Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Аурор рече

Molim vas prestanite da govorite taj strašni izraz, stalno bežim ispod stola kad ga negde vidim.

Шта те још плаши и вређа у животу? Да знам да више не помињем пошто видим да те много ствари плаши и вређа, ко и све либераше на форуму.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Шта те још плаши и вређа у животу? Да знам да више не помињем пошто видим да те много ствари плаши и вређа, ко и све либераше на форуму.

Ти си свестан да су ”либераш” и ”наци” два сасвим супротна појма? :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Grizzly Adams рече

Ко хоће да види која је била намера и дух ове теме нек се врати на почетак и прелиста првих неколико страница.

Док се није појавила ова ”антифа”.

1*DfEt9qhKdq00hqAcwjS86A.jpeg

3.01.riot2_.SCHULER.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ти си свестан да су ”либераш” и ”наци” два сасвим супротна појма? :smeh1:

Шечеру, не пратиш фабулу.

Напрегни се, успећеш. Верујемо у тебе, ти си посебан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Шечеру, не пратиш фабулу.

Напрегни се, успећеш. Верујемо у тебе, ти си посебан.

Ово вам је реакција одрасле, образоване особе кад јој укажеш на очигледну контрадикцију.

Јуче је човека оптуживао да је ”наци”. Данас је ”либерал”.

tenor.gif?itemid=5191901

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Да сам хтео да ”штитим Аурора”, ти би лепо био банован и решен проблем.

Али нисам тај тип. Не волим да користим власт за личне обрачуне. Зато сам изашао, па сад можемо као равни да се расправимо.

Твоје оптужбе су потпуно бесмислене, ево још једном ко је пропустио доказ нашег ”расизма”, не само Аурор, него и ја:

Ево објасни сад лепо администрацији зашто и по којој логици је ово био ”расизам” па нека нас обојицу банују  одма.

Nije bio dokaz vašeg rasizma, već veoma jasno u poruci piše čega je dokaz... doduše kad prenosite kao ovde, slučajno isečete te rečenice... a lepo piše, evo za one sa slabijim vidom ću da povećam i sasvim je jasno da nema nikakve veze sa "dokazom rasizma" niti se tu uopšte priča o tome, već se priča o povodu/razlogu za otvaranje ove teme, za koji klaud tvrdi da je politički:

On 10.5.2018. at 16:49, Grizzly Adams рече

Не знам што би тема о западној уметности или архитектури било кога вређала и понижавала, али ОК.

On 10.5.2018. at 17:11, Аурор рече

Ne znam ni ja, najozbiljnije... Oni izgleda misle da je paravan za nešto drugo.

On 10.5.2018. at 18:33, cloudking рече

hehe... "ko seljacka mlada" kaze nas narod :D

Ako si otovrio temu o zapdanoj umetnosti zasto na svake 3-4  umetnicke slike dodje jedan politicko propagandni mim? Jesu li i mimovi postali zapadna umetnost u medjuvremenu  a ja to propustio nekako?

Mozda je i ovaj mim, deo zapadne tradicionalne umetnosti ali mi budale to ne vidimo pa dizemo galamu bez veze... inace @Grizzly Adams je ne samo tagovan na ovom postu nego je isti uredno i lajkovao... a sad cete obojica da nam prodajete muda za bubrege...

FB_IMG_1500670270840.jpg

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/47143-традиционална-западна-уметност/&do=findComment&comment=1638962

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Ово вам је реакција одрасле, образоване особе кад јој укажеш на очигледну контрадикцију.

Заслужио си медаљу за труд. Брааааво! Само настави да се трудиш!

Свако заслужује да буде награђен у оквиру својих могућности.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Да сам хтео да ”штитим Аурора”, ти би лепо био банован и решен проблем.

Али нисам тај тип. Не волим да користим власт за личне обрачуне. Зато сам изашао, па сад можемо као равни да се расправимо.

Твоје оптужбе су потпуно бесмислене, ево још једном ко је пропустио доказ нашег ”расизма”, не само Аурор, него и ја:

Ево објасни сад лепо администрацији зашто и по којој логици је ово био ”расизам” па нека нас обојицу банују  одма.

Sa osobitim zadovoljstovom...

ali... prvo bi ti morao da objasnis gde si video insinuiranje rasizma u tom mom citiranju aurora?

Da sam ja auror ili grizli sad bih ti rekao da me maltretiras i proganjas jer me juris sa tom fotkom po forumu a zapravo ne da nisi shvatio poentu tog citata nego cak vidis nesto sto ne postoji. Pogledaj i par postova pre toga, probaj da uhvatis kontekst. 

Taj citat, pazi vamo, je trebalo da ilustruje moju tvrdnju da auror temu ne koristi da bi postovao umetnost vec da bi sirio popliticke ideje! Kao ilustraciju te moje (ekstremno tacne ) pretpostavke ja sam postavio njegov mim. Ja jeste da se bavim umetnoscu ali ne znam ni ja sve, moguce je da je taj mim zapravo naslikao neki tradicionalni evropsku slikar, ali ako nije onda je moja poenta sa tim citatom tacno gde treba.

A to "tacno gde treba" nije ni blizu mooje optuzbe da ste rasisti. Za takve optuzbe valja uzeti druge indikatore, ne bih ovu glupost korisitoo za to, wtf...

PS. Ovo je vec drugi put da u mojim pisanijama vidis prozivanje tebe za rasistu... ne znam sto ti se tolko prividja :D ako ti merak cu te prozovem, sto da te ne prozovem , samo smatram da nema potrebe.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nije bio dokaz vašeg rasizma, već veoma jasno u poruci piše čega je dokaz... doduše kad prenosite kao ovde, slučajno isečete te rečenice... a lepo piše, evo za one sa slabijim vidom ću da povećam i sasvim je jasno da nema nikakve veze sa "dokazom rasizma" niti se tu uopšte priča o tome, već se priča o povodu/razlogu za otvaranje ove teme, za koji klaud tvrdi da je politički:

ОК, објасни ми још једном - значи тај мим је за њега толико проблематичан, на теми која није његова, него је поставио овај што је отворио тему, а иначе тај мим у ствари критикује нечију опседнутост расом. И очиглено није политички.

Што је онда тај мим проблематичан?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

giphy.gif

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Taj citat, pazi vamo, je trebalo da ilustruje moju tvrdnju da auror temu ne koristi da bi postovao umetnost vec da bi sirio popliticke ideje!

Ако ниси мого бољу илустрацији да нађеш онда...

Case closed.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

ОК, објасни ми још једном - значи тај мим је за њега толико проблематичан, на теми која није његова, него је поставио овај што је отворио тему, а иначе тај мим у ствари критикује нечију опседнутост расом. И очиглено није политички.

Што је онда тај мим проблематичан?

Sad ti ne verujem da nisi ukapirao. Trolujes ko neki klaud...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Nije bio dokaz vašeg rasizma, već veoma jasno u poruci piše čega je dokaz... doduše kad prenosite kao ovde, slučajno isečete te rečenice... a lepo piše, evo za one sa slabijim vidom ću da povećam i sasvim je jasno da nema nikakve veze sa "dokazom rasizma" niti se tu uopšte priča o tome,

Ni ti nisi pratio. Huanito je prvo rekao (koliko sam ga razumeo) da ovakvom temom nipodaštavam ljude druge boje kože i negiram im ljudskost i da je u osnovi rasizam. Posle onda ide to.

A ovom tobož smeta neki oftopik, a uništavao je ovu temu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...