Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Muramasa рече

Neki Sloveni znaju ko je zapravo arijevac. Mali hint: Nemci su samo 75%. :)))

Измишљен Интернет одавно. Ево шта Хића Аријвац заправо мисли о Србима: 

Цитат

Огаван ми је био расни конгломерат, који је показивао главни царски град, огаван цео тај мешањац народа, Чеха, Пољака, Мађара, Русина, Срба и Хрвата, итд. Џиновски овај град изгледао ми је као отелотворење инцеста.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ja sad planiram jednu trol akciju u kojoj ćemo da sa lažnih tviter naloga ubeđujemo levičare da je kenjanje na ulici "artistic expression of the plight of the marginalized and the poor". :)))

Скоро сам гледао сокументарац о Скид Роу. Фекалије и вршење нужде свуда по улици, редови и редови бескућника са неким привременим шаторима и сличним стварима. Силовања редовна појава. На неких пар километара од Холивуда.

Тако да нема потребе, имају они то већ, и то не као уметничко изражавање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Paradoksologija рече

Kao Sloveni koji se lože na nacizam...

Većina naroda u istočnoj Evropi (Sloveni) su nacionalisti, uključujući i Srbe. Na Balkanu je to osnovni politički problem.

Skoro su reklamirali nacional-socijalističko uređenje i na "uglednoj" stranici na fejsu - Istorija Srba (samo minus antisemitizam):

FB_IMG_1522770606951.jpg.5f3651535238b3dc565ede02e769a257.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Kakvim ti smatraš Srbe tj. Balkance generalno?

Njih boli uvo, sem ako ne naprave neko sranje kao devedesetih...

Ти ћеш као Србин за њих (Немце, Холанђане, Швеђане итд.) увек бити биће другог или трећег реда. Без обзира на то шта радиш, колико се цивилизовано понашаш и покушаваш да се ”интегришеш”. Не вреди. Ни твоја деца никада неће бити виђена као подједнако вредни људи. Ретко ће ти то отворено ставити то знања, а суптилно свакодневно и без престанка, чим им се укаже прилика. Другим речима, они на нас гледају баш онако како ти и твоји другари видите латиносе, људе с блиског истога, северне Африке и подсахарске Африке.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Ти ћеш као Србин за њих (Немце, Холанђане, Швеђане итд.) увек бити биће другог или трећег реда. Без обзира на то шта радиш, колико се цивилизовано понашаш и покушаваш да се ”интегришеш”. Не вреди.

Jedan Nemac sa kojim sam imao priliku da razgovaram pre neku godinu mi je za manje od minut rekao da sam very European. Drugo, što bi mi sudili po zemlji iz koje dolazim, kad se i sam zgražavam mnogim stvarima ovde?

Ako će tako zbog moje "srpske krvi", to je onda NSDAP logika i ne bih ni sam hteo da imam nešto sa takvima.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Другим речима, они на нас гледају баш онако како ти и твоји другари видите латиносе, људе с блиског истога, северне Африке и подсахарске Африке.

Srbe znaju iz vesti od pre dva'es godina kad se etnički čistilo ovuda i to je to...

I tu i tamo neki sportista.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

Drugo, što bi mi sudili po zemlji iz koje dolazim, kad se i sam zgražavam mnogim stvarima ovde?

I ni u jednom trenutku da ti padne na pamet da bi izbeglica/imigrant iz Sirije ili Irana bar ovo isto očekivao od tebe i drugih?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Srbe znaju iz vesti od pre dva'es godina kad se etnički čistilo ovuda i to je to...

A ti ljude iz Irana znaš odakle ko su i kakvi su?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Paradoksologija рече

I ni u jednom trenutku da ti padne na pamet da bi izbeglica/imigrant iz Sirije ili Irana bar ovo isto očekivao od tebe i drugih?

Oni se primaju en masse, u milionskim brojevima... 

Ja prvo ne bih primio nikoga ko se ne odriče islama i Muhameda, pa ostalo da se vidi.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Да. Знају нас из пропагандних извора баш као што ти знаш оне на које с презиром гледаш одозго. Мада није то само од пре дваес година, доста је старије то гледање на нас као на нижа бића, те одговарајућа пропаганда. Доста, доста старије. Сад бих ти реко да читаш историју, ал то ипак мора @RYLAH.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Oni se primaju en masse, u milionskim brojevima... 

Ja prvo ne bih primio nikoga ko se ne odriče islama i Muhameda, pa ostalo da se vidi.

A tebi Nemci ako nađu da smatraš da ljubljenje dva muškarca u javnosti treba da bude ilegalno i lepo ti objasne da takvim primitivnim homofobima nije mesto među njima? Ili ti traže da prigrliš feminizam? 

Kapiraš problem?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Мада није то само од пре дваес година, доста је старије то гледање на нас као на нижа бића, те одговарајућа пропаганда. Доста, доста старије.

Od 1903. tako gledaju na Srbe, kada su masakrirali svog (pro-evropskog) kralja i kraljicu i izbacili njihova tela na ulicu. Oni do dan danas nisu uradili mnogo da poprave utisak.

Nije to ništa "rasno", kako sugerišeš.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...