Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, RYLAH рече

Ако су напукла париска предграђа где живе црнци, са пратећим коментаром, тема западне уметности, онда имаш много уврнут осећај за уметност.

Прво, немам појма како си закључио ко живи у оним зградама. Нико није помињао црнце, белце и јапанце...

Друго, сличица очигледно критикује савремену архитектуру наспрам традиционалне. У контексту теме скроз јасно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Cisto da se zna, reci nekome da je bolestan (a pri tome se ne radi o coveku sa medicinskim dosijeom) je najveci stepen verbalne agresije- cist buling zbog koga se, ako se ponavlja, leti iz skole na trulom Zapadu jos u trecem razredu osnovne). 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Paradoksologija рече

kao što kod nas o srbstvu govore nacionalisti...

a sto ti treba da tako pises, poredis srpski nacionalizam sa nekim novokomponovanim rasistima iz amerike ili sta ja znam odakle, trpas skupa sa njima u kos svetog savu, nikolaja velimirovica, njegosa, karadjordja, bezbroj ostalih srpskih nacionalista i ja sam u toj koloni takodjer!

da nije nacionalista ne bi imali ni drzavu ni slobodu ni ime.

sta za tebe uopste znaci nacionalista, de malo to savladaj jer pogresno koristis taj termin.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, florenntina рече

Cisto da se zna, reci nekome da je bolestan (a pri tome se ne radi o coveku sa medicinskim dosijeom) je najveci stepen verbalne agresije- cist buling zbog koga se, ako se ponavlja, leti iz skole na trulom Zapadu jos u trecem razredu osnovne). 

Ali je "degeneracija" reč koja se uredno koristi za drugačije umetnosti, kulture i kad je tako koristiš proglase te za đaka generacije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Прво, немам појма како си закључио ко живи у оним зградама. Нико није помињао црнце, белце и јапанце...

Друго, сличица очигледно критикује савремену архитектуру наспрам традиционалне. У контексту теме скроз јасно.

И сад опет долазимо до твоје француска собарица фазе, где свакако ударамо о зид. Како ти је драго, мада је крајње педерски ово што радиш.

Али свакако, ако оно о чему сад причамо сматрате западном уметношћу, оно је гора дегенерација од свега што је ико икада поставио као уметност на овом форуму.

А ако то није западна уметност, а није, онда је Аурор први офтопиковао, и то на четвртој страници. Тако да је свака даља прича излишна.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Десетак страна углавном Млађони, РИЛАХ и Клаудкинг расправљају о свему и свачему. Аурор се не јавља више уопште.

На 37-ој коначно се Срема враћа на тему једном уметничком сликом, покушава да се врати тему још неким сликама на 38-ој.

РИЛАХ и Ана Ч. настављају некакву расправу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

И сад опет долазимо до твоје француска собарица фазе, где свакако ударамо о зид. Како ти је драго, мада је крајње педерски ово што радиш.

Али свакако, ако оно о чему сад причамо сматрате западном уметношћу, оно је гора дегенерација од свега што је ико икада поставио као уметност на овом форуму.

А ако то није западна уметност, а није, онда је Аурор први офтопиковао, и то на четвртој страници. Тако да је свака даља прича излишна.

Мени се не привиђају црнци на оној фотографији...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Grizzly Adams рече

Две спорне сличице које РИЛАХ не жели да ми објасни, ако неко други хоће био би веома захвалан:

FB_IMG_1500026261284.jpg

FB_IMG_1500085963317.jpg

Evo mogu ja... prva iskazuje žal za "starim dobrim vremenima" u kojima se znalo gde je mesto ženama, crncima, muslimanima i jevrejima... i koja smo zaboravili pa ne umemo da iskritikujemo sva "zla" koje nam je prosvetiteljstvo donelo... a druga isto to samo kroz okolnost da u jednom pariskom predgrađu više nema jedne crkve...

:)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Ali je "degeneracija" reč koja su uredno koristi za drugačije umetnosti, kulture i kad je tako koristiš proglase te za đaka generacije...

To je legitiman licni stav. Kazem ti opet i opet, targetiraj stav a ne coveka. Inace, postoji cela plejada istoricara umetnosti koji imaju slicne stavove po pitanju umetnosti, prvi moj svekar preko koga sam se poblize i uopznala sa svom tom problematikom.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Evo mogu ja... prva iskazuje žal za "starim dobrim vremenima" u kojima se znalo gde je mesto ženama, crncima i jevrejima... i koja smo zaboravili pa ne umemo da iskritikujemo sva "zla" koje nam je prosvetiteljstvo donelo... a druga isto to samo kroz okolnost da u jednom pariskom predgrađu više nema jedne crkve...

Dragi Bože...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, florenntina рече

Auror kaze da su homoseksualci bolesnici...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...