Jump to content

Sta citati nakon procitanog Jevandjelja po Mateju?

Оцени ову тему

icKe

Препоручена порука

пре 15 минута, Goku рече

Nikako da naučim :)

Pa sta da radis nije svako Bosanac! :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, icKe рече

Pa bolje odmah da citam vas, kakvo Jevandjelje, zabavniji ste n^2 puta.

Slazem se a posebno @Џуманџи zar ne? ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, icKe рече

Pomaze Bog,

Da li mi mozete reci sta citati nakon procitanog Jevandjelja po Mateju?

Pozdrav i hvala unapred!

Nakon Jevandjelja po Mateju, treba citati Jevandjelje po Mateju.     :citac:

reading.gif

Подели на овим сајтовима

Настави са читањем.:D

Добродошао на форум.:bighug:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Џуманџи рече

Јована избегавала, тежак је

Хм,занимљиво.Мени је  Јеванђеље по Јовану било најлепше. И најлакше сам га читала. Е већ Откровење је друга прича. :) 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, AnaLaz рече

Хм,занимљиво.Мени је  Јеванђеље по Јовану било најлепше. И најлакше сам га читала. Е већ Откровење је друга прича. :) 

Заиста, Јован је апостол љубави, па како онда да буде тешко за читање?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, goranger рече

Sumnjam da će išta biti od tvog čitanja jevanđelja. Sad si naš čovek ;-) 

Овде ће се човек слатко насмејати, и нема ништа од озбиљности :))

Подели на овим сајтовима

Razliciti smo ljudi i ne odgovara nam svima isti nacin pisanja. Dobro je sto ima 4 jevandjelja! :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

Razliciti smo ljudi i ne odgovara nam svima isti nacin pisanja. Dobro je sto ima 4 jevandjelja! :)

Да, али све четворица се допуњују.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драгана Милошевић рече

Заиста, Јован је апостол љубави, па како онда да буде тешко за читање?

Није тешко за читање, него за разумевање. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

Да, али све четворица се допуњују.

Da ali i na razliciti nacin govore o Hristu. Npr kod Marka se sve odmah desava. Luka se bavi detaljima lecenja. Jovan pabirci po dogadjajima i uzima samo ono sto mu je potrebno za temu a Matej ga posmatra kao novog Mojsija i pise u stilu Petoknjzja! ;)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, AnaLaz рече

Meni je najlepse Jevandjelje po Mateju. Uvek sam od njega pocinjala i na njemu zavrsavala.  :citac:

• Волим 1

reading.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...