Жедни Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Mogućnost ostvarenja snova je ono što čini život zanimljivim i što mu daje smisao. Срђан Шијакињић, Iulianus and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 5 часа, Iulianus рече (ima li ovo smisla, jel` može neko ovako da kaže nešto "iz iskustva"?) - Capisc? Dakle, morao sam da se "predomislim", kako reče Džumandži, jer su mi "argumenti iz iskustva" otvorili oči, preumili um, & kao šlag na tortu, doživeo sam prosvetljenje. Et`. A па онда добродошао у клуб, шта да ти кажем Џуманџи and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 5 часа, Iulianus рече Nema ga nigde dalje, tamo negde, štajaznam, između Jupitera i Saturna no u vama bradrs & sisters in krajst. Ја се кладим на Ортов облак, пошто њега још нисмо до'ватили Џуманџи and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 3 часа, Vladan3 рече Ја се кладим на Ортов облак, пошто њега још нисмо до'ватили Ipak prvo treba pretražiti okolinu Jupitera jer je bliže i pre se stiže , naravno, ako kreneš iz Edinburga. A i Saturn je tu odma` iza ćoška. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 9 минута, Iulianus рече Ipak prvo treba pretražiti Jupiter jer je bliže i pre se stiže , naravno, ako kreneš iz Edinburga. A i Saturn je tu odma` iza ćoška. Само право горе, па лево код Албукеркија http://imgur.com/4Ap8wLy Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука