je taj čovek posle uradio? Smrt smrću pobedi i vaznese se s desne strane Sile. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 И Црква је тајна. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 3 минута, Toma рече И Црква је тајна. Crkva je vidljivo telo očovečenog Boga. Аристарх and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 10 минута, Toma рече И Црква је тајна. Zato m i zanima, da li je Crkva ovo gore što sma ja napisao ili nije. Savršna Tajna je ona koju znaju oni kojima je data a sa druge strane ti možeš da je opisuješ i da pričaš o njoj a da oni kojima nije data to opšte ne vide i ne čuju nitii imaju predstavu onoga što pričaš. Zato slobodno pričajte Tajne jer su one date i ne mogu se uzeti od vas na silu niti ih možete vi izgubiti ako ih javno izgovarate. Dakle je li moja postavka gore Tajna Crkve ili nije i gde jeste a gde nije? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 48 минута, Кратос рече Smrt smrću pobedi i vaznese se s desne strane Sile. Samo tako? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa tako recimo Sin ima slobodu da se ovaploti bez da pita Oca za dopuštenje naprimer. Nema,u Svetoj Trojici je jedna volja prevečnog saveta i nijedno dejstvo prema svetu ne biva bez tog saveta a to uključuje i Oca i Duha Svetoga. Mada mi uopšte nije jasna ova tvoja tema,šta ti ustvari hoćeš da kažeš? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 27 минута, Кратос рече Crkva je vidljivo telo očovečenog Boga. Misliš da Crkva (= Telo Hristovo) nije tajna jer je vidljiva? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 1 минут, Toma рече Misliš da Crkva (= Telo Hristovo) nije tajna jer je vidljiva? Ne nego mislim da kad sam rekao da je tajna nad tajnama da je Bog postao Čovek da sam time obuhvatio i Crkvu kao Bogočovečansko telo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 21 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Zato m i zanima, da li je Crkva ovo gore što sma ja napisao ili nije. Savršna Tajna je ona koju znaju oni kojima je data a sa druge strane ti možeš da je opisuješ i da pričaš o njoj a da oni kojima nije data to opšte ne vide i ne čuju nitii imaju predstavu onoga što pričaš. Zato slobodno pričajte Tajne jer su one date i ne mogu se uzeti od vas na silu niti ih možete vi izgubiti ako ih javno izgovarate. Dakle je li moja postavka gore Tajna Crkve ili nije i gde jeste a gde nije? Ne vidim gde si i šta si gore pisao o Crkvi. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 3 часа, Кратос рече Nema,u Svetoj Trojici je jedna volja prevečnog saveta i nijedno dejstvo prema svetu ne biva bez tog saveta a to uključuje i Oca i Duha Svetoga. Mada mi uopšte nije jasna ova tvoja tema,šta ti ustvari hoćeš da kažeš? Eto to hoću da kažem, da ti nije jasna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 3 часа, Toma рече Ne vidim gde si i šta si gore pisao o Crkvi. Pa pisao sam, jer je ona živ organizam Svete Trojice, jer se preko drug Ličnosti Sina Božjeg fizički sjedinjuj sa Trojicom. Pisao sam da je Crkva nastala u prpoznavanju Oca od Sina, ili Svti Duh prepoznaje Sina prilikom Krštenja i silazi na Njega u vidu goluba a to prpoznavanje ne bi bilo mogućno da se pre toga Sin rađa dopuštenjem Oca, nego slobodnom voljom Sina i da Sveti Duh ne ishodi od Oca po dopuštenju oca kao načelo nego po sopstvenijoj slobodi. To je Crkva. Ostalo suštinski što se nalazi u samom Odnosu Svete Trojice nama nij dato, jer u Božju suštinu niko ne može ulaziti. Sad da li sam jasan da pod Crkvom kao tajnom podrazumevam i nastanak sveta ili nisam, to ne znam. Ali ja to tako smatram, da j Crkva taj postanak sveta i kroz koji je svet i stvoren, prvo glava koja se po svojoj slobodi radja od Oca, preko Svetoga Duha upravitelja koji se takodje po svojo slobodi ishodi od Oca i nas kao udovi Tela, koji se radjamo i stvaramo za Crkvu i u Crkvi. Van Crkve možda ima postojanja ali nema večnoga života. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2017 Sin se od Oca rađa po sopstvenoj slobodi Ličnosti, kao što između ostalog i Sveti Duh po sopstvenoj slobodi ishodi od Oca. Mi u ikonomiji imamo susrete Trojice Ličnosti koji se prepoznaju po stvorenjima svojim i u stvorenjima svojim. To delovanje je dato vidljivo u Pismu i Predanju i tu bi se za nas završavala i sva konačna trijadologija.Otac ne mora davati dozvolu ni Sinu da se rodi ni Duhu da ishodi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука