Снежана Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 "ON nije moj Bog!!!" Okači sliku patrijarha i napiše "Nije moj patrijarh!" Poslednji put bio u crkvi pre deset godina na venčanju brata od tetke. Pijan se držao za štok vrata i povraćao. Upadao na oltarska vrata tokom venčanja i pitao: "Jel ovo WC, priteralo me?!" Krsti se s leva na desno. Tvrdi da je Perun jedini pravi bog, inače se izjašnjava kao ateista kad se nađe u otmenom društvu. Drži malu ikonu svete Petke u kolima, "zlu netrebalo!". Ubeđuje ljude po fejsu da je rimokatolička crkva na silu prevela Srbe iz paganstva u pravoslavlje. Podržava Miroljuba Petrovića i zilote, sve bi on "Pedere, Jeretike i izdajnike, pod mač bato!" Od kako mu je otac umro, ugasio slavsku sveću, jer "što on da hrani bagru!". Mnogo se razočarao u crkvu od kako je uhvatio popa u oktobru da "jede slaninu na Veliki petak." itd. Željko Injac Милан Ракић, Goku, Trifke and 9 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 4 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Август 4, 2017 Пријави Подели Написано Август 4, 2017 Данас у Цркви: је л се пале данас свеће за живе? Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 5, 2017 Пријави Подели Написано Август 5, 2017 Чорба за веру. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука