Jump to content

Болест над болестима

Оцени ову тему

Препоручена порука

A da to nije prirodno, ja ne bih i dalje imala mleka i ne bih se osećala dobro dok dojim sina. Kad dete sisa, žena doživljava određeno seksualno zadovoljstvo. A kada to radi muškarac, zadovoljstvo je još veće.

Ohrabrivala sam sina da se ne brije zato što je osećaj mnogo bolji kada ga hranim u javnosti, što nekim čudom još više provocira ljude, pa daju sebi za pravo da komentarišu. Ironično je i što, kad god dojenje pokušam da predstavim kao nešto prirodno, sve više ljudi me prijavljuje za nedolično ponašanje.

Ali istrajavam jer to je moj izbor i ne zanima što drugi imaju da kažu. Nastaviću da hranim sina u javnosti zato što sam majka i imam pravo na to.“

http://zena.blic.rs/porodica/sin-mi-ima-12-godina-i-dojim-ga-u-javnosti-rekla-sam-mu-da-ne-brije-bradu-jer-mi-tako/5j6jfj5

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, goranger рече

Dal mu sipa u kafu malo svog mleka??

:scratch_head:

Болесно добро, не знам да ли сам икад прочитао ишта болесније. И новинари који ово објаљују ни они нису чисти, на тој блиц жени се могу прочитати такве гадости да је то страшно. Као да су најгори безбожници запослени тамо.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Sasa Vojvoda рече

на тој блиц жени се могу прочитати такве гадости да је то страшно.

ma pusti blic ženu bre...ccc prelistaj katkad Men's Health i za viteza dosta. tražiš lepo informacije koje se odnose na muškost, viteštvo, pravljenje para, fizičku i psihičku spremnost...čuj šta on čita..žena i to blic :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ovo se neko zezao na račun trenda dojenja u javnosti.

Bljuc Žena, Super Žena i ostale gluposti više ponižavaju ženu kao biće nego Milivoje iz Pržogrnaca koji oleši suprugu ako mu nije dan...a nikad mu nije dan.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Sasa Vojvoda рече

Kad dete sisa, žena doživljava određeno seksualno zadovoljstvo.

Побогу како можеш да поверујеш у ову глупост?!

Мушкарци можда повезују женске груди искључиво са сексом. Али женама је то само део њиховог тела. Иако је тај део тела осетљивији, не значи да сваки додир истог изазива сексуални задовољство.

Мајка се можда осећа емотивно испуњено, задовољно док храни своју бебу, али то нема везе са сексуалношћу. 

Подели на овим сајтовима

Moja supruga doji bebu onda kad je beba gladna. Bez obzira gde se nalazimo. Do sada nismo imali neprijatnosti, samo je jednom neka zena prisla da joj pruzi podrsku zbog toga... 

Planiramo da beba sisa vise od godinu dana. Sada se preporucuje dojenje do druge godine ali mislim da to necemo moci da ispostujemo zbog drugih faktora, a i mislim da je godinu i po sasvim dovoljno

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Moja supruga doji bebu onda kad je beba gladna. Bez obzira gde se nalazimo. Do sada nismo imali neprijatnosti, samo je jednom neka zena prisla da joj pruzi podrsku zbog toga... 

Planiramo da beba sisa vise od godinu dana. Sada se preporucuje dojenje do druge godine ali mislim da to necemo moci da ispostujemo zbog drugih faktora, a i mislim da je godinu i po sasvim dovoljno

Ali u ovom imaginarnom tekstu se radi o dvanaestogodišnjem dečaku :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Ali u ovom imaginarnom tekstu se radi o dvanaestogodišnjem dečaku :smeh1:

И то брадатом :)

пре 30 минута, Lady Godiva рече

Побогу како можеш да поверујеш у ову глупост?!

Мушкарци можда повезују женске груди искључиво са сексом. Али женама је то само део њиховог тела. Иако је тај део тела осетљивији, не значи да сваки додир истог изазива сексуални задовољство.

Мајка се можда осећа емотивно испуњено, задовољно док храни своју бебу, али то нема везе са сексуалношћу.

Не вјерујем да је текст истинит, надам се да није, али у сваком случају је болестан, а и новинар који га је написао ...ни он није чист. У тој блиц жени се могу прочитати такве гадости да је то страшно, не знам ко ради тамо, али увјерен сам да ти људи нису здрави...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече

У тој блиц жени се могу прочитати такве гадости да је то страшно, не знам ко ради тамо, али увјерен сам да ти људи нису здрави...

Izvini, a što ti čitaš Blic ženu? :smeh1:

Ne da su gadosti, nego ponižavaju ženu na najgore i najsuptilnije načine. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, cloudking рече

Надам се да ћете престати са дојењем прије него мали почне са бријањем :). Ова жена доживљава веће сексуално задувољство кад је сиса  дјечак него дјевојчица, још га моли да се не брије...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Због слика. 

Али "блиц жена" објављује очигледно смеће. Мени је сто пута гори "VICE" са својим wannabe озбиљним умотворинама. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ne da su gadosti, nego ponižavaju ženu na najgore i najsuptilnije načine. 

И ја се питам :). На почетној страни блица има рубрика блиц жена, видим те болесне наслове и онда уђем да прочитам, сваки пут се изнова шокирам. Не вјерујем да се ти текстови пишу само онако, или је по нечијем наређењу или су новинари болесни или ће најприје бити да је обоје.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sasa Vojvoda рече

И ја се питам :). На почетној страни блица има рубрика блиц жена, видим те болесне наслове и онда уђем да прочитам, сваки пут се изнова шокирам. Не вјерујем да се ти текстови пишу само онако, или је по нечијем наређењу или су новинари болесни или ће најприје бити да је обоје.

Nešto kao slika užasne automobilske nesreće - jednostavno moraš da pogledaš :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...