Trifke Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 15 минута, Goku рече Nikako da naučim Pa sta da radis nije svako Bosanac! Phoebe, Џуманџи and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 12 минута, icKe рече Pa bolje odmah da citam vas, kakvo Jevandjelje, zabavniji ste n^2 puta. Slazem se a posebno @Џуманџи zar ne? Џуманџи and icKe је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 2 часа, icKe рече Pomaze Bog, Da li mi mozete reci sta citati nakon procitanog Jevandjelja po Mateju? Pozdrav i hvala unapred! Nakon Jevandjelja po Mateju, treba citati Jevandjelje po Mateju. icKe and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Настави са читањем. Добродошао на форум. Trifke, Џуманџи and icKe је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Sumnjam da će išta biti od tvog čitanja jevanđelja. Sad si naš čovek ;-) icKe, Драгана Милошевић, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 3 часа, Џуманџи рече Јована избегавала, тежак је Хм,занимљиво.Мени је Јеванђеље по Јовану било најлепше. И најлакше сам га читала. Е већ Откровење је друга прича. Чунга Лунга, icKe, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 6 минута, AnaLaz рече Хм,занимљиво.Мени је Јеванђеље по Јовану било најлепше. И најлакше сам га читала. Е већ Откровење је друга прича. Заиста, Јован је апостол љубави, па како онда да буде тешко за читање? AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 12 минута, goranger рече Sumnjam da će išta biti od tvog čitanja jevanđelja. Sad si naš čovek ;-) Овде ће се човек слатко насмејати, и нема ништа од озбиљности icKe, goranger, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Razliciti smo ljudi i ne odgovara nam svima isti nacin pisanja. Dobro je sto ima 4 jevandjelja! AnaLaz, Драгана Милошевић, Страле and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Razliciti smo ljudi i ne odgovara nam svima isti nacin pisanja. Dobro je sto ima 4 jevandjelja! Да, али све четворица се допуњују. Страле and icKe је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 4 минута, Драгана Милошевић рече Заиста, Јован је апостол љубави, па како онда да буде тешко за читање? Није тешко за читање, него за разумевање. icKe and Страле је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Управо сада, Драгана Милошевић рече Да, али све четворица се допуњују. Da ali i na razliciti nacin govore o Hristu. Npr kod Marka se sve odmah desava. Luka se bavi detaljima lecenja. Jovan pabirci po dogadjajima i uzima samo ono sto mu je potrebno za temu a Matej ga posmatra kao novog Mojsija i pise u stilu Petoknjzja! AnaLaz, Драгана Милошевић and icKe је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Hvala puno svima na odgovorima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Шта си читао пре Матеја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 3 часа, AnaLaz рече Хм,занимљиво.Мени је Јеванђеље по Јовану било најлепше. И најлакше сам га читала. Е већ Откровење је друга прича. Meni je najlepse Jevandjelje po Mateju. Uvek sam od njega pocinjala i na njemu zavrsavala. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука