Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, florenntina рече

Meni se svidja.

Ali to objektivno nije lepo niti umetnost... isto kao i onaj pacov... :) 

A i ne možeš da je poseduješ... nestala je posle one izložbe degenerične umetnosti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ali to objektivno nije lepo niti umetnost... isto kao i onaj pacov... :) 

Pacova nema, imaju samo reci. Inace, bas sam se iznenadila koliko ”slika” su bile ispisane reci na platnu. To valjda neki novi pravac (ili stari jer je to bilo negde 2010-e mislim) ?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, florenntina рече

Pacova nema, imaju samo reci. Inace, bas sam se iznenadila koliko ”slika” su bile ispisane reci na platnu. To valjda neki novi pravac (ili stari jer je to bilo negde 2010-e mislim) ?

То је уметност за ове што су неписмени.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

После оне глупости изнад више те нико никад на овом форуму неће узимати озбиљно.

Mislim da niko ne vidi to sto ti vidis, a inace opusti se bre malo bata Grizli, pomislce neko da si opterecen mnome. :D

Ok, ukapirali smo, ucinilo ti se nesto pa si pomislio da sam se ja tim necim nesto kao obrukao, pa sad forsiras dok jos neko ne vidi to isto pritom odajuci utisak da ti je mnooooogo smesno... kao dete kad se smeje na silu da pokaze da mu nije krivo sto mu drugar opalio samar... :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Mislim da niko ne vidi to sto ti vidis, a inace opusti se bre malo bata Grizli, pomislce neko da si opterecen mnome. :D

Ok, ukapirali smo, ucinilo ti se nesto pa si pomislio da sam se ja tim necim nesto kao obrukao, pa sad forsiras dok jos neko ne vidi to isto pritom odajuci utisak da ti je mnooooogo smesno... kao dete kad se smeje na silu da pokaze da mu nije krivo sto mu drugar opalio samar... :D 

То си ти, надаш се да нико неће приметити колико си испао глуп. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

ma obavezno :D

Jadni vi pored mene... pored zena, migranata, hipstera, komunjara, levonjara, homoseksualaca, liberala i modernih umetnika samo vam je falilo da vas i klaud ugrozava.

Lepo je reko onomad, da pokrenemo neki fond za ucveljenje altrajtovce, da se pomogne ljudima, vidis da galvu ne moz da dignete od napada sa svih strana :D

Ista fora 37 puta...

U redu je.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

То је уметност за ове што су неписмени.

Zna se sta je umetnost!!!

Livade, brda, zelena polja, zamkovi u izmaglici i sve ono sto se prodaje u suvenirnicama za evro i po (ako uzmes dve razglednice moze za evro!)

mozda bih se kao neznalica usudio da prokomnetarisem ovu umetnost... ali ne... ipak, nisam dostojan. Izvinjavam se. :aplauz:

thomas-kinkade-signed-and-numbered-limit

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Zna se sta je umetnost!!!

Livade, brda, zelena polja, zamkovi u izmaglici i sve ono sto se prodaje u suvenirnicama za evro i po (ako uzmes dve razglednice moze za evro!)

mozda bih se kao neznalica usudio da prokomnetarisem ovu umetnost... ali ne... ipak, nisam dostojan. Izvinjavam se. :aplauz:

thomas-kinkade-signed-and-numbered-limit

Ovo je kič dibidus.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

Ако постоји олигопол, онда је то проблем за сва уметничка дела. Не знам што је битно да ли је на слици пацов или Мона Лиза.

Pa jeste, zato mnogo istoricari umetnosti i spominju dekadenciju jos od onog Pisoara...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Avocado рече

Pa nisam ni rekao da su kulture ljudi... i da nipodaštavaš ljude (bar ne u vezi sa ovim)... rekao sam da nipodaštavaš druge kulture drugih ljudi...

Nije baš najbolja analogija, jer se ti ne izjašnjavaš samo o konkretnim umetničkim delima kao o konkretnom automobilu... bliža analogija bi bila tvrdnja da npr. valjaju samo nemački automobili proizvedeni u 19. veku i oni koji na njih liče i da je to objektivna činjenica...

Pa mislim, u pravu si... :)

Ne znam šta si hteo da kažeš.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Ovo je kič dibidus.

Њему је уметност кад мајстори сниме како кољу некога.

Али угасио је сајт пре пет година, да знаш. То сад више ништа не говори о њему.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

То си ти, надаш се да нико неће приметити колико си испао глуп. 

Zasto bih se tome nadao... sve  i da je tacno to sto kazes (a nije ;) ), niko nije nepogresiv pa ni ja. Sasvim je logicno da covek omasi po nekad... izvini, vi ubermenshovi verovatno imate problem da skapirate te koncpete, zato vam je i ideja sramocenja i ispadanja glupim nesto najstrasnije.... na kraju krajeva zato i s*r*te po modernoj. "Bollje da se pravim da to nista ne valja nego da priznam da nista ne kapiram..." :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Ista fora 37 puta...

U redu je.

Pa kako u redu kad ni posle 37 puta niakao da ukapirate... nista, teramo do 50 pa sta nam dobri bog da

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Њему је уметност кад мајстори сниме како кољу некога.

Али угасио је сајт пре пет година, да знаш. То сад више ништа не говори о њему.

na forumu sam oko 8 godina (cini mi se) i nikada te nisam vide ovoliko iznerviranog :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...