Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Avocado рече

Svi koji su mu to rekli su mu ujedno X puta rekli i to da da se nadaju da će sazreti i opasuljiti se tj. izaći iz te faze i biti ponovo onaj lik kojeg smo ranije znali..

Uh... sad je definitivno vreme da se odjavim sa teme... :mahmah:

Jesu, i to je jako problematicno tj. opet agresija, siledzistvo ililt bully.

Ako na necije stavove odgovaras sa “mali”, “posilnik”,  “nezreo si” ili “zastranio si ali se nadamo da ces se vratiti na pravi put” onda si BULLY!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Куку мени...

пре 27 минута, Lady Godiva рече

Што се тиче других који га називају нацистом. Мислим да га тако гурате само још дубље. Није он нациста, само је у неком гадном периоду из ког ће, надам се, изаћи кад се мало одвоји од мрежа, сазре, опасуљи се.. разведри.. Није решење нападати га тако. 

Ово и више важи за вас који га нападате и који дозвољвате Краљу Облака да га провоцира. То се тако понавља са теме на тему... као дјеца сте...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да не капираш. Ја мислим да њега нервира толико одушевљење нечим баналним што не би требало уопште да буде битно. И мене нервира то ”сигнализирање врлина”.

Upotrebila sam smajli koji je meni najviše ličio na sitnu decu koja skakuću, nisam ni planirala da izrazim neko ne znam koliko oduševljenje (:2v2e0jr:)

Da, to je prosto jedna obična, normalna stvar na koju verovatno ne bih ni obratila pažnju pre nego što su nam se u Srbiji na pravoslavnom forumu pojavile ove... Zanimljivosti...

A reakcija je uključivala izraze 'sick and disgusting', 'your degeneracy' i optužba da sam 'SJW' koji ima mržnju prema beloj rasi. Da li to zvuči kao nešto što bi ti rekao ili pomislio?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

@Paradoksologija Јел можеш да ми одговориш на питање, да ли видиш нешто лоше у томе ако неко воли свој народ, своју расу, више него друге расе...народе...?Можеш и ти @Juan...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Ово и више важи за вас који га нападате и који дозвољвате Краљу Облака да га провоцира. То се тако понавља са теме на тему... као дјеца сте...

Bas mi je drago da je jos neko primetio. To je nasilje o kome pricam svo vreme i vazno je da se to prepozna, definise i odstrani iz diskusija ubuduce. 

Sramota da gazimo 30-e i 40-e a ne znamo stvari koje deca uce u osnovnoj skoli.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, florenntina рече

Ako na necije stavove odgovaras sa “mali”,  “nezreo si” .... onda si BULLY!

пре 5 минута, florenntina рече

Sramota da gazimo 30-e i 40-e a ne znamo stvari koje deca uce u osnovnoj skoli.

:0205_whistling:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

ОК, дао сам стварно све од себе да ово разјасним... Јер има овде људи који ми много значе и које много волим, не само Аурор.

Ево још ово па затварам радњу:

пре 29 минута, Paradoksologija рече

A reakcija je uključivala izraze 'sick and disgusting', 'your degeneracy' i optužba da sam 'SJW' koji ima mržnju prema beloj rasi. Da li to zvuči kao nešto što bi ti rekao ili pomislio?

Не би. То је било ружно и не треба се тако обраћати другима. Погрешио је.

Ево да покушам да ти објасним даље шта је у питању.

Ствар је у томе да вас двоје на то гледате из сасвим различитих углова. Аурора нервира SJW расизам и види га свуда па и у твојем одушевљењу том породицом. То јесте реална појава која је изузетно иритантна, људи који мисле да су ”бели људи” за све криви и да их треба потаманити. Дословно мрзе белце. У САД има таквих колико оћеш. Ти си на опрезу за ”бели расизам” и његове речи си одмах тако протумачила. Мислиш да њега нервира ”мешана породица”, ето расиста је. Мрзи црнце.

Грешка је што нећете да чујете шта онај други заиста мисли, него одмах тумачите свако из свог угла као најгору варијанту.

Ето, то је то... Ваљда ће да изађемо паметнији из свега овога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

У САД има таквих колико оћеш.

Само да додам - има окружења овде у којима да се појавим и да кажем да не верујем у ”белачку привилегију” добио би батине истог момента. Не само од црнаца, него од свих тих фанатика.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Grizzly Adams рече

Не. То тамо има хиљаду страна... Хев мрси..

Онда ми веруј на реч да је било гадно. Дошло ми је да им налупам шамаре, извичем се на њих и да онда седнемо, попијемо нешто и лепо разговарамо. То је оно кад нешто лупиш, а после то што си рекао браниш до изнемоглости, а поготову зато што те други нападну, онда будеш још гори. Уместо да се лепо искључиш, седнеш размислиш и видиш да ли си погрешио, свађаш се, инатиш, тролујеш више и себе и друге... запну као волови и не попуштају.

пре 27 минута, Grizzly Adams рече

Мислим да не капираш. Ја мислим да њега нервира толико одушевљење нечим баналним што не би требало уопште да буде битно. И мене нервира то ”сигнализирање врлина”.

Управо, као да не знате Парадокс, него јој учитавате неке прогресивне глупости. Онда очигледно не знате како она изгледа док то куца. Ја сам се распилавила као што знам да је и она док је писала, кад сам прочитала њен пост и замислила малу, тамнопуту, чупаву девојчицу. Није то фолирање, као сад се такмичимо ко је већи љубитељ свих људи, ко је либералнији.. То није нешто банално него младунче. Имате ли бре ви уопште душе кад се не одушевите тим? :D

пре 40 минута, Grizzly Adams рече

Ово је веома разумно и мудро. 

Таква сам ти ја, веома разумна и мудра.. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Paradoksologija рече

Morali biste pre toga njemu da mesecima i godinama besomučno skačete po glavi pa da onda vidimo...

Mada ja ne verujem da bi Grizli čak i tada tako. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Grizzly Adams рече

Ти си на опрезу за ”бели расизам

Jesi li ti video ovu iskonstruisanu Babarogu nekad u životu? Koliko puta? :)

Ja jesam svega u nekoliko navrata, na primer jednom baš kad sam krenuo u srednju školu:

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Lady Godiva рече

Ја сам се распилавила као што знам да је и она док је писала, кад сам прочитала њен пост и замислила малу, тамнопуту, чупаву девојчицу. Није то фолирање, као сад се такмичимо ко је већи љубитељ свих људи, ко је либералнији.. То није нешто банално него младунче. Имате ли бре ви уопште душе кад се не одушевите тим? :D

Сад ће ти каже да сте ви жене биолошки програмиране да се одушевљавате тим чупавим створењима, а да су за мушкарце то комади намештаја који неће да стоје где их ставиш. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...