Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Juanito рече

То међутим неће Даркову болесну идеологију учинити ни милиметар бољом. Теби је проблем реч ”наци”, а болест уопште не видиш. 

Е сад, с тим у вези, зашто мислиш да нас доста ту исту болест видимо баш код Дарка, а не код свих осталих? Мрзимо га, љубоморни смо? Непријатељи смо цивилизације коју он покушава да спаси? Што не идем насумично да оптуујем људе за такву идеологију, него сам се накачио баш на њега? И зашто нас барем десет овде види потпуно исту ствар? Колективна хипноза? Ма колико звучало цинично, ово најозбиљније питам. Јер да сам ја једини, заиста бих помислио да грешим, али овако је мало више симптоматично.

Немам апсолутно појма... Нека моја теорија је да је до тога дошло постепено кроз низ забуна, у којима су највећи допринос томе дали неки који и таквим стварима уживају.

Ако се добро сећам, све је почело кад је он кренуо, што из зезања, што из одушевљења да подржава Трампа. Па је одатле после ишло низбрдо.

пре 5 минута, Juanito рече

И чисто да знаш, мој мотив остаје само један. Ти си изгледа једини који тог дечка може да спасе и посаветује да му те групе и болести не требају за ама баш ништа у животу. Бановање и остало ме не занимају, чак и кад би било разлога, јер мислим да је отворен разговор (скоро) увек бољи од бановања. 

Кад би видео од чега треба да га спасавам дао би све од себе, јер ми је драг као рођени.

Што се санкција тиче, ни по бабу ни по стричевима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

20180511_183635.thumb.jpg.5e8b69e7e562d9328870df7adce96c35.jpg

Gde si bre našao Pitersonove slike iz detinjstva?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Већ сам објаснио на некој другој теми.

Биолошки је немогуће да се здрав хетеро мушкарац ложи само на један тип жена. Преференције постоје код свакога, али искључивост је знак идеологије, педерлука или тако нечег. 

Али не говорим овде о самој тој болести, него о уздизању исте на ниво идеологије. Но ти то и сам знаш и стварно немам времена да се прегањам с вама доконима, него сам будала што сам допустио да ме увучеш у своје троловање. Можемо да причамо о Снеки на другој теми.

Znači, plavuša je plavuša, ali kad joj napišeš "Beauty is objective" ili "You will not replace us" preko čela, to postaje jedna vrlo neprijatna i nehrišćanska ideologija, koja veze s umetnošću nema, zapadnom, severnom, ili jugoistočnom.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Paradoksologija рече

Postavljao je i mimove i fotografije sa te stranice, tako su ljudi ovde i počeli da traže smisao i izvor svega toga.

I nije poenta bila da je sam sadržaj postavljan ovde bio neprimeren - da jeste, bio bi uklonjen - već da je licemerno, ukoliko je zaglavlje teme preuzeto sa FB grupe, naziv je isti, odatle se prenose i ulja na platnu i mimovi sa plavušama i "Beauty is objective", praviti se lud kad neko pomene kontekst i insistirati na prostom interesovanju za određene kulturne artefakte koje većina ljudi ovde ionako uglavnom i sama voli. Ne možeš se praviti da ne razumeš na šta li se primedbe o kontekstu odnose...

Разумем, али то можеш да примениш само за свој лични став о некоме/нечему.

Не може на основу тога да се суди по форуму, нити да се направи политика где неког члана могу бесомучно да вређају и понижавају. Овде можеш да уређујеш само на основу онога што је овде постављено. Ако се овде постави нешто некоректно, бриши.

Клаудкинга нико никад овде није санкционисао због сатанистичког сајта. Ја сам га овде бранио. Због исто тог принципа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Ако се добро сећам, све је почело кад је он кренуо, што из зезања, што из одушевљења да подржава Трампа. Па је одатле после ишло низбрдо.

E da... Negde u martu 2016.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

FB_IMG_1526055832040.jpg.c421026845cf7dc37e2085f74f5c8201.jpg

пре 9 минута, Аурор рече

20180511_183635.thumb.jpg.5e8b69e7e562d9328870df7adce96c35.jpg

@Grizzly Adams

da si procitao temu autora kojeg tako srcano branis, video bi da na svake dve tri slike idu ovakvi mimovi i politcko propagandni posteri i pamfleti. Ja nemam nista protiv toga, samo nemoj da mi se pravite mutavi i coravi kad primetim da auror koristi temu o "umetnosti" da promovise politiku a vi svi krenete da buljite u patos i u nebo pitajuci se "gde, gde...?",

naravno, prihvatam objasnjenje po kojem ovim politickim posterima ima mesta u temi o umetnosti, ali to objasnjenje bi trebalo neko (bar neko) da da?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

@Grizzly Adams

da si procitao temu autora kojeg tako srcano branis, video bi da na svake dve tri slike idu ovakvi mimovi i politcko propagandni posteri i pamfleti. Ja nemam nista protiv toga, samo nemoj da mi se pravite mutavi i coravi kad primetim da auror koristi temu o "umetnosti" da promovise politiku a vi svi krenete da buljite u patos i u nebo pitajuci se "gde, gde...?",

naravno, prihvatam objasnjenje po kojem ovim politickim posterima ima mesta u temi o umetnosti, ali to objasnjenje bi trebalo neko (bar neko) da da?

Znači tebi smeta offtopic?

(Na temi koju si dobrim delom uništio)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Не може на основу тога да се суди по форуму, нити да се направи политика где неког члана могу бесомучно да вређају и понижавају. Овде можеш да уређујеш само на основу онога што је овде постављено. Ако се овде постави нешто некоректно, бриши.

Клаудкинга нико никад овде није санкционисао због сатанистичког сајта

jel mozes bar jednu recenicu da stavis izmedju ove dve, malo je glupo da naoises dve suprotne recenice jednu iza druge... auror je super cool jer postavlja samo super cool stvari (apsolutno netacno, uostalom videli smo i sami pre neki dan) a mene treba sankcionisati iako nikad nisam ni postavio na ovaj forum NISTA sa tog sajta :D 

Pa daj be bata Grizli, nemo, ziv ti lebac :D

Подели на овим сајтовима

Некога ко користи израз "дегенерација" да би описао правце у уметности које сматра инфериорнима је тешко не повезати са нацизмом јер је то буквално исти слоган који је коришћен у доба нацизма у Немачкој да би се окарактерисала управо модерна уметност коју су они сматрали болесном, назадном и опасном. Entartete Kunst, Entartete Musik

Исто као када би неко стално причао "за две до две и по године" и после се љутио кад га повезују са знамо сви ким  :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Разумем, али то можеш да примениш само за свој лични став о некоме/нечему.

Клаудкинга нико никад овде није санкционисао због сатанистичког сајта. Ја сам га овде бранио. Због исто тог принципа.

Niko nije moderisao sadržaj na osnovu porekla, ali svi članovi imaju pravo da primete poreklo, kontekst, poruku i ideologiju. 

A što se vređanja tiče, zaista smatram da nisi objektivan, jer je na drugoj strani zaista mnogo tolerisano.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, GeniusAtWork рече

јер је то буквално исти слоган који је коришћен у доба нацизма у Немачкој да би се окарактерисала управо модерна уметност који су они сматрали болесном и опасном.

Voliš li Baha?

Protiviš li se surovosti prema životinjama?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Znači tebi smeta offtopic?

(Na temi koju si dobrim delom uništio)

Ne. smeta mi politicka ideologija usmerena pritiv covecnosti, razuma i civilizacije. Ne znam kakvu vi drustvenu klimu propovedate ali ja sam prisatlica otvorene  i slobodne kritike.

Pa cak i ako naletim na nekog slabica koji kritku ne ume drugacije da prihvati osim kao "krvozedni napad na nejac i maltretiranje", to opet nije moj problem i ne mogu da gubim vremena na tudje frustracije. 

Moja namera nije da te "maltretiram" nego da kazem da ti je tema politicki obojena a ti umesto da kazes da tako je, ti se pravis nemust "politicka?! Gde?! KADA?!" zajedno sa grizlijem koji tu sedi u cosku i cudom se cudi sta sve nece padne na pamet ovom degenerisnaom klaudu... e to nece da moze... sve sto je usledilo posle toga em ste sami zasluzili em je trebalo da ocekujete (da nista tolko izgubljeni u svojoj fiktivnoj superiornosti i sama ideja da mozda nista  u pravu u vezi i sa cime vam je jednostavno neprihvatljiva i komicna)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

@Grizzly Adams

Прелистао сам првих десетак сраница. Учествовало је пуно форумаша, свима се свиђала тема, коментарисали смо који нам се сликари свиђају и зашто, постављали шта смо где видели... Нигде апсолутно ништа проблематично.

Немам времена да прелиставам свих 100 страница, али у сто марке да је фрка почела истовремено негде где си се ти појавио.

Ево свако може да се врати на почетак теме и види.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...