Jump to content

Naučnici tvrde: stanovnici Sodome i Gomore nisu uništeni

Препоручена порука

пре 5 часа, Драгана Милошевић рече

ekipa naučnika sastavljena od genetičara i arheologa,

Ваистину, зналци овога свијета ''знају све'' осим да су слуге Сатани.

Добро, ови вјероватно знају и то...

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Вилер Текс рече

Е мој ти...

Sta e moj ti. Zasto treba razlicito da vrednujem kada ljudi izvrse masovni zlocin, i kada to Bog uradi? Sto je drugacije? 

Meni dodje da kazem e moj ti, i e moji svi koji vjeruju da Bog ljubavi stoji iza stravicnih zlocina opisanih u SZ. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Вилер Текс рече

И чиме хоће да нас поуче овим чланком? Да је Лот џабе био праведан?

Da jevrejski čobani su pisali neke stvari koje nemaju istorijsko utemeljenje već da je u pitanju čist mit.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Justin Waters рече

Sta e moj ti. Zasto treba razlicito da vrednujem kada ljudi izvrse masovni zlocin, i kada to Bog uradi? Sto je drugacije? 

Meni dodje da kazem e moj ti, i e moji svi koji vjeruju da Bog ljubavi stoji iza stravicnih zlocina opisanih u SZ. 

To što je Bog je Ljubav ne znači da je tolerantan na svakakave gadosti koje se pod parolom ljubavi čine.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

To što je Bog je Ljubav ne znači da je tolerantan na svakakave gadosti koje se pod parolom ljubavi čine.

Itekako je tolerantan, sta sve nije pocinjeno nakon sto se pokazao u cjelosti kao Hristos, pa opet niti je bilo zatrpavanja sumporom niti je bilo potopa niti je bilo naredbi svise da se pobiju razni neprijatelji.

Ne moze Bog biti jednom ovakav, a drugi put onakav, ili je kao Alah ili je kao Hristos. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ako je sa namerom da se uništi određena etnička ili verska grupa, onda se to zove Genocid... ali kad to uradi Bog, onda je to shiny, happy genocid... [emoji6]
A kad pobiješ sve ljude (osim osmoro), onda se to zove Omnicid... ili biblijski Potop... [emoji6]

Свако време носи свој печат.
Потпуно је сублесасто термине 20 и 21 века користити 40 векова раније.
Ај' пробај обрнуто: шта би за данашње нараштаје рекао нпр Цар Душан?
Мислим да ћеш да укапираш поенту: колико је блентаво оно што МП прича призивајући дела,морал и етику прошлости у садашњост, толико је блентаво оцењивати прошлост делима,моралом и етиком садашњости.
Или разуми контекст одређеног историјског времена или батали.
Постало је сморно да исте ствари бесмислено годинама прежвакавате овде на форуму...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Justin Waters рече

Itekako je tolerantan, sta sve nije pocinjeno nakon sto se pokazao u cjelosti kao Hristos, pa opet niti je bilo zatrpavanja sumporom niti je bilo potopa niti je bilo naredbi svise da se pobiju razni neprijatelji.

Ne moze Bog biti jednom ovakav, a drugi put onakav, ili je kao Alah ili je kao Hristos. 

Aha znači ovaj iz SZ ustvari nije Hristos nego neki levi Bog?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Justin Waters рече

Aha, samo sto Hristos preti i kaze da ce odredjenim gradovima biti teze u onom danu nego Sodomu. Teska je besmislica da Bog vrsi genocid i da se uporedjuje sa sa ljudima. Jedino ko veruje da su vanzemaljci sapili Sodomu i Gomoru. Bog je tvorac i ima pravo sve da vrati u nistavilo ako hoce.

Подели на овим сајтовима

Ка'ш изаћи из те антропоморфизације Бога?
А: Бог створио чо'ека да живи вечно.
Б: кроз грешке и страдања које је Бог допустио чо'еци уче за вечност шта је ваљано а шта јоцк.
В: сваки који умре од насиља оде правце у Рај, сваки који уопште умре стаје жив пред Творца да дадне одговор је л' био чо'ек - јер Њему се тако може...

Дакле, ако нико стварно не умире него се само "премењува" пред Богом као Зоне пред момци - што кукаш ако си верујући?!?

Подели на овим сајтовима

I gde je to Hristos negirao uništavanje Sodome i Gomore?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јанко рече

А: Бог створио чо'ека да живи вечно.
Б: кроз грешке и страдања које је Бог допустио чо'еци уче за вечност шта је ваљано а шта јоцк.
В: сваки који умре од насиља оде правце у Рај, сваки који уопште умре стаје жив пред Творца да дадне одговор је л' био чо'ек - јер Њему се тако може...

Дакле, ако нико стварно не умире него се само "премењува" пред Богом као Зоне пред момци - што кукаш ако си верујући?!?

Ko kuka o cemu ti to, o kakvim antropomorfizacijama...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Јанко рече

A ka'š ti ući s obzirom da je Bog postao Čovek?:D

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Кратос рече

Aha znači ovaj iz SZ ustvari nije Hristos nego neki levi Bog?

SZ je zbirka narodnog jevrejskog predanja u kome se Bog ugurao onoliko koliko je bilo potrebno da se najavi ono sto ce se zbiti u NZ. Postoji citava nauka koja proucava biblijske knjige, i dobro je znano da je vecina knjiga SZ nastala u vavilnoskom ropstvu tj negdje oko 500 BC i ono sto se opisuje prije ropstva spada u domen usmenog predanja koje je prepricavano s koljena na koljeno. Po nesto od toga vjerovatno je i tacno, ali velika vecina stvari prosto nisu istorijski utemeljene i sto se ide dublje u proslost ka Postanju sve je manje tacno sa istorijskog gledista. Prema tome to mi daje zapravo da vjerujem da se zlocini poput potopa, naredbe da se pokolje sve zivo sto stoji na putu Izrailju, zatrpavanje Sodome i Gomore prosto nisu desile. Ako neko u to hoce da vjeruje neka vjeruje, ne osporavam mu to. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Вилер Текс рече

Пријатељу, значи Бог је извршио масовни злочин, становници Содома и Гоморе су потлачена мањина а Блиц и Индепендент и неименовани научници су мерило истине?

Ovo je čist dokaz da je Bog srbin

Подели на овим сајтовима

A ka'š ti ući s obzirom da je Bog postao Čovek?[emoji3]

Богочовек, Дугосе, Богочовек...
А они причају о Богу пре андронизације... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...