Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 34 минута, Avocado рече

Nego nisam znao koji izraz da upotrebim za ekipu na koju mislim... ali sam se u međuvremenu setio - "libertarijanske pahuljice"... valjda to nije bullying ako oni već koriste taj izraz za SJW snowflakes i to iz istih razloga?

ОК, али не жалите их уопште. Цимате их максимално.

Не сећам се да је икад ико имао такав ”третман”...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Аурор рече

@Grizzly Adams

Слушај га врло пажљиво...

Немају људи идеје, идеје имају људе.

Остали само дугмићи... :) 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Grizzly Adams рече

ОК, али не жалите их уопште. Цимате их максимално.

Не сећам се да је икад ико имао такав ”третман”...

Ne znam koji smo to mi... mogu samo za sebe da pričam... ako nekog cimam maksimalno kad se s njim ne slažem, to ste Rile i ti... ove pahuljice uglavnom izbegavam, i prokomentarišem uglavnom ka mi je nešto baš smešno ili baš gadno (BULLY! - skraćujem posao za flo da se ne cima bzvz)... pre svega zato što se bilo koji razgovor sa njima završi kukanjem (BULLY!)... šta više, neke od pahuljica se daleko više kače na moje poruke upućene drugima, nego što se ja kačim na njihove i tu je jedna pahuljica koja baš retko piše i uglavnom nije aktivna na forumu (tu se razmeni par dosetki i idemo dalje) i jedna pahuljica što nije na forumu, a baš bi volela da bude... e i njega ne štedim ali to je zato što mi se uglavnom sam nakači najstrašnije, pa kad mu odgovorim onda kuka kako ga zlostavljam (BULLY!).

U svakom slučaju, imao sam ja razne tretmane pd raznih... naročito ranije... ali generalno ne razumem koncept kako neko može uopšte da te maltretira na forumu? Razumem da neko može da ti se nakači i da te smara neviđeno... ali i tada ga otkačiš i ignorišeš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Nemam snage ni volje da nastavljam... već sam u prethodnim porukama poruci rekao šta imam povodom toga...

Tu te podržavam skroz... ja sve vreme govorim da treba da se omogući safe space za libertarijance... da ih zla deca ne zlostavljaju svojim zlim porukama...

Nema to nikakve veze sa socijalistima, libertarijancima, zutim, zelenim, plavim...

U pitanju je ucenje nenasilnog nacina komunikacije i borba protiv bulinga. Sto pre to razumes i naucis, bice ti lepse a i ljudima koji s tobom razgovaraju.

P.S. Verovao ili ne i sarkazam je oblik agresije. I ja sam se iznenadila kada sam to prvi put procitala, a posle izanalizirala i prihvatila. Do tada sam mislila da je u pitanju cool smisao za humor...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Nema to nikakve veze sa socijalistima, libertarijancima, zutim, zelenim, plavim...

U pitanju je ucenje nenasilnog nacina komunikacije i borba protiv bulinga. Sto pre to razumes i naucis, bice ti lepse a i ljudima koji s tobom razgovaraju.

P.S. Verovao ili ne i sarkazam je oblik agresije. I ja sam se iznenadila kada sam to prvi put procitala, a posle izanalizirala i prihvatila. Do tada sam mislila da je u pitanju cool smisao za humor...

Special snowflakes... svaka rec je nasilje i svaki postupak me ugrozava...

#OkreceSeKoloSrece

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, florenntina рече

Hvala na lekciji i objašnjenju pojma "bulinga".

Samo da vidim da li sam dobro razumeo... ako neko smatra određene kulture i religije inferiornim i njihove pripadnike naziva Orcima i izražava gađenje ako neko sa radošću zamisli dete belkinje i crnca, uključujući naravno podsmevanje onima koji bi da regulišu korišćenje određenih derogirajućih izraza prema manjinama, nazivajući ih white snoflakes, i sa radošću isčekuje neki novi krstaški rat, poredi izbeglice sa povređenim zmijama koje će te ujesti ako im pomogneš da se oporave, to je stav o idejama koji je legitiman i u redu, a ako neko povodom tih stavova napiše da se nada da je to faza iz koje će se taj opasuljiti ili je sarkastičan to je nasilni način komunikacije i bullying?

"Muslimani su Orci i zmije" je u redu, a "Auror je nezreo" je bullying?

Jel može neka lekcija o pojmu "licemerje"? Izgleda da i taj pojam ne razumem dovoljno... sećem se neke priče o oku, trunu i brvnu koju je neki tip pričao ali mi je nekako "u magli"... pa ako bi mogla da mi objasniš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Muramasa рече

A šta ako zaista jesu inferiorni?

Ne znam kako ste i Grizli i ti potpuno promašili da je poenta moje poruke ukazivanje na dvostruke standarde i licemerje.

Možeš da tvrdiš da je equality false God i da su druge kulture i religije inferiorne... ali onda ne možeš istovremeno da zahtevaš od mene da ja tebe moram u diskusiji da tretiram kao equally zrelog i moralnog...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Muramasa рече

Možeš i ti da tvrdiš da je slanje čoveka na Mesec i recimo kenjanje po ivičnjaku/ trgovina robljem u Libiji/ bomba na koncertu Ariane Grande jednako, kao dobri i politički korektni kultur-marksista,

12:smeha::))12:smeha:12:smeha::))

Цитат

Inače, ja od tebe ništa ne zahtevam.

Pa znam da TI ne zahtevaš, niti ja od TEBE nešto zahtevam, niti u ovom smislu imam ikakav problem s TOBOM... ti ćeš da kažeš ljudima svašta (npr. da bi neke bacao iz helikoptera) i ne ljutiš se kad tebi neko svašta kaže... to je fer... tante za tante... zato ne znam i što se mešaš u moj i Florentinin razgovor o verbalnom uznemiravanju i to na ovakav način...

Malo si me tu i razočarao... izgleda da neke plemenske pripadnosti ipak imaju primat na iskrenošću...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Koje se bese politicke partije otvoreno zalagale za nejednakost?

:smeh1:

Почео сам да пишем и објашњавам па се насмејах сам себи...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Zavisi o kojoj jednakosti pričaš? Ako misliš na nejednakost pred zakonom, onda Demokrate.

Da tacno, demokrate. Na njih sam mislio. Hvala.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

A šta ako zaista jesu inferiorni?

primer kulture

hqdefault.jpg

primer religije

Parliament-terror-attack-599033.jpg

A onda dodju kulturni i superiorni beli evropljani englezi, francuzi i nemci- na exit :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Muramasa рече

Dođu, ostave pare, oleše se od srpskog alkohola, uklope se u domaću dekadenciju, a mrtvih bude jedino ako neko padne sa tvrđave ili na nekoga padne natrulo drvo. Nije baš da se može uporediti sa bombom na koncertu Ariane Grande.

Ti opet proizvoljno uleces, ne pricam o bombi nego o kenjanju, jer je samuraj o tome pricao...

Ne znam, valjda indijci seru po ulicama a britanci iskljucivo u klimtizovanim wc-ima dok ide muzika wagnera a na zidu klonje visi Mone...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...