icKe Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Pomaze Bog, Da li mi mozete reci sta citati nakon procitanog Jevandjelja po Mateju? Pozdrav i hvala unapred! Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Мислиш као препоруку за тумачења, или..? icKe је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Uopsteno, sta bi trebalo biti sledece za pocetnika? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 4 минута, icKe рече Uopsteno, sta bi trebalo biti sledece za pocetnika? Jevandjelje po Marku pa onda po Luci i na kraju po Jovanu i ceo Novi Zavet! Ћириличар, Phoebe, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Bas redom kako je napisan, Trifke? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Hvala puno! Sure i ajeti? Whaaat? Phoebe and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 15 минута, icKe рече Uopsteno, sta bi trebalo biti sledece za pocetnika? 'Де ме нађе Нема везе то што си почетник, битније је токолико година имаш, каквог животног искуства, образовања и сл. (не кажем да треба овде то да пишеш ). Претпостављам да си млад, да сам на твом месту ја бих читала Лукино, Јована избегавала, тежак је. Ово ти је иначе супер: "Tamo daleko", Goku and icKe је реаговао/ла на ово 2 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Imam 32 godine, citao sam bogoslovske knjige, ali volim da nesto pocnem iz pocetka. Zato i kazem pocetnik. Zavrsio sam srednju skolu, gimnaziju. Druga godina faksa mi je bio maksimum jer sam imao nekih zdravstvenih problema. Bavim se kompjuterima i naukom sada. Nemam devojku. Trifke, Страле and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Онда ти је овај "приручник" таман. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 11 минута, icKe рече Nemam devojku. Džu, mislim da hoće nešto da ti poruči ovim Trifke, Phoebe, icKe and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Goku рече Džu, mislim da hoće nešto da ti poruči ovim Нека, научиће у шта се упушта Trifke and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, Goku рече Džu, mislim da hoće nešto da ti poruči ovim Ааа, а ти мислио да сам ја чиста срца и без задњих намера имплицирала да треба да наведе све оно...? Trifke, Phoebe, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 4 минута, Џуманџи рече Ааа, а ти мислио да сам ја чиста срца и без задњих намера имплицирала да треба да наведе све оно...? Nikako da naučim Trifke and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
icKe Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Pa bolje odmah da citam vas, kakvo Jevandjelje, zabavniji ste n^2 puta. Goku, Phoebe, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Хаха, хвала и добро дошао на форум. Имаш и овде свашта https://pouke.org/forum/forum/118-свето-писмо/ "Tamo daleko", Trifke and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука